News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

WaRcHiEf

Started by rtnkenny, June 25, 2011, 12:47:29 AM

Previous topic - Next topic

rtnkenny

DECKO POSATAJE REDOVAN NA TDM

peckosd

svaki dan je tu.....i cim vidi da nema nikoga od admina pali aim....nooobara....!!!!

||NooOooZ||CAKI

samo sam ga ja kikao milion puta!!!! ja sam dosta cesto tu, ako vidite probleme cimnite me na xf kovaceviccaki96

Staljin

kakav glupson od djeteta,jos ga se uspije   ubit    :yahoo

Ljusha

eo danas je igrao na SDeu .... a i redovan je na TDMu pls IP ban posto ne zna da restarta ruter tako da je isto ako GUIDE BAN ....

Sava

ja sam postavio dva snimka citera na forum,al izgleda da ih niko nije video zato sto ih boli kurac za tdm...

domohomo

Quote from: Ljusha on June 25, 2011, 05:32:56 PM
eo danas je igrao na SDeu .... a i redovan je na TDMu pls IP ban posto ne zna da restarta ruter tako da je isto ako GUIDE BAN ....

Dobar ti je signature...

DexonDee

Quote from: Sava on June 25, 2011, 09:28:30 PM
ja sam postavio dva snimka citera na forum,al izgleda da ih niko nije video zato sto ih boli kurac za tdm...

kako mozes reci da ih boli k****? zasto se nikad ne obratite nikome na xf? gde su ovi novi subadmini kako vec?

||NooOooZ||CAKI

ja sam vec ostavio svoj xf ali evo ga opet-kovaceviccaki96

cimni te me, ako se pojavi na SD,TDM,HQ

Sava

pa dajte subadmina nekom ko je REDOVAN na tdm,ne moze se ovako,zato sto stalno ima citera....

Filozof

Quote from: Sava on June 26, 2011, 11:01:22 AM
pa dajte subadmina nekom ko je REDOVAN na tdm,ne moze se ovako,zato sto stalno ima citera....
de ne seri .. ne moze neko non stop bit tamo i igrat igricu uzmi lepo od decka xf i kad vidis prosto ALT+TAB i nadji javi...a ne nesto non stop kukate....ocigledno treba da vam se crta...crack server normalna stvar... i ne smarajte vise o tome cheat bla bla... nista novo...

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Ja nisam redovan na TDM, ali sam redovno za kompom! Uvek mogu da kikam ako treba njega, jer sam ga  danas x-puta izbacivao i on se vracao neko vreme dok mu nije dojadilo. Moj xf je subzerou, i mozete me dodati na xf, pa cu uvek moci da vam pomognem... Sto se tice banane po IP-u, moze biti problem jer ce potkaciti jos nekog sigurno... :P

Sava

Quote from: |KingSerbia|Alek on June 26, 2011, 12:39:16 PM
de ne seri .. ne moze neko non stop bit tamo i igrat igricu uzmi lepo od decka xf i kad vidis prosto ALT+TAB i nadji javi...a ne nesto non stop kukate....ocigledno treba da vam se crta...crack server normalna stvar... i ne smarajte vise o tome cheat bla bla... nista novo...
nisam ja rekao da jedan igrac igra non-stop,nego ekipica od koje ce stalno neko biti na serveru ;)

Filozof

Quote from: Sava on June 27, 2011, 12:41:39 AM
nisam ja rekao da jedan igrac igra non-stop,nego ekipica od koje ce stalno neko biti na serveru ;)
pa to je moguce a i ne moguce .. ne mogu ljudi da usklade vreme ko ce kad doci na server jer to je igrica a ne zivot...
i ako taj neko dodje kao sto ti kazes... sta mislis treba kao bot da nagleda svaku mapu a da ne igra...ako igra onda igra a ne svakih par minuta zbog nekih idiota da izlazi iz igrice i kika...nego savo ti lepo udjes u ovu grupu ..http://www.xfire.com/communities/bitangegroup/ i kad se desi nesto tako ti izadjes kao sto sam ti reko nadjes neku bitangu i kazes taj i taj ili neke od ovih momaka koji imaju rcon ..i resis stvar....a ne ovde cmizdris...

Sava

Quote from: |KingSerbia|Alek on June 27, 2011, 02:33:50 AM
Quote from: Sava on June 27, 2011, 12:41:39 AM
pa to je moguce a i ne moguce .. ne mogu ljudi da usklade vreme ko ce kad doci na server jer to je igrica a ne zivot...
i ako taj neko dodje kao sto ti kazes... sta mislis treba kao bot da nagleda svaku mapu a da ne igra...ako igra onda igra a ne svakih par minuta zbog nekih idiota da izlazi iz igrice i kika...nego savo ti lepo udjes u ovu grupu ..http://www.xfire.com/communities/bitangegroup/ i kad se desi nesto tako ti izadjes kao sto sam ti reko nadjes neku bitangu i kazes taj i taj ili neke od ovih momaka koji imaju rcon ..i resis stvar....a ne ovde cmizdris...
admini ne rade dobro stvar na serverima i to je cinjenica...hvala ti za ovu grupu,usao sam...a ne cmizdrim nego hocu da iznesem svoje misljenje na rad admina na serverima,ima razlike... ;)