Lang protiv......

Started by lang, February 20, 2011, 03:33:17 AM

Previous topic - Next topic

lang

Lang protiv.....citera ,nacionalista i ostalih polu ljudi:)
Veceras sam kikovao na Grage serveru vise ljudi.
Prvi koji su se bunili i trazili  svoja prava su bili citeri tipa tajo i ostala ekipa iz nekog mesta meni neznanog.Drugi je bio clan Bitangi - hus koji mi je pricao moje duznosti itd./njega nisam kikao, husa/ali je bio uvredjen i ljut. :tongue2 pricajuci neke price i reci koje ne bih ovde iznosio.Verovatno zbog njegovog ortaka njubihna/ljubisa /ili kako vec....koji je neposten igrac 100%
Evo javno stojim iza mojih reci i uzmite mi rcon  odmah.....
Jos nesto sto mi se ne svidja  i bode mi oci to je na nacionalnoj osnovi kada neko iz cro vredja  nekog iz srb to je normalno  suprotno ide drvlje  i kamenje .
pozz by Lang
jedva cekam  da mi uzvrate paljbu :nervous:
p.s. moj najboli  prijatelj je iz cro

ToTo

Pravila ponasanja na serverima, po tim pitanjima su vise nego jasna. Svaki ispad sa primesama nacionalizma zasluzuje ne samo kick, vec kickanje dozivotno, od strane svih admina i subadmina, naravno nebitno je iz koje zemlje nam retard dolazi. Bilo bi lepo i neki ss da vidimo.

Kreowski

Quote from: ToTo on February 20, 2011, 10:38:56 AM
Pravila ponasanja na serverima, po tim pitanjima su vise nego jasna. Svaki ispad sa primesama nacionalizma zasluzuje ne samo kick, vec kickanje dozivotno, od strane svih admina i subadmina, naravno nebitno je iz koje zemlje nam retard dolazi. Bilo bi lepo i neki ss da vidimo.

inace  ja  sam hrvat  iz zagreba  bosankog podrjetla :peace:   i  u potpunosti  stojim  iza  tebe  sto se tice  dozivotnog  bana  onima  koji  tako postupaju.... na MIX-u  srecom  jos  nisam vidio  slicne  situacije  ali na TDM  jest  i sam  sam bio predmet vrjedjanja........  i zbog  toga  samo igram na MIX-u
da si bio na TDM-u tada  vjerovatno  bi jos uvjek tamo igro

sto se tice  toga  sto si ti napravio jucer    :worth   trebo si i prije, al nikad nije  kasno.......

spy18

Lang, samo napred nema razloga da se iko buni i negoduje jer sve koje si kickao u mom prisustvu su, ajde da kaоemo sumnjivi igrači 99% jer me mrzi da se cimam da ih slikam, snimam i ostalo, da bi to bilo 100% i da mogu javno da kaоem da su citeri. Još jednom sve čestitke za Lang-a i njegov rad i samo napred imaš podršku većine igrača na Bitange serverima.   :clapping :clapping :clapping

tajo_

spy18...

dok ne dokazes da neko koristi nesto nemas pravo da pametujes! cuj "ajd da kazemo sumnjivi igraci" hahahahahah

Normalno da ce langa podrzavat 80% retarda koji igraju na garazi, aman da si i ti jedan od njih! Cim neko bolji dodje odmah ili ovo ili ono.. Slijede psovke, vrijedjanje i ostalo..

Imam ss od najmanje 20 psovki koje su mi upucene na garazi ali predje se preko toga, reknes sebi balavac je to i gotovo. A prijavljivati bilo sta na ovom forumu izgleda nema koristi! Peace

Spinx!!

Kako ba nema koristi......?

tajo_

stavio sam post zbog neosnovanog kickanja u vise navrata od langa, a sta sam dobio zauzvrat jedino vrijedanje od nekog balavca ALEK-a.

Spinx!!

samo pitanje jedno...
Da li si siguran da je od langa?!?!?!
Iskreno da je lik dete pa ajde nego covek cale bre da mi bude 2 puta ne jednom.................
I koji ti je nick in game?

vd|cube(im)

Quote from: tajo_ on February 20, 2011, 05:16:21 PM
stavio sam post zbog neosnovanog kickanja u vise navrata od langa, a sta sam dobio zauzvrat jedino vrijedanje od nekog balavca ALEK-a.

Koliko ti imaš godina kad je za tebe covjek(Alek) od 30 godina balavac??  :ne_razumem

tajo_

Zamolio bih te da procitas ovaj lang.ov prvi post, pa bi vidio da je to on bio. Nebitno da li je dijete ili ne, njegovo ponasanje i izlivi bijesa dokazuju suprotno. S tim u vezi molim da se doticni opomene zbog uvreda koje mi je licno uputio na ovom forumu, tacnije na mome postu!

Nick ingame: t@jofromkacuni

tajo_

Quote from: vd|cube(im) on February 20, 2011, 05:20:51 PM

Koliko ti imaš godina kad je za tebe covjek(Alek) od 30 godina balavac??  :ne_razumem

Nebitno koliko imam godina, samo cu reci da sam jedan kulturan i obrazovan covjek za razliku od nekih!

domohomo

Quote from: tajo_ on February 20, 2011, 05:27:35 PM
Quote from: vd|cube(im) on February 20, 2011, 05:20:51 PM

Nebitno koliko imam godina, samo cu reci da sam jedan kulturan i obrazovan covjek za razliku od nekih!
Zato si i napisao:
Normalno da ce langa podrzavat 80% retarda koji igraju na garazi, aman da si i ti jedan od njih!
I meni si sumnjiv, da ti pravo kazem, al to je samo moje misljenje. Admin je admin i cao....

AlekSerbia

mali ne seri vise ...

MirefromKazagici : )

Upravu je tajo za to sto kaze da ko god se zali ovdje, samo dobije uvrede na svoj racun i nista od toga na kraju! Ljudi se na kraju zapitaju zasto im to treba?! trazeci razloge za nepravdu koja im je nacinjena igraci budu izvrijedjani od strane "kulturnih, obrazovani i ODRASLIH" ljudi.

Sta Vam radi vasa pristrasnost adminima? Podrzajete ih u njihovom neznanju!   Ipak mora se shvatiti da Vi sto ih podrzavate, iako imate po 3000h, zapravo nemate pojma s igrom!

AlekSerbia

od mene nebi dobio uvrede nikakve da nije postao filozof... ustvari nisam ga nikako uvredio ...
Prvo.....to sto sam mu napisao da ne sere i da ohladi pa sta..velika stvar...
Drugo......sta njega briga sta sam ko sam...pravi se pametan...
Trece......ovo vase kukanje je bezveze ... strasno ... dobili ste kik..od admina....

@Tajo

"Nebitno da li je dijete ili ne, njegovo ponasanje i izlivi bijesa dokazuju suprotno. S tim u vezi molim da se doticni opomene zbog uvreda koje mi je licno uputio na ovom forumu, tacnije na mome postu! "

Nigde veze sa vezom...ti sad ispade zrtva ..hahaha ....zabole me stojadin i da me opomenu od sad dolazim samo na garazu i imam da ti pisem non stop ne seri jer si majmun a majmune ljudi drze u kavezu ... i furaj se dete u 3 LPM!!!!!

MirefromKazagici : )

Hajd sto se ponasas vulgarno, al sto si maloumnik, od silnih drva sumu ne vidis :yikes:
to me iznenadjuje !!!
DISLIKE !!!!

AlekSerbia

Quote from: MirefromKazagici : ) on February 20, 2011, 07:48:07 PM
Hajd sto se ponasas vulgarno, al sto si maloumnik, od silnih drva sumu ne vidis :yikes:
to me iznenadjuje !!!
DISLIKE !!!!
aj otvorite prozor vidite dal sam napolju i zaobidjite me ...jel OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tajo_

Znas ti sta! Niko od tebe nije trazio da se uopšte uplices, da prosipas svoju "maloumnost" i "BOGATI VOKABULAR"!  Mogu ti reci da si strasno pameta i da strasno kotiras sa rjecnikom! (p****, majmun, seri)          ALO BRE PA TO KOD MENE SABANI NE GOVORE!  :thumbdown

AlekSerbia

Quote from: tajo_ on February 20, 2011, 07:56:24 PM
Znas ti sta! Niko od tebe nije trazio da se uopšte uplices, da prosipas svoju "maloumnost" i "BOGATI VOKABULAR"!  Mogu ti reci da si strasno pameta i da strasno kotiras sa rjecnikom! (p****, majmun, seri)          ALO BRE PA TO KOD MENE SABANI NE GOVORE!  :thumbdown

:icon_dick: