News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Plug'n'Play - The One

Started by $tring, February 26, 2011, 04:56:37 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Nova stvar benda Plug'n'Play .... The One ... uskoro i spot.. koliko vec sutra/prekosutra... :)

Da cujete kako peglamo Saltstone i ja....  :stoner:

AKo vam nije tesko kliknite na SHARE (desno na ikonicu </> )pa stavite na vas Facebook profil.... Hvala unapred....  :violin:

IronC

VIP.er

ToTo

Spot je radjen u najskupljoj produkciji ikada, a samo za osvetljenje bilo je zaduzeno 10-tak ljudi  :rofl :rofl :rofl

Stvar, po meni, najbolja do sada, mozda jer je zvuk malo mekši,jer sam i ja s godinama smekšao malo...

Š alu na stranu, extra, svaka cast  :super

$tring

kordoba

Naj zrelije do sada definitivno... Mislim da je sada dostupno i onima koji ne slusaju taj zanr...
Ovo je naravno subjektivno, misljenja su razlicita. Nidja bi tu stavio vokal jos nazad, ja bih to producirao kao U2...
Bitno je da ste to Vi  :ok2
Spot je sjajan, cekam da ga vidim u potpunosti i dokaz da kreativnost i talenat mogu da nadomeste nedostatak finansija !

String, obecao si - radis mi sledeci spot !  :snap

coper

stvar je vrhunska, lagano se vrti u igraonici:)  jedva cekam da vidim spot ( ceo naravno)  :hat  :hat

vd|cube(im)

VIP.er

Quote from: kordoba on February 26, 2011, 10:29:34 PM
Naj zrelije do sada definitivno... Mislim da je sada dostupno i onima koji ne slusaju taj zanr...
Ovo je naravno subjektivno, misljenja su razlicita. Nidja bi tu stavio vokal jos nazad, ja bih to producirao kao U2...
Bitno je da ste to Vi  :ok2
Spot je sjajan, cekam da ga vidim u potpunosti i dokaz da kreativnost i talenat mogu da nadomeste nedostatak finansija !

String, obecao si - radis mi sledeci spot !  :snap
Bold: Upravo tako. Verujem da ce to podici popularnost benda, sada ce veci auditorijum ljudi slusati Plug'n'Play jer je zvuk "sveobuhvatniji" i prijemciviji, o kvalitetu da ne pricamo.

JaguaR

Mozete konkurirati White Snake-u  :super

Stekara_1

Ništa posebno, čuo sam i bolje   :||

ugly.fender

Pesma je ok, ima uticaja ex-yu  bendova ..poput   Crvene jabuke,Merlina,Vampira,Zane itd...

Svidja mi se ... :super

Tasmara

stewzoR

DiDaN

Uuuuuuuuuuuuu sto je mocna stvar.....a i produkcija je odradjena muski  :super  svaka cast momci  :clapping2

evo skidam je za auto put  ;D

Jacⱪ Sparroⱳ™

Dobra pesma :rock3. Podeljeno na fb-u  8|

SALTSTONE

Drugari hvala na podrsci  :drinks2

P.S. samo sirite i dalje preko Facebook-a !!!  8|

DexonDee

Svaka cast  :super na FB-u je vec postavljen video takodje i na twitteru i bice jos na nekim forumima :)

ToTo

http://www.youtube.com/watch?v=bX-6PBC26fs&feature=related

:super :super :super :super :super

Pitam se dok ovo gledam, zasto li je String tako miran na sceni, prosto ne lici na njega, ako pogledate i ostale spotove... :-\