News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Bagovi post STRING

Started by dokini, July 10, 2011, 09:51:44 AM

Previous topic - Next topic

dokini

Kratko i jasno EXPLOIT-i su zabranjeni!

Sta su EXPLOIT-i?
Bagovi u igri koje igraci koriste da bi se popeli na mesta koja nisu predvidjena za penjanje. Exploit-a ima praktivno na svim mapama, a na bitange serveru se najcesce koristi na mapi Breakout, gde se ljudi popnu u srednju kucu na nepostojeci krov gde ih niko ne moze ubiti i maltretiraju od gore. Exploit-i su zabranjeni na svi takmicenjima i iole normalnim serverima.

Za Exploit od danas sledi kick].

FAIR PLAY ...
:super :super :super :super :super :hat :hat :hat :hat :hat

dokini

Vesti,obavestenja i pravila to je deo foruma na kome je string izvorno ovo postavio ko zeli neka proveri  !!!!!!!!!!!!!!! :) :)

DexonDee

To sam cekao sad mogu Dokinija da izbacujem  :tease

dokini

Bolje mene nego nekog dobrog igraca !!!!!!!!!!!!!! :flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce

DexonDee

Quote from: DexonDee on July 10, 2011, 11:01:36 AM
To sam cekao sad mogu Dokinija da izbacujem  :tease

hahahaha tako je

Kreowski

OK    obecajem necu vise  nikad   al  sta  cu kad  se ukljuci mapa  Treguenec   a  onaj  fini krovic  u pozadini  iza kojeg se popnes  pa vidis   cjelu mapu......    morat  cu je onda  odlezat  u spect
Jel se ovo odnosi  i na Tigertown  ono mjesto sto moze se popet na onu visoku ogradu

dokini

To ce da se odnosi na sve krovove izlaske sa mape, i sve slicne bagove ja sam to tako razumeo !!!!!!!!!!!!!! :super :super :mafia :sniper

mrvica_******|2shooorty|

ok za izlaske za mape i treba kick :suicide ,...ok za onaj nevidljiv krov kroz koji pucas i za to treba kick  :suicide ,..ima bag na tiger-u da legnes i pucas kroz brdo i to je za kick  :suicide,....zabranjeno je iskoriscavati bagove :doc  .....ali ako se ponnes na krovce neki gde je omoguceno pentranjeeee. i vidis se kao svetionik na livadi to po meni nije za kick nego za kill  :sniper  :sniper jer kako da definises sta je uredu za pentranje a sta nije ako je u okviru mape i spada u domen FAIR PLAY-a.....eto kako je na carentanu i nekim drugim mapama mozes da se popnes negde  a negde te utepa server  :hang  ako pokusas majmunisanje....... :hat :hat :hat :hat

dokini

Krovovi gde je dozvoljeno pentranje preko sanduka i merdevina ili za krekija lakse prko Lotri nemoz niko da kaze ali za one krovove koji su samo dostupni za par pojedinaca jer znaju kako da se popnes e to je vec pitanje fer pleya pa ko kao hoce !!!!!!!!!!!!!!!! :baby :baby :baby :baby

Kreowski

Quote from: dokini on July 17, 2011, 08:01:56 AM
Krovovi gde je dozvoljeno pentranje preko sanduka i merdevina ili za krekija lakse prko Lotri nemoz niko da kaze ali za one krovove koji su samo dostupni za par pojedinaca jer znaju kako da se popnes e to je vec pitanje fer pleya pa ko kao hoce !!!!!!!!!!!!!!!! :baby :baby :baby :baby
:flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce :stoner: :stoner: :stoner: