News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

TS3 Sound

Started by JaguaR, June 07, 2011, 03:49:30 PM

Previous topic - Next topic

JaguaR

Rijesih jedan problem sa driverima, kad drugi dodje  :fighting:

Kupio slusalice prije 2-3 dana...Odem na skype mikrofon radi,sve uredu, dodjem na ts ne radi, iduci dan dodjem na ts mic radi,,, znaci nekad radi a nekad ne!?  :yikes:

A glavni problem je ovo - Dodjem na ts i sve normalno cujem druge kako pricaju itd, ali cim udjem u igru (cod2), odma kao da mi laga sound...neko prica ali cujem ga po 2 puta, ono, pocne pricat kao da zalaga i opet cujem tu rijec...Znaci dupla mi rijeci i laga sound dok sam u igri pa nista nikog ne razumijem, bas me nervira...a ovako kad nisam u igri , sve normalno!!

Slusalice i mic su novi, nisu pali nigdje, odvalili se, tj nisu ostecene...To se sigurno treba napravit negdje u onim opcijama za sound i voice, ali ja prosto NE ZNAM.... ako neko zna, bio bih zahvalan  :ziveli

vd|cube(im)

Kad budeš na ts-u pošalji mi poruku na xfire im06162 pa ćemo probati rješiti problem   :)

Staljin

covjece,ti imas vise sranja sa kompom nego ja,a koje win imas=?

Filozof

Quote from: vd|cube(im) on June 07, 2011, 04:18:52 PM
Kad budeš na ts-u pošalji mi poruku na xfire im06162 pa ćemo probati rješiti problem   :)

necete probat....de ne lazi coveka kockice ... vec ti ces resiti .. kao sto resavas uvek :)

Quote from: Staljin on June 07, 2011, 04:29:09 PM
covjece,ti imas vise sranja sa kompom nego ja,a koje win imas=?

eee staljo aj sto imas problem sa kompom nego sto imas probelm sa onim gusterima na SD -u :D kad zalegnu ti odma kucas /quit  :whistling

JaguaR

Dobro cube dodat cu te...

Windows XP koristim...mahh nemam bas puno problema, samo neki dan digao sistem pa dok se sve poslozi bice to uredu

:)

JaguaR

I za ono sto sam gore napisao ''laga sound'' - nisam mislio na sound u cod2 (pucanje, hodanje itd), nego na sound/zvuk na ts-u kad neko prica, lagaju mi rijeci njihove, cujem po 2 puta neke 2-3 rijeci,,, ne razumijem nista... eto  :wink: