News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Pitanje / Problem

Started by Hadzy, August 26, 2011, 01:05:09 AM

Previous topic - Next topic

Hadzy

Na listi srama koju ste izbacili pronasao se igrac naseg klana (GLT'08) pod nickom "kvota"

Igrac je skinuo skirpte ,ali  kada uđe na vaš sd server vi ga kickate bez razloga.Znaci ,ako je skinuo skripte nema te razlog da ga kickate slobodno ga pono provjerite.

Covjek udje pocne da owna i vi ga kickate,da li je to stvar ljubomore mozda ?

Cesto smo na vasem serveru i msm da nije fer da radite to sto radite.Ovim putem vas molimo da bez razloga kickate kvotu,fakat nema nista,
Unaprijed hvala !

GLT administracija !

DexonDee

Nema tu ljubomore...dok se ne izvini svima sto je koristio skripte bice i dalje kikovan sa servera,a to moze uraditi lepo u ovoj temi...

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5794.0.html

MASTERBLASTER

Hadzy ako covek koji ima skripte owna to je bolesno.Druga stvar ti se boris i kompromitujes svoj klan za coveka koji vara.I treca stvar procitaj dexonov post pa kad Kvota se izvine ljudima nece ga niko ni pipnuti vise.Zalosno je sto od tolike liste 3 coveka se samo osecaju krivim!

Hadzy

Javio sam kvoti.Dok se registruje na forum izvinut ce se ,registracija u toku !

Molim te da javis ostalim adminima servera da je upitio izvinjenje i da ga ne kickaju vise . Ok ?!

Hadzy

Quote from: MASTERBLASTER on August 26, 2011, 01:37:04 AM
Hadzy ako covek koji ima skripte owna to je bolesno.Druga stvar ti se boris i kompromitujes svoj klan za coveka koji vara.I treca stvar procitaj dexonov post pa kad Kvota se izvine ljudima nece ga niko ni pipnuti vise.Zalosno je sto od tolike liste 3 coveka se samo osecaju krivim!

Nismo znali da ima tema u kojoj se moze izvinuti dok nisam dobio link,a na vasem forumu sam registrovan samo par dana ,jos nisam sve skontao,gdje sta kako.Kvota ce se izvinuti !

Ja novi,vi me napadate de pomalo jbg :P hahahahaha

DexonDee

Dok ne vidim izvinjenje na stranici i dalje ce biti izbacen tek kad vidim onda ce biti sve ok

Hadzy

Hadzy

Covjek se izvinuo na dramatican nacin,nadamo se da ce sada sve biti ok i da ce moci normalno da igra na severu

I jos nesto jos jedan nas igrac se nasao na listi srama pod nickom "Penja" ,trenutno nije kuci,kada dodje s puta javit cu mu kako i sta,pa da se i on izvine

Pozdrav za Bitange od Golden Lilies-a ;)

kvota

Jebo ga dan sta je sad,izvinuo sam se tamo gdje si rekao ? :SSSSS

Hadzy

Kvota to je on sinoc govorio prije nego stom si se izvinuo,uredu je sve sad !