Zasto vredjanje na serverima ?

Started by Lang, September 21, 2011, 01:43:58 AM

Previous topic - Next topic

Lang

U poslednje vreme su napali na moju malenkost  razni likovi . banovan sam svuda,nikola /namerno mala slova /,i jos neki likovi.Pokazuju svoje neznanje u cod-u i svoju /ne/ kulturu.Momci krajnje je vreme da nesto naucite , ovako ste samo moroni.Ako su vam tata i mama /koju cesto spominjete/kupili pc ne znaci i da ste neki igraci ,cak suporotno .Igraci ste 0.
To sto vi mislite da ste neki huligani itd. ....ma to je u najmanju ruku smesno  :D internet huligani,xaxaxa,muke jedne ,sigurno su vas roditelji zlostavljali .
Sledece , momci koji se kunu u sve i prave se da ih svi nepravedno zlostavljaju nisu u pravu tice se klana /ili sto oni kazu mesto /Kacuni
da se okanu psovanja /tipa, jebem ti dete mrtvo,itd/.Da se razumemo nisu svi iz Kacuni citeri/ Penja pravi si covek/ i prostaci ali veci deo jeste.Oni koji se nisu izvinili na forumu da to ucine ili sledi sta sledi.
Nadam se da cete uzivati na serverima Bitange !
Bez varanja, , psovki ,itd.
iza svega napisanog stoji Lang :king:

ToTo

Razgovarao sam s Penjom juce, bice reseno. Za svako ponasanje kao sto je gore navedeno, kick, nema opomena  i rasprava.

tajo_

Ubuduce ovi momci su tu da se zabave i iskreno se nadam da ce biti tako.

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5935.0.html

Svi ostali kojih nema na spisku, a nose sufiks fromkacuni molim da budu izbaceni iz igre jer postoji sumnja da koriste nesto nedozvoljeno i da mi ostali ispastamo :)

:bye2

Lang

BanovanSamSkoroSvuda

Sta ti ocekjes posle tvog kikovanja? Treba da ti se uvlacim u dupe? Kikujes me zato sto mi je spawn ispred tebe,zato sto sam uzeo trench.. Posle kad sam ti jebao mater kikujes me jer te nerviram.. Posle ti mene nazivas nekim internet huliganom,a ti koristis taj status da bi drkao ljude koji ti se ne svidjaju. Nisam ja huligan,al' nije mi problem da ti polupam picku

ToTo

Quote from: BanovanSamSkoroSvuda on September 22, 2011, 10:32:34 PM
Sta ti ocekjes posle tvog kikovanja? Treba da ti se uvlacim u dupe? Kikujes me zato sto mi je spawn ispred tebe,zato sto sam uzeo trench.. Posle kad sam ti jebao mater kikujes me jer te nerviram.. Posle ti mene nazivas nekim internet huliganom,a ti koristis taj status da bi drkao ljude koji ti se ne svidjaju. Nisam ja huligan,al' nije mi problem da ti polupam picku
Pa vidi , ako ovako nastavis , bices banovan i na forumu, pa ces moci da promenis nick name u ˝banovan sam svuda ˝
Prvo procitaj pravila foruma, pa onda ostavljaj postove, ok?
Sto se tice servera, ako imas problem, uzmi ss, postavi ovde pa cemo resiti. Ako te Lang kikao zato sto imas sacmu, oduzecu mu rcon, ali.....poznavajuci njega, cisto sumnjam da je samo to u pitanju. Uvek kadase pokrenu ovakve teme, na kraju se ispostavi da je kikanje bilo potpuno opravdano.
Dobrodosao na forum bitangi!!

Lang

banovan sam svuda samo dokazujes da sam u pravu .Nije u pitanju TG /sacma/ nego tvoje ponasanje i psovanje.Ako si zaboravio sta pricas u toku igre da te podsetim ,banovan sam zbog jezika ,psovki itd/tvoje reci/.Imam vise SS tvog nadmenog i sibadzijskog ponasanja.
A to da ces da mi polupas nos  :vava sta ces jaci si i to je to.Vidim da si istetoviran i sigurno je samo jedno da si opasan tip.
Hajde da igramo cod 1vs1 pa ko pobedi, moze ?
Nemam bas nikakav status, igrac sam kao i svi.Ovde sam radi zabave i opustanja od svakodnevih obaveza.
Nisam u fazonu da nekom pretim i da budem opasan tako da si pogresio adresu totalno.
Ako sam nekog uvredio/tebe ili bilo koga/ ili bilo sta uradio na stetu /moralnu/neka mi se oduzme rcon odmah , zato i postoji forum da se prica,zali,hvali,itd.
pozz by Lang :king:
p.s. kada te neko kikuje  a ti promenis nik i opet po svome vredjanje itd. postoji nesto sto se zove ip i HLSW tako da znas o kome je rec uvek.

DexonDee

Lang je u pravu danas si cak i mene vredjao na MAIN serveru...a nista ti nisam uradio a to sto te neko izbacio i ja sto sam napisao TAKO TREBA ne znaci da sam te ja izbacio...i to sto si mi napisao NAPUSI SE KURCA MAJMUNCINO GLUPA sledeci put proveri ko te izbacio pa onda nesto pisi...a ne mene da uzimas u usta... :peace:

domohomo

MASTERBLASTER

Matori(Lang) ima recon vec dugo i ja mislim da zna sta radi !
A razbijanje p.... mislim da nema smisla ima nas puno trebace ti dosta vremena.

ToTo

Bas kao sto sam i mislio, izgleda ce stvarno menjati nick u ˝banovan sam svuda˝ :facepalm:

BanovanSamSkoroSvuda

Lang koliko puta si usao na garage i kikovao me bez ikakvog razloga? Nzm sta ocekujes posle toga od mene.

Lang

Bas ni jednom . Ovako cemo , ubuduce igraj fer i bez vredjanja i psovki  i sve ce biti ok.
Pre 2 dana kada sam usao ceo server je kukao na tebe , secas se ?
E da ne bi duzili igraj postuj saigrace i oni ce tebe , toliko,pozdrav !
Sada je odluka na tebi .
:king:

ToTo

Quote from: Lang on September 26, 2011, 04:00:02 PM
Bas ni jednom . Ovako cemo , ubuduce igraj fer i bez vredjanja i psovki  i sve ce biti ok.
Pre 2 dana kada sam usao ceo server je kukao na tebe , secas se ?
E da ne bi duzili igraj postuj saigrace i oni ce tebe , toliko,pozdrav !
Sada je odluka na tebi .
:king:

:handshake:
Meni ovo deluje kao postena ponuda.

Dijabola

I mene je psovao, samo sto nemam SS.. :diablo

xQZY

Zasto ja ne mogu uci ni na jedan server od bitangi ? Svi serveri od bitangi na xfiru pise kao da su pali .. U cemu je problem , ako je neka zabrana ili ban nezz u cemu je problem kad nisam nista skrivio  :-\ 
Jos jedno pitanje .. Ubagovan mi je xfire ne mogu prihvatiti prijatelje sta treba da uradim pozdrav !

brankoXM

ja bih da pohvalim langov rad,i da kazem da cesto pozelim da je na garage i kad nije,tj kad dodje par likova sa nelegalnim pomagalima i krene da nas u zdrav mozak,a meni se igra trenutno pa mi solucija da ugasim igru nije primamljiva...koristim priliku da se zahvalim ljudima koji mogu da me kikuju a to ne urade,kad mi ping povremeno skoci-mrtvi wireless-...verovatno vide kolko se jadan mucim da bi igrao hheheh...uzdravlje i pazite flagove:)