News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CB = Cheat or Corrupted base ?

Started by ENFyzoR, March 05, 2011, 11:11:32 PM

Previous topic - Next topic

ENFyzoR

Necu puno nesto pricati sve je tu na linku ko ne zna engleski neka prevede stranicu sa google chrome ili mozilom sta vec ima  :rofl

http://clanbase.ggl.com/forum.php?fid=1028884&zid=00FFF170

stewzoR

Old old....btw jor inglish skillZ iz gud k kurupt cb...sta im mozes,realno,danas ti svako moze biti admin na cb (bez uvrede) i svi imaju taj neki uvrnuti princip rada

STEK

MakiMDSS.rs

da kao sto sam ja bio i onda namestao meceve na NC i open cupove , a da ne pricam conflicte koje sam u svoju ili tudju korist napravio :P

dok nisam postao admin nisam ni znao koliko je CB = PRO-PAO danas tj onda 2010 aprila meseca ... ali koliko sam namestio toliko su me puta i sjebali admini , tj namestili za svoje prijatelje nekolicinu meceva , i onda ja popickarao sa njima i izaso iz cb crewa ... i prekinuo sa cod-om .

STEK

Quote from: M.MaKi.C on March 08, 2011, 01:58:36 AM
i prekinuo sa cod-om .

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

:'(

MakiMDSS.rs

ajde ajde stek losa ti gluma :D uzivaj dok mozes u ovoj propaloj igri ja sam se povuko malo kasno ali mozda cak i u dobro vreme . jel tako stewo LAN POWA

stewzoR

Stek je zreo za spanske serije!
Tako je Maki,cu@ Malisani party  :yes

STEK

stewzoR

A vidim zreo je da preuzme ulogu Zan Lik-Pikarda  :hmm

STEK

MakiMDSS.rs

a stewo opusteno vidis da je saljivdzija stek , dobar je on cova samo malo pretera nekad sa komentarima , al nije on los ovako ...

STEK

Quote from: M.MaKi.C on March 09, 2011, 12:51:25 PM
a stewo opusteno vidis da je saljivdzija stek , dobar je on cova samo malo pretera nekad sa komentarima , al nije on los ovako ...
Kako to mislis,"preteram" sa komentarima?