News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Jebeš server

Started by tight||noose, June 17, 2011, 01:18:20 PM

Previous topic - Next topic

tight||noose

Evo na garaоi, čovek stavio nick "Ti", lepo prati kroz zid, čak i ne krije. Usro igru maksimalno, ima 120:10 skor. A kolega sa nickom Witman, igra sa čiterom i još zajebava kao "ajde da ih pokidamo". On mi je još veće dno, ovog paćenika mogu da razumem, neki kompleksi, mama ga nije volela, šta li je, ali da igraš sa čovekom koji čak prizna da ima WH i još kaоeš "ajde da ih pokidamo", tog bi banovao isto. I na kraju, vidi naslov poruke. Daj pređite na original, pa nek igra 5:5 ali pošteno, a ne ovako da svaki dan dođem, a ono 12:12, od toga bar jedan ili dva čiteri.

$tring

Sve je vec ispricano odavno... A ja bi naslov "Jebeš server" preimenovao u "Jebeš ljude koji igraju igru staru 6 godina i ne mogu da za 10 eura kupe original" ...

10 eura, 1000 dinara ili 7xx kuna je potrebno da plati svako kako bi se resili svi problemi. Ban je tada pravi ban, i sankcije su tada prave sankcije. Sve do tada, ovo je obicno mucenje i nerviranje.

No ovo sto pricam se nikada nece destiti tako da uzivajte i dalje u citerima, posto originale nemate...

tight||noose

Evo prvi priznajem da nemam original. Ali ako bi presli na original ODMAH bi kupio kljuc da igram ko covek. Stvar je u tome sto sad i ako kupim original, sta dobijam? Opet isto. A kad bi presli, gomila kretena koji radje kupe cheat nego kljuc bi jednostavno odustala i ostali bi pravi igraci. I izvinjavam se zbog naslova poruke, ali bio sam ekstra iznerviran!

$tring

Quote from: tight||noose on June 17, 2011, 04:16:05 PM
Evo prvi priznajem da nemam original. Ali ako bi presli na original ODMAH bi kupio kljuc da igram ko covek. Stvar je u tome sto sad i ako kupim original, sta dobijam? Opet isto. A kad bi presli, gomila kretena koji radje kupe cheat nego kljuc bi jednostavno odustala i ostali bi pravi igraci. I izvinjavam se zbog naslova poruke, ali bio sam ekstra iznerviran!

Ma nista... :) Stvar je u tome da bi Garage server umro kada bi postao original.... To je jedana interesantna socioloska pojava. Svi kukaju za originalom, pa onda stavimo original.. I nikog nema na serveru.... Onda opet vratimo na crack - e onda dodju svi sa originalima i kukaju sto je opet crack. Ko li ce vam ugoditi...

Veruj mi, najsrecni bih bio da svi serveri budu originali... Posao administriranja bi se smanjio za jedno 50x

ToTo

Pa imate CTF original server, to je MAIN 2., eno ga stoji prazan danima, izvolite kupite kljuceve i igrajte se, a Garaza nikada nece biti org, to je valjda svima jasno. Dakle imas izbor, bitange ti omogucile da biras, hoces li na crack sa citerima ili na org , zato......zajebi ovakve naslove, probaj prvo da dodjes ovde, pa se predstavis, pa pitas ljudi ko su subadmini na kom serveru, dajte mi njihov xf da ih mogu cimnuti ako naleti citer, itd.

Spinx!!

olo-sh

tota za ministra prajd parade

Filozof

Quote from: HyDroxZ on June 20, 2011, 08:44:39 AM
Toto GAY

haha Ti ces da mu kazes .. :P

Quote from: olo-sh on June 20, 2011, 11:43:39 AM
tota za ministra prajd parade

:-\ zasto starca gurate u vatru....on moze bit samo presednik starackog doma... :P

domohomo

Š teta što sam haxo da vam nemogu lockat ove teme  :flag_of_truce

Staljin

Toto bi bio stariji punoljetnik,rano je za predsjedinka    :rofl

Filozof

Quote from: Staljin on June 20, 2011, 12:06:02 PM
Toto bi bio stariji punoljetnik,rano je za predsjedinka    :rofl
kad bolje razmislim mogo bi bit savetnik za gej populaciju...svi znamo kako je spojio coper -a i pdy -a .. hahaha... :D

ToTo

Da nisam ja u pitanju pobrisao bi sve  :offtopic, a ovako necu glupo je

Ko je bre starac????    Jao kad vas dohvatim  :whip3:

Lang

Filozof

Lang

Bez starca nema udarca, lol ! :king:

ToTo

I samo da se zna, nisam ja spojio Copera i Paddy-a, to je bila ljubav na prvi pogled

:icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:   :rofl :rofl :rofl :rofl

Filozof

Quote from: ToTo on June 21, 2011, 08:27:11 PM
I samo da se zna, nisam ja spojio Copera i Paddy-a, to je bila ljubav na prvi pogled

Coper kaze ... Ja sam lego do zida a on me gleda ;D hahahaahahaaha

ToTo

Quote from: |KingSerbia|Alek on June 21, 2011, 08:46:48 PM
Quote from: ToTo on June 21, 2011, 08:27:11 PM

Coper kaze ... Ja sam lego do zida a on me gleda ;D hahahaahahaaha
Suze mi idu od smeha, kunem se  :rofl :rofl :rofl sta kaze, ja lego, a on me gleda hahahahahaha.........

Filozof

bilo je tu jos toga dosta ... u vezi te noci :D ...ne mogu svega da se setim bilo davno... ali moracu sutra da vidim copera da mi to jos jednom isprica ... i da se slatko nasmejem po ko zna koji put hehehehehehe