Molba. . .

Started by Mile Pile, September 03, 2011, 12:06:34 PM

Previous topic - Next topic

Mile Pile

derem se po serverima kad citer udje, duvanim dve cigare od jednom da se smirim, necu da se diconektujem sa servera jer volim koliko toliko da mu prkosim bar jednim killom sa ledja ako ima aim i mombot. . .

svako jutro, kad ustanem rano, pijem jutarnju kafu i duvanim cigaru  :stoner:. . .uzivam. . .udjem malo na bitange tdm il dm rifle. . .da se moje uzivanje poveca. . . :whistling medjutim, svako jutro je tamo i igrac "sniper man" koji dolazi sa aimbotom i wall hackom. . .
igra uz njega je nemoguca. . . :suicide
naslov teme kaze MOLBA, ja nikad po forumu nisam kmečao da se banuju citeri naravno, ako ocu da igram mirnu igru moram kupit key-logicno. . .al ovaj put sam stvarno ljut, iskreno doku*cilo mi je -.-
on je nesnosan. . .
on je*e sve redom na serveru, psuje, vredja i na sve to kaze "pa sta ako imam wh i aim" jutros kad sam hteo da ga snimim nes mi nije bilo ok sa xf i nisam mogao, dok sam otisao da upalim camtasu da bar sa njom uhvatim snimak, on je vec otisao sa servera nakon nekih sat vremena koristenja cita i provociranja igraca. . .
jutros je na DM Rifle bio od nekih 10 sati do 11. . .stoga MOLIM VAS, da vidite log, nadjete mac i banate stoku. . .
dakle ne ip, vec mac. . .ako je ikako moguce. . .
to nije org, shvatam sve. . .shavatam da prvi ja moram imat key ako zelim normalnu igru, al bar mozemo zajednickim snagama koliko toliko da iskorenimo citere i scriptase, da bi nas nazalost mali br postenih igraca mogao mirno da provodi vreme na vasim serverima. . .

lep pozdrav za sve. . .sorry sto sam oduzio post. . .
nadam se da cete reagovat'

ToTo

Mile brate, kao sto vidis, pokrenuli smo opseznu akciju borbe protiv citera na nasim serverima, ali....ispostavilo se da ih je toliko mnogo, da se prosto ne moze sve preko noci resiti. Idemo dalje, necemo odustati, ali zaista, buducnost ove igre zavisi od vase spremnosto da kupite org, bez toga ostaje nam samo da se nerviramo, i pokusavamo da se sa njima borimo svakodnevno. Pozdrav i uzivajte u igri na bitange serverima   :hat

Mile Pile

sve shvatam ToTo druze :)
hehe nista mi ne preostaje nego da ustajem malo kasnije kad sniper ode xDD jer me sama pojava tog retardiranog nicka nervira xD

a ako me on ne natera da kupim org niko nece haha xD

sorry sto sam pokretao (sad vidim) ne bitnu temu. . .al morao sam negde da se jadam. . .xD

pozz ;)

ToTo

Nije nebitna , naprotiv, svaka pomoc je dobrodosla, samo ostavljajte bilo sta ovde, nick name, ip, bilo sta, a String ce vec uraditi ostalo, a dok on ne odradi kikacemo mi ostali  :whip3:

Mile Pile

bicuj ih String ! ! !  :diablo
:whip3: :whip3: :whip3: :whip3: :whip3:

$tring

Kupite originale, i problem ce biti resen. Kada bi svi kupili originale nastavili bi da se igramo jos puno meseci na mirnim serverima. Potrebno je da svako plati 10 eura i da se mesecima / godinama nakon toga igra u miru. Zar je to puno? Pa to su vam ni 10 piva u gradu.
A orig nema zezanja.... kad opalimo ban, mogu samo da se češu.  :fighting:

Mile Pile

znas li ti string, sta za klan ALKOSI znaci 10 piva :D hahah

Dijabola

boki_ns

Predlazem da pronadjemo adresu na kojoj stanuju, odemo tamo i lepo mu pokazemo log  :doc a zatim  :dummy , a racunar bacimo u kantu.