DEkXY wnb PRO

Started by 3thw., May 31, 2011, 08:35:06 PM

Previous topic - Next topic

3thw.

Stekara_1

To nisu istine, dečko je igrao samnom i nije niti jedan korak pogrešio, baš zna da igra !!! to je sigurno namešteno !!

DiDaN

kolko ja znam on je Pro.........   :shutup:

vd|cube(im)

Ma to nije istina, nemoguće to mu je netko namjestio......Dekxy je PRO  :(  :facepalm:  :||

Ovo me strašno pogodilo Dekxy je bio moj idol .....

filadendron

oh bogo moj pa kako to? pa ja sam uvek govorio da je on pro  :sorry

DiDaN

vd|cube(im)

Quote from: DiDaN on May 31, 2011, 09:06:39 PM
ma greska sigurno :yikes:

pa kaоem ti ja da je to greška ...evo ja moram još jednom da okačim video gdje sam snimao i divio se kako dečko igra i koliki je to PRO.....

http://www.xfire.com/video/393787/

Sve je ovo urota protiv dekxya......ne daj se mi smo uz tebe   :icon_dick:

3thw.

mislite kao ona serija ''MILE U BORBI PROTIV TRANZICIJE'' sad je kod nas u komuni prica ''DEkXY U BORBI SA NAMESTENIM HAXOVIMA I BANOVIMA'' !!!

A tako je nevino i dobrocudno izgledao na onoj slici gde je rascupano deriste koje sedi za kompom  :yahoo

A i kolega po nicku BOXXY ima ban jos od pre mesec dana , al eto nisam nisam to stavljao taj se bar nije samoprozivao pro-om al eto da stavim i njegov da ne bude da vise volim dekxy-ija :

http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3364269&suspend=1

DiDaN

a ti seqtuiii8D nemas druga posla nego  da gledas ko je banovan....idi radi domaci iz matematike

Lang

Dekxy , BOXXY kuda ide ovaj svet kada pljuju po nasim idolima? Da li njihovi roditelji znaju?Sakrijte molim vas!
Tako su lepo pisali low,low,... :bad2
a mogli su ako su platili GAME HOOK ili sta vec da kupe toliko kokica i da uzivaju gledajuci fimove itd.Okrutni svete..........

Mr.Hyde

Boxxy i Dexxi dozivotni ban!
Ako je to istina...
Mada ja neverujem cak ni kad ovo vidim, ja verujem u njih!
:hooray:  :rock3 :worth :super :hat

Jacⱪ Sparroⱳ™

Cista istina Hyde  :doc. Normalno da su Dekxy i Boxxy chiteri :yes.

STEK

olo-sh

sad cu da zovem svog druga prezidenta oBANu da odma skine ban drugu PRO-U
dekxy idolu reinkarnacio nirvane i onomatopejo shive

Staljin

i onda on pita pa zasto ste me kikali,nemam nista....... ne zanima nas "nemam nista" nego jednostavno nisi pozeljan na Bitange serverima

$tring

Nemoguce! Sokiran sam... Kakva je ovo CB zavera protiv tako dobrog igraca. A tek Boxxy... Zna svako da su njih dvojica najbolji igraci na bitange serverima, nasi idoli i opasne postenjacine...

Izdrzite ljudi, istina ce pobediti!  :tease

fanTom!

Ok za dexxya znm ali boki mi je bio sumljiv.

$tring

Quote from: fanTom! on June 01, 2011, 05:56:52 PM
Ok za dexxya znm ali boki mi je bio sumljiv.

Eh kada bi naveo listu sumnjivih, verovatno bi se sokirali koje sam sve ljude nabrojao... Bez originala nema postene igre...

fanTom!

Ja sam glasao da sd ostane org jer udje uvek neki haxor na server...

Staljin

Quote from: fanTom! on June 01, 2011, 06:08:49 PM
Ja sam glasao da sd ostane org jer udje uvek neki haxor na server...

i da vrati sd na original opet ne mozes bit siguran,jer codehook i ostali hookovi rade cuda punkerbusteru,tako da smo svakako naj......

ToTo

E budaletine ne mogu biti nego budaletine  :rofl :rofl :rofl

Nije on jedini, ima ih sigurno jos mnogo, ali jbg, tesi me sto oni i pored svog tog hooka, kurca , palca, ne mogu ni da mi pridju blizu sa scorom kad zaozbiljno zaigram. Jesam li i ja pro onda  :rofl :rofl :rofl

3thw.

Quote from: DiDaN on May 31, 2011, 10:54:23 PM
a ti seqtuiii8D nemas druga posla nego  da gledas ko je banovan....idi radi domaci iz matematike

E da , kad sam ja nekad davno radio domace iz matematike , pre nekih 15-ak godina ,sad ipak posao , skola na neki drugi nacin  :-\, i pomalo igranje ! Ne bih sve ovo ni stavio ovde da me nisu isti prozivali i nervirali , ali posto svakodnevno igram COD2 smetalo mi je !
Nadam se samo da ce mi jednog dana oprostiti kad budu poznati ili u igrici ili u privatnom zivotu u nekoj oblasti koja nema veze sa varanjem  :party2

domohomo

http://www.youtube.com/watch?v=c7TVotDe3tI

dekxy evo ti j**** pa ja mislim stvarno da ti nemas nista, a mozda sam ti i ja prodao ko to zna jel tako....... bezobrazno dijete.... nek si ti mene smaro po cijeli dan, evo ti pjesma i nauci haxat kako spada.....

fanTom!

@domohomo

ahhahaha
@staljin

A jbga imas budala koje daju po 100 e na hax  :nervous:

djed

kad im skinu ban na cb trebamo na babine otic...

Eskimko

Ahahah konacno su ga navatali,a kako je pricao kupio sam nov komp pa igram bolje .  :facepalm:

DiDaN

Quote from: fanTom! on June 01, 2011, 10:51:12 PM

e ja treba da idem na more....kod mene je 50 evra  :super

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: DiDaN on June 02, 2011, 11:13:47 AM

Nece ti to biti dovoljno za more. Sacuvaj za hack :D

DiDaN

Quote from: Jack Sparrow on June 02, 2011, 11:15:36 AM
Quote from: DiDaN on June 02, 2011, 11:13:47 AM

Nece ti to biti dovoljno za more. Sacuvaj za hack :D

da se jave njih 10....meni dosta...ima za giros i pivo

domohomo

Još uvijek moоete kod mene, kod mene je još ''stara'' tarifa.......  :icon_bad: :icon_bad:

DiDaN

pusti mene malo....ti si vec na moru.... 8)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: domohomo on June 02, 2011, 11:22:15 AM
Još uvijek moоete kod mene, kod mene je još ''stara'' tarifa.......  :icon_bad: :icon_bad:
Moracu svratiti da proverim kakav je ;D

Stekara_1

pa ljudi, šta ste tako cinični, ja stvarno kaоem da nisu chiteri, to je sigurno neka podvala, i to nije garant original CB, nego je neko napravio stranicu pa loоi ljude, ili samo njihove nickove koriste !!!
Stvarno ostavite ih na miru, njih dvojica su igrali sa mnom i sa cubetom na lanu !!!

olo-sh

domohomo

Quote from: Stekara_1 on June 02, 2011, 10:53:26 PM
pa ljudi, šta ste tako cinični, ja stvarno kaоem da nisu chiteri, to je sigurno neka podvala, i to nije garant original CB, nego je neko napravio stranicu pa loоi ljude, ili samo njihove nickove koriste !!!
Stvarno ostavite ih na miru, njih dvojica su igrali sa mnom i sa cubetom na lanu !!!
Igro sam ja na 10 lanova pa sam cheater.....

vd|cube(im)

Quote from: domohomo on June 03, 2011, 09:37:39 AM
Quote from: Stekara_1 on June 02, 2011, 10:53:26 PM
Igro sam ja na 10 lanova pa sam cheater.....

Kako imate hrabrosti okriviti nevine ljude  :ne_razumem.....dečko je rasturao na lanu samnom i stekarom ....a da ne pričam o tome da kući ima 250 fps-a lock...pro tastatura , miš , a sluške  sa njima čujete i onog u specu......

Ko je taj PB i neki CB da oni poštene ljude banaju  :stoner:

kgigor

Lang

3thw.

:omg:  A evo i malo detalja kako covek sa kolegom isprobava hax :

Inace, da razjasnim detalji su uzeti sa jednog UAC3 screenshot-a : http://www.uac3.com/#match/id=4319 (nick Sevendust na UAC-u)

Decko je toliko nevin da bi mu i Marija Djeva pozavidela  :baby

3thw.

Quote from: Lang on June 03, 2011, 09:05:45 PM
:whip3:

:super deda , ziveo uz jednu veliku tocenu - pozdrav by LESS WORDS