Bravo za "dozvoljeno" ponasanje ....... |TF|CLAN_tapetar........????

Started by mrvica_******|2shooorty|, March 17, 2011, 06:53:34 PM

Previous topic - Next topic

mrvica_******|2shooorty|

zbog "pristva" odgovornih ti lica,  evo odlucih da proslavim, "gospodin"clana.....  |TF|CLAN_tapetar...za izvrno ponasanje na sportskim priredbama...... :shok.......i dalje bez sankicaja

:icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :rant2: :rant2: :rant2: :rant2: :omg: :omg: :omg: :omg: :facepalm: :facepalm: :|| :|| :suicide :suicide :suicide

stewzoR

Kako vas vise ne smori...JEL MOZETE SHVATITI,DA CAK I AKO GA JEDNOM KIKUJU,LIK CE PROMENITI IME,I UCI NA SERVER PONOVO,i tako sve u krug,on psuje,vi "prijavljujete" ....  :||

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: stewzoR on March 17, 2011, 07:00:53 PM
Kako vas vise ne smori...JEL MOZETE SHVATITI,DA CAK I AKO GA JEDNOM KIKUJU,LIK CE PROMENITI IME,I UCI NA SERVER PONOVO,i tako sve u krug,on psuje,vi "prijavljujete" ....  :||

a sta treba da radimo?
samo se trazi da neko, ko  moze da uradi nesto bude prisutan,...pa kome kod  ponasanje nije na mestu da leti,....
inace ako niko ne reaguje na sta ce da lici to,.. :shok 8) :|| :hmm :hmm :hmm

jape

Ukucaj u konzolu /cg_chattime 0  - Nema više psovanja. Nikoga više nije ni briga za Mix... Prestanite praviti ovakve teme...
Ne mogu da verujem da vam toliko smeta to pisanje u igri.. ignorišite budalu i sam će izaći.

Kreowski

ma  nemoze  tu nitko    samo nam treba  netko od admina  tamo  znaci  neka  netko  dodje,  pa nije  valjda  tolko  vam dosadan  MIX  EXTREME...
pa  cak mislim  da vam nije dosadan  nego  malo je nezgodno  da dodje netko  od admina  i poprimi kundak po glavi  od mrvice, dokini  i ekipe     pa tako da donekle  i razumijem......         :tease :tease :tease

ToTo

Quote from: Kreowski on March 17, 2011, 07:47:45 PM
ma  nemoze  tu nitko    samo nam treba  netko od admina  tamo  znaci  neka  netko  dodje,  pa nije  valjda  tolko  vam dosadan  MIX  EXTREME...
pa  cak mislim  da vam nije dosadan  nego  malo je nezgodno  da dodje netko  od admina  i poprimi kundak po glavi  od mrvice, dokini  i ekipe     pa tako da donekle  i razumijem......         :tease :tease :tease

:rofl :rofl :rofl Bravo

Nije dosadan mix, ali.....pokusali smo sa subadminima na mixu, pa covek izbacio drugog admina cistog kao suza, zato sto je mislio da ima wh. Dok ne nadjemo nekoga ko razume sta se kika, kako, zasto,.....cimajte nas kad smo on line, kad nismo jbg. Sutra Jape da udje na mix pod drugim imenom, posle dva minuta biste rekli wh kikaj ga, smem da se kladim, razmislite malo pre optuzbi, a za psovanje zna se , kick momentalni. Isto vazi i za nikove, niko ne pusta Hitlera da igra veruj mi, ali po stoti put, ne mozemo svi biti on line stalno na 7 servera jbt, kako ne razumete.

Kreowski

Quote from: ToTo on March 17, 2011, 08:34:17 PM
Quote from: Kreowski on March 17, 2011, 07:47:45 PM

:rofl :rofl :rofl Bravo

Nije dosadan mix, ali.....pokusali smo sa subadminima na mixu, pa covek izbacio drugog admina cistog kao suza, zato sto je mislio da ima wh. Dok ne nadjemo nekoga ko razume sta se kika, kako, zasto,.....cimajte nas kad smo on line, kad nismo jbg. Sutra Jape da udje na mix pod drugim imenom, posle dva minuta biste rekli wh kikaj ga, smem da se kladim, razmislite malo pre optuzbi, a za psovanje zna se , kick momentalni. Isto vazi i za nikove, niko ne pusta Hitlera da igra veruj mi, ali po stoti put, ne mozemo svi biti on line stalno na 7 servera jbt, kako ne razumete.

nema  sta  svaka  cast    sve  to  stoji  sto pises...  a sto se  tice  "using nick "Hitler""  toga  je bilo, to ti mogu potvrditi stalni igraci(da ih ne nabrajam) mixa.
svaka  cast PEX-u on je poceo da dolazi u posljedna 2-3 dana ostane  po 1-2 sata  sto je za pohvalit   a  sto se tice  tebe  i DEXON DEE  vi ste ok navratite  tu i tamo  pitate  jel sve ok!   ACKE83  sto je bio  subadmin  ne znam jel i  osto  ali on  nedolazi tako cesto  vise  jer  je naso  stalni poso i vremenski mu ne  pase!
Sto se tice  STRING-ovog posta  u svezi admina  to je hvale  vrjedno,  ali  vecina  njih  neznaju ni gdje  ni na  sta  da se  prijave,  hebga
jer  ima  ih jos dosta koji  igraju na mixu  a  cheater-i  im  idu na zivce  i neznaju kako  da se prijave....  štaš sad

veceras  oko 20h  bilo je  vredjanja  srecom  tu je PEX bio  i sankcioniso je to odma   :hat

DexonDee

Kreowski rekao sam ti ako ima problema na MIX serveru da me zoves pa cu izbaciti igraca...ne mogu ljudi da budu u igri moraju da rade al su online na xf pa ih samo cimnete i kraj... :peace: