News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Zatvara mi igre...

Started by JaguaR, August 23, 2011, 06:20:57 AM

Previous topic - Next topic

JaguaR

Evo ovako...Imam jedan problem, UDJEM U COD2 i nakon pola sata/20 min/10 min/1h mi jednostavno zatvori cod kao da sam upisao /quit i nista ne pise samo ga zatvori...Ista stvar sa San Andreas Multiplayer, udjem igram i svako malo mi CRASHA igru, pise da je crash...A do prije 5-6 dana sve bilo normalno...

Zna li iko sta je ovo, i kako se moze popravit da se ne grijesim vise ......

Doktor

Quote from: JaguaR on August 23, 2011, 06:20:57 AM
Evo ovako...Imam jedan problem, UDJEM U COD2 i nakon pola sata/20 min/10 min/1h mi jednostavno zatvori cod kao da sam upisao /quit i nista ne pise samo ga zatvori...Ista stvar sa San Andreas Multiplayer, udjem igram i svako malo mi CRASHA igru, pise da je crash...A do prije 5-6 dana sve bilo normalno...

Zna li iko sta je ovo, i kako se moze popravit da se ne grijesim vise ......
ovo za GTA imao mi je brat maleni takav problem,crack sam zamjenio i sve je uredu bilo :),a ovo za cod ne znam sta bih moglo biti

kgigor

...visoka temperatura + prasina = pregrevanje...
Jedan od mogucih razloga
Zna da sexa bez upozorenja...

JaguaR

Doktore ako moze link za taj crack  :yes posto sam beja za te stvari...

A kgigor, pa ljeto je, vrucine, nemogu tu nista...Brisem prasinu..koliko toliko :D

s1k1

www.gameburnworld.com <----- Tu imas crackove za sve moguce igrice!  :hat
Ides na CLICK TO ENTER SITE>Game Fixes (na levoj strani) i onda izaberes slovo na koje tvoja igrica pocinje i nadjes npr. Grand Theft Auto: San Andreas i udjes u to, i tu imas ponudjene crackove za tu igru!   :smartass

JaguaR

Quote from: s1k1 on August 26, 2011, 12:31:23 PM
www.gameburnworld.com <----- Tu imas crackove za sve moguce igrice!  :hat
Ides na CLICK TO ENTER SITE>Game Fixes (na levoj strani) i onda izaberes slovo na koje tvoja igrica pocinje i nadjes npr. Grand Theft Auto: San Andreas i udjes u to, i tu imas ponudjene crackove za tu igru!   :smartass

Evo malo čitam po toj stranici, i koliko sam ja shvatio to su neki No-CD patchevi ili crackovi, šta li već,... i ugl to pomaze da igras igre bez CD-a ili nesto...Nzm kako ce to pomoci meni radi CRASHANJA....al budem pokusao.. hvala sikane