News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SD server crack?!

Started by $tring, April 10, 2011, 05:25:16 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Server SD ce biti crack tokom leta, nakon cega ga ponovo vracamo na orig...

Prica 'crack vs orig' je davno ispricana, i znamo sta nosi jedno a sta drugo.... Do daljnjeg je tako...

|ZiZ|Zeko

A jbm. Gdje ću sad igrati kad ću biti izmoren haxerima i оeljan fair playa? :down :girl_cray

spy18

Quote from: |ZiZ|Zeko on April 10, 2011, 11:12:41 PM
A jbm. Gdje ću sad igrati kad ću biti izmoren haxerima i оeljan fair playa? :down :girl_cray

Ovo si dobro rekao upravo sam izašao sa servera jer je više nemoguće igrati s obzirom da već 4 runde unazad ima haxera sa WH-om a nemamo nikog da cimamo jer nema nikog online :( Mislim da je velika greška prebacivanje SD na crack nemoо čovek više lepo ni igrati od ovih sa WH-om koji su već toliko postali bezobrazni da čak ni ne pokušavaju da prikriju da ga imaju !!!!!!!!!!!!

vd|cube(im)

Quote from: spy18 on May 08, 2011, 04:02:58 PM
Quote from: |ZiZ|Zeko on April 10, 2011, 11:12:41 PM

Ovo si dobro rekao upravo sam izašao sa servera jer je više nemoguće igrati s obzirom da već 4 runde unazad ima haxera sa WH-om a nemamo nikog da cimamo jer nema nikog online :( Mislim da je velika greška prebacivanje SD na crack nemoо čovek više lepo ni igrati od ovih sa WH-om koji su već toliko postali bezobrazni da čak ni ne pokušavaju da prikriju da ga imaju !!!!!!!!!!!!

Kako nema nikog online????   Ja sam tu cijelo jutro i toto, masterblaster i da ne nabrajam ko je sve online  :ne_razumem

spy18

E jbg, za tebe kockice nisam znao da imaš rcon, a TOTO je tek oko pola sata došao online, a za mstera je pisalo AFK :( Gledao sam preko xfire sve bitange su ili bili AFK ili nisu bili online, ali nema veze. Drugi put lepo odmah izađem iz igre i neću se iznervirati, ovako sam se baš iznervirao a trebalo je da bude opuštanje posle nedeljnog ručka :)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: spy18 on May 08, 2011, 10:13:37 PM
E jbg, za tebe kockice nisam znao da imaš rcon, a TOTO je tek oko pola sata došao online, a za mstera je pisalo AFK :( Gledao sam preko xfire sve bitange su ili bili AFK ili nisu bili online, ali nema veze. Drugi put lepo odmah izađem iz igre i neću se iznervirati, ovako sam se baš iznervirao a trebalo je da bude opuštanje posle nedeljnog ručka :)
Bio sam ti ja online  8)

pick n roll

ma ja sam za to da se vrati na org... ne mogu vise da igram normalno na tom serveru a po meni je najbolji...

Staljin

e ne moze,bio je na originalu i nitko nije igrao  onlajn plejers

pick n roll

hahah Staljo, prestacu da te zovem GENERAL :)))) :tease ma ovo na sd-u je totlno sranje sada, mozda ujutru ili kasno uvece se pohvata prava ekipa...

Staljin

Bane dat cu ti tricu sa slobodnjaka,orig je biJo i nije valjalo ,očeš da te  :whip3:      :tongue2

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Staljin on May 11, 2011, 12:29:19 AM
Bane dat cu ti tricu sa slobodnjaka,orig je biJo i nije valjalo ,očeš da te  :whip3:      :tongue2
Haha  :rofl
Pomocu ti oko toga Staljo  8|

Luda Krava

Izbaciti Carentan samo prazni server  :thumbdown

pick n roll

smirite se :) staljo reci cu da stave full tilt na crack  :tease

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Luda Krava on May 12, 2011, 12:01:13 AM
Izbaciti Carentan samo prazni server  :thumbdown
Treba ubaciti Wallendar, Germany  :yahoo

Luda Krava

ToTo