SERVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !!!

Started by FesTive, August 28, 2011, 02:08:17 AM

Previous topic - Next topic

FesTive

jel trebam godinu dana cekat da bi dobio ovaj server i TS kao nagradu ?
ocel se ko javit od ovih sto znaju ko daje kako i tako to ....

djed

ne brini se dobices...ljudi su bili vjerovatno prezaposleni zbog partija...4.godina postojanja...pa tako da ne brines cim ti prodjes javice ti se oni...

$tring

Quote from: FesTive on August 28, 2011, 02:08:17 AM
jel trebam godinu dana cekat da bi dobio ovaj server i TS kao nagradu ?
ocel se ko javit od ovih sto znaju ko daje kako i tako to ....

Prvo se predstavis, onda napises u kojem si klanu, onda naucis da se ne pise 'SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERVER' nego 'server' i malo opste kulture.

Da, cekaces godinu dana na server posto niti si se predstavio, niti se IKADA javio na email, niti si se javio organizatoru.

Ovu tvoju poruku vise dozivljavam kao spam.

Ako si iz klana koji je dobio nagradu, javi se na string@bitange.com pa cemo resiti... Samo bez nervoze i tenzije.

:stoner:

MakiMDSS.rs

iskreno ja mu sad ne bih dao nagradu zbog ovoga ... ozb sam

FesTive

dobro ne treba mi server zaboli me kurac :D
da je bilo u planu da se ispostuju nagrade sigurno bi do sad vec svako svoju dobio nagradu ....

a ti maki ne znam sto se mijesas :S jel ti dajes servere ?

javljo sam ti se string na xf 20 puta dnevno nakon cega samo isparis... ostavi mi adresu da ti posaljem pismo i slike svih igraca iz klana mozda nas tako prepoznas :D gl hf

Gavra

Quote from: FesTive on August 28, 2011, 08:12:05 PM
da je bilo u planu da se ispostuju nagrade sigurno bi do sad vec svako svoju dobio nagradu ....

javljo sam ti se string na xf 20 puta dnevno nakon cega samo isparis... ostavi mi adresu da ti posaljem pismo i slike svih igraca iz klana mozda nas tako prepoznas :D gl hf
HAHAHAHAHAHHA :)  :hooray: Identifikuj se : )))

$tring

Quote from: FesTive on August 28, 2011, 08:12:05 PM

1.Ako ti ne treba server, ok... da ga ne dizem onda bez veze
2.Xfire ne citam nikada, i gasim svih 200 prozora koji mi iskacu. Tu je forum, gde si mogao postaviti pitanje kao sto i jesi, pa bi ti bilo odgovoreno
3.Ne zelim da vas prepoznam, niti da se raspravljam sa vama.

Lock.