zajcev-prijava nedozvoljenog ponasanja

Started by brankoXM, September 08, 2011, 05:19:08 PM

Previous topic - Next topic

brankoXM

nisam bio mesecima na garage serveru,inace igram godinama po raznim serverima(ako je bitno),i videh kao novinu da je zajcev dobio moc kikovanja,tu tako slatku i opijajucu vlast ,narocito za nezrele i iskompleksirane osobe...i odmah mi se zgadilo...kurci se covek,izlivljava..mesto da kaze kao recimo lang sto radi"sredite ping ili izadjite",itd on baja ko iz topa ajde svi sa pingom letite napolje,i slicno,tupio je covek i blebetao drzao predavanja nekim momcima,a ljudi su samo dosli da igraju,kao i ja.u momentu mi se smucilo sve.jebes i cod i server i godine igranja ako cu da gledam nekog kompleksasa kako pusta virtuelna muda...i rekao sam mu lepo,dosta bre samo brbljas ko baba pusti momke da igraju.naravno,kikovao me bez upozorenja,sto me bas i zabole,to je samo net i igra...ne kukam za mene sto me izbacio i sto ce budala to jos da radi,briga me bas.javio sam se u ime drugh igraca,ljudi koji su dosli da se zabave,mozda su prvi put tu,mozda ne znaju pravila....imate valjda kome da date jebeni kik,nekom ozbiljnijem coveku a ne nekome ovakvom.dok je bio samo igrac bio je miran ko bubica,sad samo sere i leci komplekse..meni se zgadilo da citam,verujem i vecini drugih,elem,ako neko ovo cita od onih kojima je namenjeno,propratite to malo...znam da od toga nema nista,ali ja sam svoje rekao da odradim svoj deo posla i meni je savest mirna..a vi drzite onakva stvorenja i dalje na serveru da ubijaju i igru i filing i duh coda i sve...15 minuta je covek jeo govna i solio pamet a do juce je bio stekara i to losa.ali jbg...duga prica....udjem li opet tamo i vidim proseravanje budale,ne odo ja tamo vise nikad,a verujem ni dosta drugih,pa gajite tamo kompleksase dupeuvlakace i citere a prave igrace sikanirajte...ima i drugih igara pa cu da igram,igrao sam ih i kad taj nije imao net a mozda ni komp.ko zna mozda po godinama i otec mogu da mu budem...uzdravlje !

Citadel of Pain

Quote from: brankoXM on September 08, 2011, 05:19:08 PM
nisam bio mesecima na garage serveru,inace igram godinama po raznim serverima(ako je bitno),i videh kao novinu da je zajcev dobio moc kikovanja,tu tako slatku i opijajucu vlast ,narocito za nezrele i iskompleksirane osobe...i odmah mi se zgadilo...kurci se covek,izlivljava..mesto da kaze kao recimo lang sto radi"sredite ping ili izadjite",itd on baja ko iz topa ajde svi sa pingom letite napolje,i slicno,tupio je covek i blebetao drzao predavanja nekim momcima,a ljudi su samo dosli da igraju,kao i ja.u momentu mi se smucilo sve.jebes i cod i server i godine igranja ako cu da gledam nekog kompleksasa kako pusta virtuelna muda...i rekao sam mu lepo,dosta bre samo brbljas ko baba pusti momke da igraju.naravno,kikovao me bez upozorenja,sto me bas i zabole,to je samo net i igra...ne kukam za mene sto me izbacio i sto ce budala to jos da radi,briga me bas.javio sam se u ime drugh igraca,ljudi koji su dosli da se zabave,mozda su prvi put tu,mozda ne znaju pravila....imate valjda kome da date jebeni kik,nekom ozbiljnijem coveku a ne nekome ovakvom.dok je bio samo igrac bio je miran ko bubica,sad samo sere i leci komplekse..meni se zgadilo da citam,verujem i vecini drugih,elem,ako neko ovo cita od onih kojima je namenjeno,propratite to malo...znam da od toga nema nista,ali ja sam svoje rekao da odradim svoj deo posla i meni je savest mirna..a vi drzite onakva stvorenja i dalje na serveru da ubijaju i igru i filing i duh coda i sve...15 minuta je covek jeo govna i solio pamet a do juce je bio stekara i to losa.ali jbg...duga prica....udjem li opet tamo i vidim proseravanje budale,ne odo ja tamo vise nikad,a verujem ni dosta drugih,pa gajite tamo kompleksase dupeuvlakace i citere a prave igrace sikanirajte...ima i drugih igara pa cu da igram,igrao sam ih i kad taj nije imao net a mozda ni komp.ko zna mozda po godinama i otec mogu da mu budem...uzdravlje !

Dobrodosao na bitange forum Branko.

Na forumu su lične uvrede zabranjene, barem se trudimo da ih bude sto manje,
zato te molim da se u buduće suzdrоiš od tolikih ličnih kvalifikacija, jer to svakako ne doprinosi kvalitetnoj raspravi.

Na forumu je zabranjen i spam, a ovaj tvoj post si posvetio navodnim kompleksima dotičnog admina, i to je dovoljno  napisati jednom. Četiri puta ponoviti istu rečenicu u jednom postu te, u najmanju ruku, diskredituje.

Takođe, učesnike u raspravama na BF ohrabrujemo da koriste i tipku ENTER , kao i da se rečenice počinju velikim slovom, posle znakova interpukcije da ostavljaju razmak a sve to radi bolje preglednosti i lakšeg čitanja postova.

Da se vratim na temu.

Ukoliko sam admin krši pravila servera koje je tu da štiti, potrebno je da napraviš SS
i tako dokumentuješ njegovo ponašanje, inače se ovakve teme pretvore u flame talk i reklakazala,
a nama je teško da dođemo do istine i pravilno odreagujemo.

Konig Bree

Ovako:tebe ne bi kickao zbog pinga nikad zato sto znam da dugo bas dugo igras pod wirelesom.dalje:napisao sam ko ima veci ping neka napusti server posto lagha nenormalno,a bilo ih je 4-5 sa pingom od po 120.serveri inace pucaju mnogo ovih dana.sto se tice godina stvarno ne znam,imam 18,ako si stariji postovanje i nece se ponoviti  :stoner:,nema potrebe za vredjanjem nisam ni ja tebe uvredio.

PS. pisem sabratovog accounta  :bye2

brankoXM

od tebe sam stariji tacno duplo,i alal vera onome ko dade detetu igracku u ruke.a ovo iznad tvog posta sam ocekivao,mesto neceg konstruktivnog,opomene za tacku nov red veliko slovo i da perem ruke pre i posle jela.terajte kako znate,videcemo na sta ce ispasti.uzdravlje i prijatno

ToTo

Branko, takodje dobro dosao na forum  :)

Subadmine na bitange serverima odredjujem najcesce ja, i to na osnovu njihovog prijasnjeg ponasanja na serverima. Svi su, a ima ih zaista mnogo(jer i losih ljudi ima mnogo) apsolutno zasluzili tu  cast, medjutim........nismo svi isti, i svako na svoj nacin adminuje na serverima, a isto tako svako na razlicit nacin reaguje na njihove opomene. Sudeci po tvom postu , on je uradio sve, onako kako je trebalo, odnosno po uputstvima, koja se takodje nalaze na forumu, u posebnoj temi. Velik ping = kick, posle opomene, kraj price. Ja sam cesto imam problem sa pingom i znas sta uradim.........izadjem sam, da ne bi ljudima kvario igru.
Priznajem, pomalo mi je neobicno da coveku tvojih godina, koji toliko dugo igra CoD2, moram ovakve stvari objasnjavati na forumu, ali nema veze,  ovome forum i sluzi, da svako iznese svoje misljenje o svemu, u za to odgovarajucoj temi.
Ja tvoje misljenje postujem, i evo javno cu zamoliti subadmine, da promene nacin komunikacije sa igracima na serveru. Dakle postupak je bio ok, ali nacin na koji je sproveden mozda bas i nije. Kako bi ovakve stvari u buducnosti lakse resavali, molim i tebe i ostale igrace, pritisnite f12 i uzmite ss, pa nikakve dileme vise necemo imati. Takodje, Citadelova opaska je na mestu, jer ........aj probaj da procitas svoj post  :hmm ....... dakle svaka rasprava je ok, ali uvredama nema mesta ni na serverima, ni na forumu, pa te molim da ubuduce ipak biras reci, pogotovo kada se obracas nekome ko je duplo mladji od tebe. Mi se ovde trudimo da delujemo pomalo i pedagoski na nase mladje igrace, uceci ih pravilnom nacinu komuniciranja i ponasanja u javnosti, a forum to svakako jeste, pa te molim da nam se pridruzis.
Uzivajte u igri na bitange serverima  :hat

Zaboravih da napisem, a vidim da je to po tebi veoma bitno.......chika Toto ima 39 godina, ali je i dalje deckic u dusi, tako da Cube i svi ostali, koji ce i u ovoj temi poceti da me nazivaju starcem i sl, evo jedan pozdrav za vas  preventivno :icon_dick:

Staljin

čiča Toto ja misliJo da si ti već deda,a  ono samo 39 god   :spiteful

domohomo

Evo Branko se učlanio na gerijatriju Bitangi  :yahoo :rofl

ToTo

Samo sam cekao, ko ce se prvi javiti, mugeri  :snap

vd|cube(im)

Quote from: ToTo on September 08, 2011, 11:58:43 PM
Samo sam cekao, ko ce se prvi javiti, mugeri  :snap

Ja sam dosta mlađi od ovg fosila Tota, imam samo 35 ......svaka mu na mjestu šta napiše iako je jedan senilni starac   :hmm :hmm  :facepalm:

aj na spavanje starkeljo  :tease2

Lang

vd|cube(im)

ToTo

Sta mislim o vama necu napisati samo zbog toga, sto ovaj forum citaju i deca  :rofl :rofl :rofl

Reci cu vam na TS klosari  :whip3:

domohomo

Quote from: ToTo on September 09, 2011, 07:28:54 PM
Sta mislim o vama necu napisati samo zbog toga, sto ovaj forum citaju i deca  :rofl :rofl :rofl

Reci cu vam na TS klosari  :whip3:

JA MRZIM TEAMSPEAK!

ToTo

Znas onaj kad Shtrumfeta ostane trudna, a ne zna se ko je tata, ....cuje se iz mase: Mrzim strumfgumicu!!  :rofl :rofl

Dijabola

"jebes i cod i server i godine igranja ako cu da gledam nekog kompleksasa kako pusta virtuelna muda"
ahahahhahah....objasnio si  :super  :clapping

Dijabola

e ljudi ne kapiram, sta je ovo sa strane karma i to???  :ne_razumem

Konig Bree

Dijabola posto je on objasnio da ja tebi sad nesto objasnim:skrati malo nerve i jezik...da nebi dexon opet radio na MIX-u 8)

Dijabola

E konig oladi...vise ne igram na mix-u a i ako igram ne pusjem vise i to sam resio sa stringom...a ti sto nisi toku to nije moj problem..   :)

Konig Bree

Zajcev je...nzm sta si resavao samo znam kako je bilo i nemoj zato ti molim te da pricas nekom nesto...