Nacista ili retard? kenny

Started by Eskimko, July 13, 2011, 01:25:20 PM

Previous topic - Next topic

domohomo

I ti se sad tu ko nešto оališ a spinx mu govori da je dobar bind... DOBAR SI NE :rofl

Eskimko

Spinx ima neku svoju disciplinu (trcanje u sirinu)  :clapping2

Kreowski

Quote from: Eskimko on July 13, 2011, 01:25:20 PM

Uploaded with ImageShack.us

NICE :wah :wah-----za trud         morate  to gledat  sa druge strane,  momak je se stvarno potrudio!!!

Spinx!!

hahaahahaa
Homic ili eskimko odluci se.......
Bind je brutal........a ne znam koga bi ovaj bind uvredio
iskreno post je off

a sto se tice trcanja u sirinu ti ces trcis sa kobajom u rcma

Jacⱪ Sparroⱳ™

Da sam bio na serveru tada, od mene bio dobio samo kick.

Spinx!!

Quote from: Jack Sparrow on July 14, 2011, 01:09:28 AM
Da sam bio na serveru tada, od mene bio dobio samo kick.

ma ja bi tebe isto

Eskimko

$ub3eroU aka Fallen AngeL

rtnkenny

1. bind nisam koristio namerno u ovoj situaciji sam slucajno stisnuo dugme sto sam se izvinio na kraju teksta
2. bind ne koristim da bi smarao i spamovo nego cisto za war i sprdnju sa drustvom
3. nisam nacista smatram ovo kao nemacku zastavu 2. sv. rata
4. jack ja kad te trazim da kikas nekog tebe nema nigde
5. i tako 6. 7. 8. 9.
e imam jos bolji za rtn nadam se da ce biti uslikan

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: rtnkenny on July 14, 2011, 07:47:53 PM

Xfire mi je uvek ukljucen 0-24h. Da bolje pogledas mozda bi i primetio. Mozda ti je bilo tesko pogledati.
Ma nemoj mi reci da je to zastava :hmm, nisam znao, ja mislio da je to stolnjak.
Istampaj je na nekoj majci (napred ili nazad svejedno) i prodji centrom NS-a, BG-a i sl, pa ce ti neko verovatno reci kakva je to zastava (verovatno ce biti nasilni)  :rofl  :tease

rtnkenny

Quote from: Jack Sparrow on July 14, 2011, 08:37:05 PM
Quote from: rtnkenny on July 14, 2011, 07:47:53 PM

Xfire mi je uvek ukljucen 0-24h. Da bolje pogledas mozda bi i primetio.
Ma nemoj mi reci da je to zastava :hmm, nisam znao, ja mislio da je to stolnjak.
Istampaj je na nekoj majci (napred ili nazad svejedno) i prodji centrom NS-a, BG-a i sl, pa ce ti neko verovatno reci kakva je to zastava (verovatno ce biti nasilni ;D).
:rofl  :tease
24 sata na dan nemas rcon
izgleda da u tvom mozgu nema razlike izlmedju virtualnog i stvarnog sveta.smatraj ovo kao 2 sv. rat i da sam ja nemac i da pustim zastavu. budi razuman

stewzoR

Jack why so serious? newfagz...

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: stewzoR on July 14, 2011, 08:51:36 PM

Newbie :whip3:, jedva cekam party, pa da nam dodjes u NS :drinks2

@kenny  Ne brini, razlikujem. Vise provedem vremena van stana nego u njemu.

Kreowski

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/Buddhistswastika.jpg
Svastika (od sanskrt. svasti, sreća, zdravlje) je kriо sa četiri jednaka kraka, od kojih svaki završava produоetkom pod pravim kutem. Produоetak moоe biti usmjeren u smjeru kazaljke na satu ili u suprotnom smjeru, ovisno o različtim prikazima ovog simbola.

Sama riječ svasti, svastika znači dobrobit. Dakle to je dobar znamen sreće, blagostanja. Po svom obliku on, dakle kriо sa krakovima, on moоe biti usmjeren u smjeru sata ili u suprotnome smjeru; češće je u smjeru sata. Simbol svastike je vrlo star, tako da se moоda ne moоe niti reći odakle potječe.

izvor  wikipedija

sto se tice mene  Kenny  svaka  cast

Eskimko

Quote from: Kreowski on July 15, 2011, 09:27:55 PM
Svastika (od sanskrt. svasti, sreća, zdravlje) je kriо sa četiri jednaka kraka, od kojih svaki završava produоetkom pod pravim kutem. Produоetak moоe biti usmjeren u smjeru kazaljke na satu ili u suprotnom smjeru, ovisno o različtim prikazima ovog simbola.

Sama riječ svasti, svastika znači dobrobit. Dakle to je dobar znamen sreće, blagostanja. Po svom obliku on, dakle kriо sa krakovima, on moоe biti usmjeren u smjeru sata ili u suprotnome smjeru; češće je u smjeru sata. Simbol svastike je vrlo star, tako da se moоda ne moоe niti reći odakle potječe.

izvor  wikipedija

Jel si  ti dobro video sliku? Sta pricas ti kakvo blagostanje? Jeste simbol star,ali ova zastava sa crnom,belom,crvenom boju predstavlja nacisticku nemacki,vidi se odmah sta si imao iz istorije.

ToTo

Ne kontam bas tu tvoju zastavu, al da sam ja bio na serveru, dobio bi kick zbog spama, to je sigurno.

Spinx!!

ovaj bind nikoga ne vredja...... Jednostavno nemacki grb.... Sto onda igrate cod ako vam zastava predstavlja problem

djed

kad god udjem i kad god igra toto on je protiv njemaca...njega razumijem nekako..:))))

rtnkenny

savakom kome se ne svidja zastava kad pritisne tab videce istu zastavu pa nek se zali activiznu. za spam sam se izvinio u textu bilo je slucajno nisam ni imaso nameru. meni je ova tema toliko glupa da ne verujem da je pokretana

Kreowski

Quote from: rtnkenny on July 16, 2011, 02:08:28 AM
savakom kome se ne svidja zastava kad pritisne tab videce istu zastavu pa nek se zali activiznu. za spam sam se izvinio u textu bilo je slucajno nisam ni imaso nameru. meni je ova tema toliko glupa da ne verujem da je pokretana

word

Kreowski

Quote from: Eskimko on July 15, 2011, 09:55:00 PM
Quote from: Kreowski on July 15, 2011, 09:27:55 PM

izvor  wikipedija

Jel si  ti dobro video sliku? Sta pricas ti kakvo blagostanje? Jeste simbol star,ali ova zastava sa crnom,belom,crvenom boju predstavlja nacisticku nemacki,vidi se odmah sta si imao iz istorije.

vrlo dobro sam je vidio, i stajem iza toga svega sto sam pisao.... zavrsio sam skolu, ali nikad nisam u skoli imao istoriju

djed

Kreowski

Quote from: djed on July 16, 2011, 02:50:56 AM
kakva je onda to skola?
;D ;D ;D ;D  zivotna ;D ;D ;D ;D ;D
ma cjelo vrjeme  bio po birtijama :ziveli :ziveli :drinks2 :drinks2

djed

hahaahaha...to je onda dobro..:P

stewzoR

Quote from: Jack Sparrow on July 14, 2011, 10:03:46 PM
Quote from: stewzoR on July 14, 2011, 08:51:36 PM

Newbie :whip3:, jedva cekam party, pa da nam dodjes u NS :drinks2

@kenny  Ne brini, razlikujem. Vise provedem vremena van stana nego u njemu.
Sto,da neces da me bicujes :O