News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Trece Kolo >>>???<<<

Started by MakiMDSS.rs, August 17, 2011, 05:17:33 PM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

koje je pravilo za trece kolo jer kao sto je napisano ili ne izmenjeno ... jel to sad jedna grupa pa svako sa svakim ili sta ?

ajde neko da pojasni od organizatora , hvala :D

Staljin

MakiMDSS.rs

pa zar nije bilo da ce svi sad igrati u grupi zajedno ? svako sa svakim ?

Doktor

Quote from: M.MaKi.C on August 17, 2011, 10:50:20 PM
pa zar nije bilo da ce svi sad igrati u grupi zajedno ? svako sa svakim ?
pravila postoje da bih se krsila   :yes :) :D

MakiMDSS.rs

ako su se prekrsila postoji dobar razlog i znam da ga ima ... jer mora da se organizuje jos jedan kup , pa sam zato pitao a verujem da je to razlog a ne da bih neko digo K i menjao sve ...

a ti doktore i svi vi klinci odjebite sa tim sarkazmom ili ce te stvarno poceti da dobijate banove na forumu ...

|Mr|max

mislim da je odustao od grupa jer ce bit ova liga znas pa ce tu svi igrati medusobno , ne znam iskreno to je moje misljenje...

MakiMDSS.rs

pa znas sta mogli bih da napravimo jednu super ligu kao u fudbalu i da se mecevi igraju npr Subota i Nedelja od 18h-22h ... i napravimo tabelu i ono svako kolo se zna unapred ko sa kim igra i to je to ... a sta mislite o tome i da se npr igra do nove godine i onda oglasimo pobednika za novaka ?

Spinx!!

Quote from: M.MaKi.C on August 18, 2011, 09:42:55 AM
pa znas sta mogli bih da napravimo jednu super ligu kao u fudbalu i da se mecevi igraju npr Subota i Nedelja od 18h-22h ... i napravimo tabelu i ono svako kolo se zna unapred ko sa kim igra i to je to ... a sta mislite o tome i da se npr igra do nove godine i onda oglasimo pobednika za novaka ?

pa tako je i napravljena nova liga :P

Doktor

Quote from: M.MaKi.C on August 18, 2011, 03:25:57 AM
ako su se prekrsila postoji dobar razlog i znam da ga ima ... jer mora da se organizuje jos jedan kup , pa sam zato pitao a verujem da je to razlog a ne da bih neko digo K i menjao sve ...

a ti doktore i svi vi klinci odjebite sa tim sarkazmom ili ce te stvarno poceti da dobijate banove na forumu ...
maki ne znam  sta ti pricas,da nisi previse bio na suncu pa si izgorio??? il?
samo sam izrazio svoje misljenje nije  sve u tome kad hvalis nekoga,moras nekad i kritiku uputiti....hah jebote... :icon_exclaim:

MakiMDSS.rs

nevazno dosta mi je vaseg klinackog sarkazma ... ubuduce kad se postave pitanja koja nisu saljiva ne javljajte se ...

Doktor

"klinackog sarkazma" hh pravo si smesan...decko nisam ti ja neki balavac ako na to mislis i ne moras govoriti u mnozini kad samnom pricas.......necu da spamam vise o ovoj temi add me na x fire:dragic1991 da prebacimo koju pametnu.....ne znam samo sta sam pogresno rekao il uradio da me ti prozivas!!

Filozof

MakiMDSS.rs

nemoj tako cim napune 18 godina oni su punoletni  :tease2

|Mr|max

ko da ti maki imas 200 godina ...

MakiMDSS.rs

a ko to kaze da nemam ? mozda sam vampir ... DRAKULJAAAAAAAAAAAAAAAA

Filozof

Quote from: M.MaKi.C on August 18, 2011, 07:27:48 PM
a ko to kaze da nemam ? mozda sam vampir ... DRAKULJAAAAAAAAAAAAAAAA

hahahahahahahaha..... maki neka covek ..stipu decu :)

Doktor

hah smesni ste djedovi!! :)  izvinite...maki a jesi mi ti puno stariji  :flag_of_truce 24 godine imas   :worth  :||

MakiMDSS.rs

pa ?  :baby samo nemoj nikome da  :shutup: mozda se iznenade  :yikes: ali ko ce ga znati  :icon_bad:

ToTo

Mora li svaka tema na ovom forumu da ode u  :offtopic
Drzite se tema, postoje vise razlicitih sekcija foruma, pa shodno tome i ostavljajte komentare, MOLIM VAS

|Mr|max

sry ToTo al moram nesto napisat kad Maki glumi ko da ima ne znam koliko godina 4 godine razlike sad ti nekome tu pises da je balavac? daj se spusti malo na zemlju i pricaj sa ljudima i nemoj sebe stavljat uzviseno ... nisi niko i nista .... tj nemoj to lose shvatit nego ono nisi neki posebni lik da tu napadas neke ljude momak je napiso komentar ti odmah tu ulazis u to ko da je on balavac a ni neznas koliko godina ima... pa daj prvo provjeri neke stvari pa onda pisi , ps ne zelim se svadat niti nista , normalno razgovaramo i pricamo  samo ti kazem :) uzivajte necu vise da pisem nista :) ps toto nemoj mi brisat post molim te :)

domohomo

Quote from: |Mr|max on August 19, 2011, 12:41:40 AM
sry ToTo al moram nesto napisat kad Maki glumi ko da ima ne znam koliko godina 4 godine razlike sad ti nekome tu pises da je balavac? daj se spusti malo na zemlju i pricaj sa ljudima i nemoj sebe stavljat uzviseno ... nisi niko i nista .... tj nemoj to lose shvatit nego ono nisi neki posebni lik da tu napadas neke ljude momak je napiso komentar ti odmah tu ulazis u to ko da je on balavac a ni neznas koliko godina ima... pa daj prvo provjeri neke stvari pa onda pisi , ps ne zelim se svadat niti nista , normalno razgovaramo i pricamo  samo ti kazem :) uzivajte necu vise da pisem nista :) ps toto nemoj mi brisat post molim te :)
MAKI PA TI SI NETKO I NESTO!

Doktor

Quote from: |Mr|max on August 19, 2011, 12:41:40 AM
max znaj da cjenim ovo,svaka ti cast!!!!! :)

MakiMDSS.rs

max da li si ti skontao zasto sam mu napisao ono ? izgleda da nisi , napisao sam mu jer me nerviraju klinci a za mene i jeste klinac iskreno ... nikad nisam upao nekom starijem u rec a kamoli slicno onome sto je on napisao ... ja sam ozb napisao da znam o cemu se sad radi da bih ja znao i ostali a on je doleteo sa nekim salama koje su  :offtopic i totalno mladalacko glupe ... i nervira me to sto ima upadica u svakom topicu i postu . deco sjasite vise sa tim fazonima ... iskreno sredicemo to sa tim upadicama ... otvoris temu eto 10 njih opet guraju nos u tudju corbu ... e to mene iritira . a zasto je klinac za mene jer ima da gusla jos 4 godine do mojih a ja cu uvek ali uvek biti ispred njega po godinama i iskustvom ... znaci nikog ne diram dok on mene ne dira i zaonbidjite svi slobodno moje topice . kad postavim topic sa pitanjem odg samo striktno na tu temu ...

a za polovinu vas sam neko i nesto ... u bilo kom smislu ...

Filozof

Makiiii nekada smo te prcali Ja Stek i Titansi ... sad te prcaju svi ....  :tease2 

p.s. ToTo .. mojne :D i onako je off :P

|Mr|max

maki nemoj nista krivo da shvatis , ja razumijem zasto si ti to njemu reko , ja to postujem i sve stoji , nisam glup brate... samo kazem nemozes tako da kreces na druge ljude i tako govoris :) nista ja tebi nisam rekao za to sto si srao za  :offtopic

MakiMDSS.rs

ne ali neverovatno da svaki topik ima likova koji samo se ubace nekim omg omg glupim stvarima i nevazno od teme ... zato sam i napisao samo da se zavrse ovi kupovi i lan . ja odo na Dota 2 i HoN ... vidimo se tamo ionako je to prva igra koju sam zaigrao ...

|Mr|max

da da Dota 2 sad izlazi <3 nadam se da cu dobit betu key :)

MakiMDSS.rs

jbg nece imati beta key odma ima steam key i ne znam koliko kosta ... sad je beta izasla samo zbog turnira ali pozivni turnir i niko jos nema da download game tako da ne verujem da ce biti nesto od bete ... barem tako pisu na forumima .

|Mr|max

MakiMDSS.rs

ovde imas sve - http://www.dota2.com/tournaments/international/

vidis kako moze da se razgovara dok nema upadica na pitanja koja se postave , o tome ja pricam :DS

domohomo