News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SRBIJA - ITALIJA

Started by ToTo, October 06, 2011, 10:18:13 PM

Previous topic - Next topic

ToTo

Prognoziram pobedu Srbije minimalnim rezultatom, tvrdu, takticku utakmicu gde necemo uzivati u lepoti. Ostali...sta mislite?

VIP.er

Nije tesko predvideti da utakmica nece biti lepa za oko, pa pobogu igraju Italijani u gostima  ;D  Sto se rezultata tice, nisam bas tako uveren u nasu pobedu, istina dobili smo poslednje 2 utakmice, ali nismo igrali dobro. Protiv Irske su nas spasli Pantelicev inzagijevski njuh i nesmotrenost Iraca ( ne verujem da ce Italijani napraviti neku takvu gresku ), a Farska Ostrva su ipak za 2 klase ispod svih ostalih reprezentacija, pa i s njima nije bas bilo opusteno.

MakiMDSS.rs

0:1 za ITALY half - 3:1 SERBIA at the END

Staljin

REALNO?  Manje od tri gola ili 0-1 u 85 min .

Hitman

teška tekma za prognozirat, svašta moоe biti..

Citadel of Pain

1:1 je nekako najrealnije, ili 1:0 za nas pa onda prepoznatljiva bunkerica  :yahoo

pick n roll

pa ja cu u kladi staviti 2-4 gola, ne mislim da ce italija igrati povuceno, nemaju potrebe, a i potvrdjeno je da ce rosi igrati

Jacⱪ Sparroⱳ™

Pa razbice nas Italija 100%, verovatno jedno 2 do 5 golova razlike za Italijane  :rock3

VIP.er

Quote from: Citadel of Pain on October 07, 2011, 01:02:06 PM
1:1 je nekako najrealnije, ili 1:0 za nas pa onda prepoznatljiva bunkerica  :yahoo
Ili 0:0, al' za nas  :o

Zver

0 : 0, eventualno 0 : 1  iz nekog isceniranog penala...

SOLID

Iskreno se nadam da cemo pobediti, ali opet imam neki osecaj da ce nas Italijani razbiti samo tako, pa mozda i 1:3 ili 0:3...
A ako mi povedemo i predjemo u neki bunker e onda smo tek zavrsili :D

MakiMDSS.rs

za sada moja prognoza je skoro tacna iz 0:1 do 1:1 jos 2 gola i bicu tacan 3:1 za srbiju :D

ToTo

Fejsa  :facepalm: Ninkovic  :facepalm:
Lane ulazi 4 minutaa pre kraja, a Zigic 24  :facepalm:
Bolje bi ja vodio ovu ekipu od onog mutavog Pizona  :icon_grrr:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ToTo on October 07, 2011, 11:45:41 PM
Fejsa  :facepalm: Ninkovic  :facepalm:
Lane ulazi 4 minutaa pre kraja, a Zigic 24  :facepalm:
Bolje bi ja vodio ovu ekipu od onog mutavog Pizona  :icon_grrr:

Ma kaki Zigic i Lane  :bad2

MakiMDSS.rs

krasic definitivno nema podrsku jednog brzeg igraca na centru ... tosic treba da prestane da sutira decko nema snage da prdne kad sutne ... zigic je mrtav igrac ja ne razumem zasto njega zovu ... pantelija je najsmesniji maneken srbije u fudbalu ... gosa nam je dobar ... ninkovic baletan sa dugackim nogama ... sustina nase repke je neamo snipera i dobrog trencha ...

Lider

Ja ne znam koji qurac... je li oni imaju kondicione treninge? Nek nabiju prvo kondiciju, a ne da padnu nako 30 minuta igre i da zadnjih 40 minuta setaju po terenu. Je li problem izaci na protivnickog igraca cim on primi loptu, sta ih trenira Pizon, sta on njima govori? Pa ne treba biti fudbalski genije da im to kazes u PM. I ne moze se dobiti utakmica sa jednim isturenim spicom i to tipa Pantelic taraba.
Dosta je igraca u reprezentaciji koji ne zasluzuju tu poziciju, treba pozvati ove napaljene klince iz mladjih selekcija, oni bi bar ostavili srce na terenu.

MakiMDSS.rs

ja lepo kazem ovi momci su kao STATIVE ili KRAKATI UGOJENI BALETANI . dovedes decu 20-25 godina da vidis sta ce da odrade italiji ima da ih pregaze .

Citadel of Pain

1:1 je nekako najrealnije, ili 1:0 za nas pa onda prepoznatljiva bunkerica  :yahoo

:thankyou

SALTSTONE

Quote from: Citadel of Pain on October 08, 2011, 01:29:23 AM

Bravo Nidzo, steta sto nisam ranije video ovu polemilku....bila bi jos jedna prognoza 1 : 1  :mahanje

Tuga, kako su dozvolili da nestanu sa terena poslednjih pola sata :icon_grrr:

ToTo

Quote from: Citadel of Pain on October 08, 2011, 01:29:23 AM

E jos da si ulozio neku lovu na ovo    :rofl

MakiMDSS.rs

juce mi javio lik da je prosao na kladionicu 8000 dinara u 4 utakmice tu mu je upala i srbija ... uplata 200 din bila

||NooOooZ||CAKI