News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Nepravda!!!!

Started by Za_Ginisa, September 26, 2011, 08:50:18 AM

Previous topic - Next topic

Za_Ginisa

Sramota!!!!

Jos 22.09 kroxxzee je napisao koji je problem ima sto se tice i zone.........
Niko se nije udostojio da mu odgovori.........
Onda se javi Toto 23.09 i kaze da niko ko je kikan iz i zone ne moze da igra by Zna!!!! ( strasno )
Ako je tako onda ekipa I zone koja je bila prva na tabeli ispada iz takmicenja zbog raspada klana ( nazovi tako )

Prema tome 1/2 Finala je trebala biti

|Mr| - Moravski Vuk
// bitange // - ||NooOooZ||

Zasto da klan koji je celim tekom turnira bio tu prisutan non stop da ispadne zbog necega i da neko dobije na NO SHOW ( hahhaha - praksa ) ne ovako kako je napisano i ne mozete odredjivati fiksne satnice kada pojedincima odgovara nego kada svima.
Sto niste stavili recimo nedelja u 17h? Nego bas 21 ? Itd da ne pisem i ne davim ovde
Samo je velika nepravda ucinjena ovim suludim potezima !!!!!

SRAMOTA!

MakiMDSS.rs

cek da pohvatam

izona se raspala ekipa kao ekipa ili je nesto drugo u pitanju ?

satnica nije bila fixabilna koliko ja znao bila je cela nedelja pred vama da se setite i ugovorite vreme za igranje , posto se polufinale i finale moralo odigra u Petak polufinale a u Subotu finale imali ste rok do Cetvrtka da napisete vreme kad ce da igrate i da izjasnite vas problem ...

ako vam je toto napisao da ste ispali onda ste ispali jer je imao razloga dobrog za to .

sto se tice isto satnice jesi igrao ti nekad ESL ? ili CB kupove , tj ocu da pitam da li si igrao sa strane kupove npr TEK9 , ESH , VitaNova itd ?

mislim da nisi jer lupas gore gluposti - sto tacnije znaci na ESL stoji ovako 1 dan 1 mapa 1 vreme (default vreme 20h) i oni vas ne pitaju da li vas ima ili vasa ekipa u raspadu . mi smo vam dali prednost 4 jebena dana da se smislite kad i da se dogovorite a posle admini preuzimaju u svoje ruke svoje stvari . tako da zalba na osnovu ovoga otpada .

eto primera jednog kupa koji je osvojio ex-team paranoic cod4 - http://www.esl.eu/eu/cod4/promod/sd/3on3/quick_july/rankings/ i niko te ne pita jesi tu ili ne igras i sta bude .

Za_Ginisa

smesne su price ?
ko je admin ovog turnira?
zna li se uopce?
nego pisete kako vama pase i kak vam odgovara!!!!
uvek se hvatate za neki CB ESL EDOM i ostala govna a sami ste napisali u pravilima da ovde ne vaze CB pravila i ostalo nego iskljucivo vasa pravila!
Namestaljka pa to ti je

Inace dal izona se raspala ekipa kao ekipa ili je nesto drugo u pitanju ?To nije moja stvar niti me interesuje da se mesam u tudju politiku samo je velika nepravda ispala prema NooOooZ klanu .....ako izona nema tim ili se raspali ili bilo sta dalje ide ekipa koja je bila 5 u ovom slucaju NooOooZ.........

Stoga kaze da si je jeadno ovo sto radite.......nista vise!!!!! I de si organizirajte jedan kup gde bitange nece igrati smoriste vise sa vasim FER PLAY gejmingom!!!!

Paddy

Quote from: Za_Ginisa on September 26, 2011, 10:11:22 AM
smesne su price ?
ko je admin ovog turnira?
zna li se uopce?
nego pisete kako vama pase i kak vam odgovara!!!!
uvek se hvatate za neki CB ESL EDOM i ostala govna a sami ste napisali u pravilima da ovde ne vaze CB pravila i ostalo nego iskljucivo vasa pravila!
Namestaljka pa to ti je

Inace dal izona se raspala ekipa kao ekipa ili je nesto drugo u pitanju ?To nije moja stvar niti me interesuje da se mesam u tudju politiku samo je velika nepravda ispala prema NooOooZ klanu .....ako izona nema tim ili se raspali ili bilo sta dalje ide ekipa koja je bila 5 u ovom slucaju NooOooZ.........

Stoga kaze da si je jeadno ovo sto radite.......nista vise!!!!! I de si organizirajte jedan kup gde bitange nece igrati smoriste vise sa vasim FER PLAY gejmingom!!!!

Ako klan NooOooz stvarno misli da mu je nanesena nepravda, onda neka se javi Micko ili neko drugi kompetentan i iznese svoje vidjene svega ovoga. Ti si tu sad dosao sa tim nekim nickom i drzis tu neka predavanja sta je i kako trebalo. Ako klan NooOooz stvarno misli da je zakinut, nek mi se obrate i ja cu porazgovarat s adminima.

MakiMDSS.rs

glupost ti optuzujes bitange za izonin raspad ? prvo oni su se raspali kad je pocelo drugo kolo ove lige a to je plejof koliko ja znam ... sta je tu je . tako da nikakvu osnovu tvog piskaranja nemas . prolaze dalje 4 ekipe i prosle su , jedna se raspala u toku plejofa i mi tome ne mozemo nista a nedelja za plejof je krenula , stoga to su te 4 ekipe i to je to .. noz je 5ti i ostaje 5ti .

ja sam ti dao prost primer kako jedno takmicenje izgleda sa strane i da nemas sta da se bunis tamo nemas cak ni pristup adminima , vec samo napises konflikt ili protest pa ti oni odgovore da je ili ni je vazeci . a ti si u medjuvremenu poko vec mec . proveri i sam .

na tvoj konflik ja ti kazem da nije vazeci . cak ni ne znam iz koje si ekipe niti me interesuje .

tacka na ovome . ako imas jos pitanja dodjes na ts bitange i pozoves me pa se dalje ispricamo i resimo dileme .

Staljin

nadam se da ce iduci turnir,ako ga bude naravno,bit najbolje organiziran jer niti jedan nije prosao bez primjedbi,koje su vecinom bile opravdane. Ovo je bio friendly turnir,bez nagrada i opet je bilo problema sa no show ili trazenja demoa,raspravljanja po forumu itd,sto apsolutno nije bilo potrebno. Spinxu svaka cast za sve sto je napravio,covjek se potrudio i treba mu skinut kapu,naravno i svima koji su pomogli i svoje dragocijeno vrijeme nepotrebno trosili u specima. A sto se tice ove rasprave oko zone,mislim da se moglo odigrati tako kako je Ginis napisao,bas zato st je friendly turnir,ali odlucuju bitange,ne mi i zato istu postujem. Zivi bili pa se ozenili   :tongue2

kroxxzee

Sry na CAPS-u...:P....i da još nešta to je trebalo biti ovako: prva 4 clan-a na tabeli su trebali igrat četvrtfinale pa tek onda polufinale i finale a to su trebali igrati: NooOOozz, Mr, i.zOn4 i moravski vuk...ali opet kaоem nema veze bilo pa prošlo vidimo se na drugom cup-u ili turniru i to moоda čak čemo mi organizirat novi clan stare ekipe i.zOn4-e pod imenom kl4n.com posjetite naš web: www.kl4n.com ...pozdrav

stewzoR

Quote from: kroxxzee on September 26, 2011, 02:56:47 PM
TAKO JE...JA SAM NON STOP AKTIVAN NA FORUMU
kroxxzee
Vojnik

domohomo

Quote from: stewzoR on September 26, 2011, 04:13:39 PM
Quote from: kroxxzee on September 26, 2011, 02:56:47 PM
TAKO JE...JA SAM NON STOP AKTIVAN NA FORUMU
kroxxzee
Vojnik
stewzoR
General-lajtnant

Sad će bit -51

Paddy

Quote from: kroxxzee on September 26, 2011, 03:04:24 PM
Sry na CAPS-u...:P....i da još nešta to je trebalo biti ovako: prva 4 clan-a na tabeli su trebali igrat četvrtfinale pa tek onda polufinale i finale a to su trebali igrati: NooOOozz, Mr, i.zOn4 i moravski vuk...ali opet kaоem nema veze bilo pa prošlo vidimo se na drugom cup-u ili turniru i to moоda čak čemo mi organizirat novi clan stare ekipe i.zOn4-e pod imenom kl4n.com posjetite naš web: www.kl4n.com ...pozdrav

Prvo da razjasnimo da se CETVRTINALE igra kad je 8 ekipa a ne 4. Drugo, nisam pravio racunicu, ali bih volio eto ti da mi je napravis i da mi objasnis kako je to trebao proci NooOoozz, a ne Bitange. Pozdrav

||NooOooZ||CAKI

kao iz afinale ja sam ostavio vise dana lufta da se ekipe dogovore oko termina, pritom bitange ostavljaju svoj termin a ako se dobr oseam zona ne, a pored toga posto je polufinale toto je rekao sto je i u prav ja mislim da se igra po zakonu znaci nije nase sto se ekipa raspala i ako je tako rekao toto tako je, znaci zao mi je sto niste odigrali ali koliko dugo je stojao termin pa ste se mogli dogovoriti ili skupiti ekipu!

MakiMDSS.rs

ma ljudi o cemu pricate CAKI je racunao sve meceve bio sam sa njim na TS kad mi je licno reko koje su 4 ekipe koje prolaze dalje po zavrsenim svim odigranim kolima .

drugo 1vs3 2vs4 mi smo bili 4 a mr je bio 2 sta je tu problem sad ? i trece razdvojite to bitange nisu dobile polufinale na NO SHOW vec su MR pobedili da udju u finale a zadnji mec war u ligi koji smo igrali smo i noooz ekipu pobedili i po kojoj ligici trebao noooz da prodje ?

izona prva
mr drugi
vukovi treci
bitange cetvrte

pa ispod idu dalje ostale ekipe ... pravila su napisana od strane spinxa i njih se prate vecina ... znaci od 10 ekipa iz lige 4 idu dalje . to je to a ne 8 ili 16 posto je malo nelogicno .

moravski vuk je dobio izonu u polufinalu i izona se u medju vremenu raspala a parovi su vec izvuceni to je to GG ... i koji se kurac posle odigranih meceva javljate , sto se niste javili pre toga . tamo stoji Adim ili Kapiten ekipe su zaduzeni da nas obaveste sve o njihovoj ekipi ... Admin izone je reko da nema ekipu stoga je no show i tacka je na tome . vi ostali sto ste skartirani iz izone ili izasli , sta da vam radim ... to je kao kad bih u fudbalu napustili partizan i onda otisli u zvezdu ili obrnuto pa ocete da nastavite kup za partizan da igrate ? zanimljivo .

POLUFINALE po CAKIjevoj racunici

IZONA vs MORAVKIS VUK
MR vs BITANGE

gg bb ako je caki zakinuo u racunici onda je zakinuo svojoj ekipi .

||NooOooZ||CAKI

tako je ja da sam teo nesto ja bi namestio da mi rpodjemo!!!

i kao sto maki kaze 1v3 2v4 tako je kako je!

MakiMDSS.rs

hvala caki molim i drugi put

ToTo

Prvo: Da se ne trudite mnogo trazeci ko je, sve pisano sa ukljucenim CAPS i gluposti, u kojima ima cak i vredjanja, sam ja obrisao, kao sto cu ciniti i dalje.

Drugo: Za Ginisa, ti ne pratis kup jer da pratis, ne bi pisao gluposti o terminima i slicno.Nema te na forumu danima, i dosao si ovde sa laznim nikom da provociras, a mislim da znam i zasto, samo....ne da mi se raspravljati, jer iskreno, zabole me tvoje  misljenje o bilo cemu, kao i za misljenje svih koji su clanovi foruma, pod ˝xxxxx¨nikom.

Trece: Na turnir je pozvan i prijavljen klan I Zona, naseg prijatelja Zna iz Osijeka, a ne skupina drugara, koja igra pod njihovim tagom. Ja verujte nisam ni pratio kup, jer mi ostale obaveze ne dozvoljavaju, sve dok me Zna nije pozvao i rekao da je kikao dosta, kako on rece ˝balavaca˝iz klana, i da oni koji pokusavaju da igraju i dalje pod njegovim tagom, to ne mogu raditi, jer nisu vise u klanu. Pitao sam ga moze li skupiti pet igraca, ili makar cetiri, od onih sto su prijavljeni,  pa da se nekako odigra polufinale sa Moravcima, na sta je on rekao da ne moze, i da se slobodno proglasi no show. Prema tome, Zna je kao klan lider odlucio da njegov klan ispadne iz daljeg takmicenja, a ne admini. Ti Kroxi ili kako ti je vec nick name, kad budes imao klan, i budes lider klana, slobodno prijavi svoj klan na takmicenje, I zona nije tvoj klan, i ne mozes u necije ime donositi odluke.  

Cetvrto: Kako su to bitange namestile da prodju dalje, bas me zanima, pa ajde neka mi neko objasni molim vas. Pobedili Noz, pobedili MR, tako da ne razumem o cemu ovaj prica? Nisi ti sinko za Ginisa, ti si za doktora.

Peto: Pravila turnira odredjuje organizator.(tacka) Ona su jasno napisana na forumu pre pocetka svakog takmicenja, pa....kome se ne svidjaju, ne mora igrati, cao!!! Sta bi trebalo, kako je trebalo uraditi itd, ostavite to nama, a vi kad budete svoja takmicenja pravili, odredjujte pravila, smisljajte poteze za nepredvidjene situacije, radite sta god hocete, bas me briga. Sve optuzbe su: sve je namesteno, nista ne valja, ostecen klan..., a dokazi? Ma, lupetanje.
Spinx, Caki i ostala ekipa, svaka cast, jedan od boljih turnira, s tim sto ima nekih stvari koje bih i ja promenio, ali o tome cemo kad budemo pravili sledeci turnir, a na komentare ovih anonimusa se ne obazirite, jer neko ko nikada nije napravio ni jedan turnir, a tesko da je napravio bilo sta u zivotu, nema pravo komentarisati neciji rad, pogotovo ne na ovaj nacin.

||NooOooZ||CAKI

toto je upravu bitange nista nisu namestili, oni cak nisu ni imali uvid u kup, samo ja i Spinx, samo su ponekad sudili, tako da nije bilo namestanja ni nicega!!

ToTo

Pa zaista mi nije jasno, pobedjujes, dodjes do finala i tu pobedis, i onda ti neko sere po forumu o namestanju, a tabele i rezultati su sve vreme dostupni sirokoj javnosti  :-\
Ako je neko imao bilo kakvu ˝korist˝na turniru, to su onda Moravski vukovi, jer su na no show prosli u finale, ali nisu oni to hteli, vec klan lider protivnika, prema tome.....
A sto se tice I Zone, izvolite:
Conversation started between // bitange // ToTo and i.zOn4|Zna!!!!: Fri, Sep  23 20:48:28 2011
[20:48] i.zOn4|Zna!!!!: matori tu si
[20:48] i.zOn4|Zna!!!!: :)
[20:48] // bitange // ToTo: a
[20:48] // bitange // ToTo: tu sam
[20:48] i.zOn4|Zna!!!!: sta ima
[20:48] i.zOn4|Zna!!!!: vidi
[20:49] i.zOn4|Zna!!!!: bicu kratak
[20:49] // bitange // ToTo: ma nista
[20:49] // bitange // ToTo: sad stigao
[20:49] // bitange // ToTo:  kuci
[20:49] i.zOn4|Zna!!!!: vidi
[20:49] // bitange // ToTo: a
[20:49] i.zOn4|Zna!!!!: ja sam malo razjebao pola klinaca koji su usli poslije mene
[20:50] i.zOn4|Zna!!!!: mislim od kada sam inactiv
[20:50] // bitange // ToTo: ok
[20:50] // bitange // ToTo: i
[20:50] i.zOn4|Zna!!!!: tako da na onom popisu na turniru ima 5 ljudi koji mogu igrat ako se skupe
[20:50] // bitange // ToTo: pa ok
[20:50] i.zOn4|Zna!!!!: tako da znas
[20:50] // bitange // ToTo: ako uspeju da se skupe
[20:50] i.zOn4|Zna!!!!: nnaravno
[20:50] i.zOn4|Zna!!!!: :D
[20:50] i.zOn4|Zna!!!!: i to je to
[20:50] // bitange // ToTo: da li mogu da nadju neki termin kad su svi slobodni
[20:50] // bitange // ToTo: pa cemo probati sa moravcima
[20:51] // bitange // ToTo: da dogovorimo taj termin
[20:51] i.zOn4|Zna!!!!: ma mislim da od toga nema nista
[20:51] i.zOn4|Zna!!!!: al pokusavaju neki koje sam kikao da igraju
[20:51] i.zOn4|Zna!!!!: i dogovaraju termin
[20:51] i.zOn4|Zna!!!!: mislim da ti to trebam javiti
[20:51] // bitange // ToTo: ok
[20:51] i.zOn4|Zna!!!!: i da nije u redu da igraju za klan ako nisu u njemu
[20:51] i.zOn4|Zna!!!!: eto to je to
[20:51] // bitange // ToTo: napisacu ja na forumu
[20:51] i.zOn4|Zna!!!!: dam ti ja popiso
[20:51] i.zOn4|Zna!!!!: popis
[20:52] // bitange // ToTo: da ne mogu oni dogovarati
[20:52] i.zOn4|Zna!!!!: pa da
[20:52] // bitange // ToTo: jer su kikani iz klana
[20:52] // bitange // ToTo: jel to ok?
[20:52] i.zOn4|Zna!!!!: ok
[20:52] i.zOn4|Zna!!!!: thnx
[20:52] i.zOn4|Zna!!!!: mislim da ne varaju ljude protiv kojih igraju
[20:52] // bitange // ToTo: aj ti probaj neku ekipu sastaviti
[20:52] // bitange // ToTo: ali jbg
[20:52] i.zOn4|Zna!!!!: ma ne igram ja vise
[20:52] // bitange // ToTo: ako saad ubacis igrace nove
[20:52] i.zOn4|Zna!!!!: ovih 5 koji su na popisu ako oce mogu igrati
[20:52] // bitange // ToTo: оmogu ostali da se zale
[20:52] i.zOn4|Zna!!!!: nema sanse
[20:53] i.zOn4|Zna!!!!: ne igra se ako nisu sa popisa
[20:53] i.zOn4|Zna!!!!: i to je to
[20:53] i.zOn4|Zna!!!!: :D
[20:53] // bitange // ToTo: ok
[20:53] // bitange // ToTo: ali
[20:53] // bitange // ToTo: mogu li ti sa spiska
[20:53] // bitange // ToTo: naci termin kad njima odgovara
[20:53] // bitange // ToTo: pa cu ja probati sa moravcima da dogovorim
[20:53] i.zOn4|Zna!!!!: ma eo sad mi pise ovaj da ih nema ni 5
[20:53] i.zOn4|Zna!!!!: ima ih 4
[20:53] i.zOn4|Zna!!!!: jos jedan izasaoo :)
[20:53] i.zOn4|Zna!!!!: tako da nula bodova
[20:53] i.zOn4|Zna!!!!: :D
[20:53] // bitange // ToTo: aj videcu ja sa ovima
[20:54] i.zOn4|Zna!!!!: malo sam napravio cistku
[20:54] // bitange // ToTo: pa ako hoce 4vs4
[20:54] i.zOn4|Zna!!!!: :D
[20:54] // bitange // ToTo: jbg
[20:54] // bitange // ToTo: pitacu ih ja
[20:54] // bitange // ToTo: pa ti javim
Conversation ended: Fri, Sep  23 20:54:19 2011
Conversation started between // bitange // ToTo and i.zOn4|Zna!!!!: Fri, Sep  23 20:54:33 2011
[20:54] i.zOn4|Zna!!!!: ma ja nisam ukontaktu ni sa ova 4 to je problem
[20:54] i.zOn4|Zna!!!!: :D
[20:54] i.zOn4|Zna!!!!: mislim da od toga nema nista nemojs e truditi
[20:54] i.zOn4|Zna!!!!: najbolje je da napises to sto je
[20:55] i.zOn4|Zna!!!!: d koji nisu u klanu ne mogu igrati
[20:55] i.zOn4|Zna!!!!: i mislim da je to ok
[20:55] // bitange // ToTo: a krivo mi jbg
[20:55] i.zOn4|Zna!!!!: ma de
[20:55] i.zOn4|Zna!!!!: biti ce jos turnira
[20:55] i.zOn4|Zna!!!!: :D
[20:55] // bitange // ToTo: pa planiramo oko nove godine nesto
[20:55] i.zOn4|Zna!!!!: ma da
[20:55] i.zOn4|Zna!!!!: ja sam pokikao 5 klinaca i jos osli 3 matora za njima
[20:56] i.zOn4|Zna!!!!: i jbg
[20:56] i.zOn4|Zna!!!!: prave svoj klan
[20:56] i.zOn4|Zna!!!!: :D
[20:56] i.zOn4|Zna!!!!: ja kad pokikam onda im dam sansu da naprave svoj klan
[20:56] i.zOn4|Zna!!!!: hahahhaha
[20:56] i.zOn4|Zna!!!!: :D
[20:56] // bitange // ToTo: haha
[20:56] // bitange // ToTo: ma...
[20:56] // bitange // ToTo: pusti ih u kurac
[20:56] // bitange // ToTo: shvataju ovo ko zivot jbt
[20:56] i.zOn4|Zna!!!!: pa da
[20:56] // bitange // ToTo: a nisu ni zakoracili u njega
[20:56] i.zOn4|Zna!!!!: ja dosao na TS a ono djeca neodgojena
[20:56] i.zOn4|Zna!!!!: i sve pokikao
[20:57] // bitange // ToTo: ja sam ostvario u zivotu sve sto sam trebao
[20:57] i.zOn4|Zna!!!!: ovaj jedan haxa drugi krade
[20:57] // bitange // ToTo: ovo mi je bas zabava
[20:57] i.zOn4|Zna!!!!: a jbt
[20:57] // bitange // ToTo: i ubijanje vremena
[20:57] // bitange // ToTo: a njima je
[20:57] // bitange // ToTo: uffff

ToTo

Cestitam bitange, eto i pored svih namestanja, nikada do sada niste osvojili turnir, sve cestitke, pogotovo mom Baloteliju  :tease

Paddy

Quote from: ToTo on September 26, 2011, 08:44:01 PM
Prvo: Da se ne trudite mnogo trazeci ko je, sve pisano sa ukljucenim CAPS i gluposti, u kojima ima cak i vredjanja, sam ja obrisao, kao sto cu ciniti i dalje.

Drugo: Za Ginisa, ti ne pratis kup jer da pratis, ne bi pisao gluposti o terminima i slicno.Nema te na forumu danima, i dosao si ovde sa laznim nikom da provociras, a mislim da znam i zasto, samo....ne da mi se raspravljati, jer iskreno, zabole me tvoje  misljenje o bilo cemu, kao i za misljenje svih koji su clanovi foruma, pod ˝xxxxx¨nikom.

Trece: Na turnir je pozvan i prijavljen klan I Zona, naseg prijatelja Zna iz Osijeka, a ne skupina drugara, koja igra pod njihovim tagom. Ja verujte nisam ni pratio kup, jer mi ostale obaveze ne dozvoljavaju, sve dok me Zna nije pozvao i rekao da je kikao dosta, kako on rece ˝balavaca˝iz klana, i da oni koji pokusavaju da igraju i dalje pod njegovim tagom, to ne mogu raditi, jer nisu vise u klanu. Pitao sam ga moze li skupiti pet igraca, ili makar cetiri, od onih sto su prijavljeni,  pa da se nekako odigra polufinale sa Moravcima, na sta je on rekao da ne moze, i da se slobodno proglasi no show. Prema tome, Zna je kao klan lider odlucio da njegov klan ispadne iz daljeg takmicenja, a ne admini. Ti Kroxi ili kako ti je vec nick name, kad budes imao klan, i budes lider klana, slobodno prijavi svoj klan na takmicenje, I zona nije tvoj klan, i ne mozes u necije ime donositi odluke.  

Cetvrto: Kako su to bitange namestile da prodju dalje, bas me zanima, pa ajde neka mi neko objasni molim vas. Pobedili Noz, pobedili MR, tako da ne razumem o cemu ovaj prica? Nisi ti sinko za Ginisa, ti si za doktora.

Peto: Pravila turnira odredjuje organizator.(tacka) Ona su jasno napisana na forumu pre pocetka svakog takmicenja, pa....kome se ne svidjaju, ne mora igrati, cao!!! Sta bi trebalo, kako je trebalo uraditi itd, ostavite to nama, a vi kad budete svoja takmicenja pravili, odredjujte pravila, smisljajte poteze za nepredvidjene situacije, radite sta god hocete, bas me briga. Sve optuzbe su: sve je namesteno, nista ne valja, ostecen klan..., a dokazi? Ma, lupetanje.
Spinx, Caki i ostala ekipa, svaka cast, jedan od boljih turnira, s tim sto ima nekih stvari koje bih i ja promenio, ali o tome cemo kad budemo pravili sledeci turnir, a na komentare ovih anonimusa se ne obazirite, jer neko ko nikada nije napravio ni jedan turnir, a tesko da je napravio bilo sta u zivotu, nema pravo komentarisati neciji rad, pogotovo ne na ovaj nacin.

:super

Zna!!!!

Pozdrav i čestitke Bitangama na osvojenom turniru od i.zOn4|klana koji se nije raspao več se otvorila mogučnost da se napravi još jedan klan, a kako nas ima viška ja sam ih pogurao u dobrim namjerama :D

Svi koji gube imaju pravo da se ljute,uvijek je tako bilo i ne treba dizati prašinu kao da je zadnji turnir :)

Bitange su osvojile turnir zasluоeno i još jednom čestitke na osvojenom turniru kao i organizaciji,te volji da se uopće odrоi tradicija dobro organiziranih  turnira..

Pozdrav svim matorcima još jednom od mene :)

||NooOooZ||CAKI

xD meni je zao zbog vas ali tako je kako je :super :super

Paddy

Quote from: ToTo on September 26, 2011, 09:17:33 PM
Cestitam bitange, eto i pored svih namestanja, nikada do sada niste osvojili turnir, sve cestitke, pogotovo mom Baloteliju  :tease

:icon_bad: ti Baloteli svastiku  :P

kroxxzee

Nisam se mislio raspravljati ali sve više i više što sam čitao postove više sam pizdio...ja samire kako ti pričaš gluposti...lako je staviti no show kad ti nisi došao do polufinala nego mi koji smo igrali i koji smo bili aktivni...pun mi je qurac da oprostite da se mene krivi nikad nisi priznao svoje greške...to što ti imaš problema to je tvoj problem ja se neću mješat ali nemoraš se na nama iskaljavat a tu si kao dobar sa totom a prije si govorio nešta drugo a sad deseto -.-...a ti Toto slobodno briši moje postove svaka čast...ja sam se ispričao radi CAPS-a i nisam uopće vrijeđao ako sam nekoga uvrijedio onda se duboko ispričavam...I da, ja uopće nisam rekao da je to namješteno nego sam rekao da nije uredu tako izbaciti nas koji smo igrali za zonu...pa cup prije ovoga je bio i ja sam igrao za Hl a uopće nisam bio u tome klanu ali nije bilo bitno bilo je bitno da sam prijavljen na cupu i da mi valja guid i da recordam...Mislim dečki svaka čast na pobjedi ja neam ništa apsolutno ništa protiv bitangi ja Vas poštujem ali da će mene hebat neko e to neću dopustiti a taj neko je Samir...Ali mislim fakat više nemam šta reći o njemu jer me i previše iznenadio...On nama govori da smo balavci a on čovjek od više godina se ponaša ko balavac pa samire svaka ti čast čovjek i po si...:(

kroxxzee

A da sam bio aktivan nisam mislio samo na forum nego općenito i to sam hydroxxz moоe potvrditi....i jedan veliki pozdrav za hydroxxz-a nadam se da bude brzo ozdravio...;)

ToTo

Quote from: kroxxzee on September 27, 2011, 12:09:04 PM
Nisam se mislio raspravljati ali sve više i više što sam čitao postove više sam pizdio...ja samire kako ti pričaš gluposti...lako je staviti no show kad ti nisi došao do polufinala nego mi koji smo igrali i koji smo bili aktivni...pun mi je qurac da oprostite da se mene krivi nikad nisi priznao svoje greške...to što ti imaš problema to je tvoj problem ja se neću mješat ali nemoraš se na nama iskaljavat a tu si kao dobar sa totom a prije si govorio nešta drugo a sad deseto -.-...a ti Toto slobodno briši moje postove svaka čast...ja sam se ispričao radi CAPS-a i nisam uopće vrijeđao ako sam nekoga uvrijedio onda se duboko ispričavam...I da, ja uopće nisam rekao da je to namješteno nego sam rekao da nije uredu tako izbaciti nas koji smo igrali za zonu...pa cup prije ovoga je bio i ja sam igrao za Hl a uopće nisam bio u tome klanu ali nije bilo bitno bilo je bitno da sam prijavljen na cupu i da mi valja guid i da recordam...Mislim dečki svaka čast na pobjedi ja neam ništa apsolutno ništa protiv bitangi ja Vas poštujem ali da će mene hebat neko e to neću dopustiti a taj neko je Samir...Ali mislim fakat više nemam šta reći o njemu jer me i previše iznenadio...On nama govori da smo balavci a on čovjek od više godina se ponaša ko balavac pa samire svaka ti čast čovjek i po si...:(
Koliko sam ja upoznat, I zona ima svoj forum, pa svoje probleme resavajte tamo , molim vas.
Prvo procitaj pravila foruma, pa onda pisi postove, bez obzira na izvinjenje, sve sa ukljucenim CAPS se brise, a tako ce biti i ubuduce.