News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Mp3 to AUDIO ???????

Started by Staljin, August 13, 2011, 12:14:43 AM

Previous topic - Next topic

Staljin

zanima me kako prebacit iz mp3 u AUDIO i sa kojim programom. Trenutno imam install Audiograbber i Easy CD-DA Extractor. A ko netko znade,pa nek mi lijepo objasni. Fenks!

Filozof

Staljo a sto ti nebi otiso malo na GooGle :) ukucao to sto te zanima i naso :) ... msm .. ok ako neko zna ... super ..ali vecinom odgovori ce biti od dece ...koje se sad pitaju sta je to AUDIO ... :) ...

evo ti vidi ovde ... mislim da je covek reko sta treba da se radi ..da ne copy ..bezveze http://forum.net.hr/forums/t/192493.aspx :)

Staljin

ma jesam Alek,ali uvijek ista sranja,2 sata sam jucer potrosio na ......... moze se recimo preko nere,ali mi fali neki manager (mislim fali meni puno toga) i ne mogu ga skinut,jer ga nema za neru. Moras imat orig kao

don_gagi

Hmmm....Staljo prebacivanje iz mp3 u audio se uglavnom radi direktno na cd, zbog uredjaja koji ne pustaju mp3 format, i to sve se najcesce uradi preko nera, bilo koje obicne verzije, ne trebaju ti nikakvi menageri niti pluginovi(samo opcija make audio cd)...e jedino ako tebi treba na kompu audio fajl(ne direktno na cd), to nisam cuo da je neko radio, a ne vidim ni razlog da takav fajl stoji na kompu. :)

Filozof

staljo ja mogu da ti posaljem Serial .. za nero 6 to mi je najmanji problem :) jer jedino njega koristim imam i za nero 7 ... pa ti kako oces :)

Gagiiiiiii pico matora ziv ti  :R

Staljin

Filozof

oki doki chika staljo :D razumeo  8)

Staljin

Filozof

Quote from: Staljin on August 14, 2011, 07:37:52 PM
Alek ne radi,jbg :no
shit...kod mene radi... :/ jbg staljo izvini...

Staljin

ma hvala ti Alek,nema beda ,ko da radi :)

domohomo

ToTo

Stvarno, sta ce ti audio file na racunaru. Kad narezujes disk, imas opcije, ko sto Gagi rece, i samo izaberes da ces da narezes cd kao audio i to je to. Ja to stalno radim jer mi linija u kuci ne cita mp3, posto ima vise od 10 godina.

tight||noose

Ako ti treba audio CD, onda će posluоiti BILO koji program za rezanje. Imaš i besplatnih, recimo http://cdburnerxp.se/. Ako ti trebaju audio fajlovi na hard disku, to ne postoji :D U suštini, treba ti konverzija iz MP3 u wav (to je sirovi audio, koji se i reоe na disk). A to moоeš da uradiš takođe sa bilo kojim konvertorom, ili sa wav pluginom za winamp. Samo ne zaboravi da, kad završiš, isključiš plugin, jer nastaviće da piše po disku sve što slušaš. Nadam se da sam pomogao.

Staljin