Hoću objašnjenje za kick od strane subadmina Acke83!

Started by Lun, February 13, 2011, 08:02:01 PM

Previous topic - Next topic

Lun

Ajde sad stručnjak da mi objašniš zbog čega si me kikao sa Mix servera. Ja varam???
Lepo sam rekao da pajseru ne treba dati rcon, em je bezobrazan i provocira druge, em blage veze nema sa igrom, sve i malo bolje igrače od njega će razjuriti sa eXtreme servera. Juče je kikao jednog za kojeg čak ni ja nisam bio siguran da li ima wh ili ne. Danas je kikao i igrača Old School zbog pinga od 130, koji na Mix dolazi od prvog dana. Temu o Redov Rajanu neću ni da spominjem.
Pa zar je Mix server rezervisan samo za igrača Acke83 i njegove prijatelje Kreowskog, Dokinija, Atilu i još par njih?!? Ako će tako da igraju koliko ja znam String iznajmljuje servere, neka iznajme jedan private pa neka se igraju samo oni! Nije mix server njihovo vlasništvo!
Za kraj još nešto Acke83, dokle god ja budem imao rcon od Mix-a letećeš svaki put kad nekom drugom igraču budeš nešto prebacio ili na bilo koji drugi način budeš nekog provocirao!
Slika za kraj:

kordoba

Ja sam predlozio BAN !
Posto je na "prevaru" iskamcio rcon, isti dan se pokazao na main-u, gde je koristio sta je god mogao...
I sto se mene tice, gde god da ga sretnem - leti !

olo-sh

ma  sumljiv si ti meni bio od pocetka
ta kikinda je rasadnik haxera i najverovatnije je da je i codhook iz kikinde :stoner:
P.S. slazem se sa kordobom treba luna banovati

ToTo

Quote from: kordoba on February 13, 2011, 08:28:13 PM
Ja sam predlozio BAN !
Posto je na "prevaru" iskamcio rcon, isti dan se pokazao na main-u, gde je koristio sta je god mogao...
I sto se mene tice, gde god da ga sretnem - leti !
Kordoba, procitaj moj post na private delu.

ToTo

Objasnjeno mu je kako treba da se ponasa, nece se ponavljati. Ni ti Lun nisi bio cvecka, kad si pocinjao, polako jbg.

dokini

A da ti Lun malo mene zaobidjes sta sam ja uradio osim sto sam imao razgovor sa rajanom koji sam lepo ljudski resio koga sam ja prozvao i koga sam ja napao licno sta je lose sto hocu da igram sto sam napisao da neko treba da vodi red na serveru .Ako sam ja nekog predloziko ja ga ne znam od kuce nego sa servera.Znaci moj predlog je bio iz najbolje namere a ti bez ikakve provere uzimas mene u usta kosi ti da se tako ponasas .A koliko vidim i toto kaze da nisi bio cvece sta se paliyte ko hepo kockice za mene je igra ko ce da bude da li ce da bude da li nece to je stvar onih ljudi ciji je server.Radite kako hocete sto li sam uopste bilo sta predlaga jer ovde ima ocigledno sujetnih i skompleksiranih likova !!!!!

acke83

Ovako: Fino si me izbombardovao LUN, hvala na tome  :handshake: Jako lepo od tebe sto menjas nickove. Zbog cega nisi onda LUN i na MIX-u? Da si LUN i tamo, mozda bi mogao da mi pomognes, uputis me na pravi put(kada bi hteo) i olaksas mi posao- nego je ovako lakse iz beckupa sa drugim nickom podbosti. Nista lepse nego cekati na zicer. Isto tako si mogao da budes i onaj drugi ACKE83 koji je citovao na ostalim serverima, posto tako nonsalantno menjas nickove. Zar ne?! Ja sam Acke83 od samog pocetka mog igranja i ne pada mi na pamet da menjam svoj nick, niti da varam. Vidno je da imas protiv mene( ne mesaj tu moje drugove, posto su to takodje redovni igraci na MIX-u) ihahaj, od samog pocetka, jedino ne razumem zbog cega  :facepalm: Jesam li ja ikada prema tebi bio bezobrazan da me nazivas pajserom?! Nisam, tako da biraj svoje reci, molio bih te.
  Nisam bezobrazan, niti provociram. Ako nisi siguran za ono sto sam izbacio lika za koga svi na serveru tvrde da ima wh-dal je cit ili ne, posto si stariji igrac i pro, zasto nisi izasao u spectator i malo pogledao o cemu se radi??? Mrzelo te, jel? Po nekada sudija donese losu odluku, to svi znaju, ali za to sam siguran 100% da nisam pogresio, posto sam te snimke sve objavio na forumu, molio bih te da ih pogledas. Sto bih naveo jos ovde, ja verujem svojim drugovima sa kojima igram, jer i oni vide isto sto i ja i obrnuto. Radi se o liku JNA i njegovim prethodnim nickovima...E za to ti nisi bio siguran dal' je wh ili ne.
  Nego ajde da vidimo sta sa ovim stvarima...
Ping:
  Igras LUN na serveru duze od mene i znas da svi preko 100 koce jako, ometaju igru. To svi znaju i svima smeta. Zasto ih ne zamolis da smanje ping i izadju kada si tu, a ako to ne ucine- kick?! Cini mi se da i za to sluzi RCON, koji ti ne koristis, posto te verovatno mrzi.
  Kako mi je objasnjeno, to ovako treba da izgleda :

I ima toga jos, nego da ne zauzimam dragoceno mesto, nastavio bih dalje.

Evo i coveka koji je priznao da ima skriptu...

Evo i ss zbog cega sam dobio rcon...

Ima tu i ss-a kako  kulturni ljudi spominju sve preko najdrazih i sire...Ali ne bih o tome.

A da neko drugi koristi moj nick odavno, evo i dokaza kako igra 13/17, pa mu je verovatno zbog toga i potreban cit, aim, ili sta vec, koji ja, ponavljam nemam nameru da koristim.

A evo i snimaka naseg LUNA. Sta si ti? LUN ili Namcor?...Ili Namcor-LUN? Pa bolje i to nego pajser, zar ne?!
Izvini ako sam pogresio. Nemam nameru da vodim ratove sa tobom i izvini sto sam ti srusio ugled i izbacio te, greskom ili ne, bio sam tamo i reagovao. Mozda glupo, ali i ostali ljudi su videli sto i ja. Zao mi je sto sam samo jedan snimak uspeo da snimim i to gori 1000x od onog prvog kada pucas kroz gusti dim. Pratio si navodno i kroz zidove, ali nema dokaza za to, pa ne bih o tome.
   Ali da si dobar igrac sve u svemu, to stoji i o tome necemo ni da diskutujemo. Jedino ne razumem zbog cega ne igras sa svojim nickom kako te svi znaju.
   Slobodno me izbaci gde god me budes nasao, ali znaj da igram posteno.

grifon077

Ne mogu a da se ne prikljucim ovom topic-u.. pa da krenem od pocetka..

Lun, mislim da si ti prije svega sasvim bespotrebno i bez ikakvog razloga napao Acketa..covjek je radio svoj posao! To sto je dobio rcon znaci da mu se moze vjerovati i da moze da vrsi neku funkciju..ili se mozda varam?! A koliko vidim i ti imas neku funkciju na mix serveru..pa kako onda cinjenica da ljudi sa wh rade sta hoce i koliko hoce, a da ih niko ne kick-a? Namjeno sam par puta ulazio u spec i pratio igrace sa nick-ovima JNA i sekula..nevjerovatno je kako ti ljudi dobro vide..cak i kroz zidove..  :thumbdown

Nemam video za ovo, ali bice od sada video za svaki wh koji upratim! Mislim da nikome nije u cilju da se nervira zbog par ljudi i da vecina napusta igru kada su oni tu! Npr sinoc nisu mogli biti tu jer je Acke radio ono sto treba da radi, da ih izbaci zbog cheat-a koji je 100% dokaza od vise nas, a ne na njegovu ruku..sto se za tebe ne bi moglo reci!! I svaka mu cast za to!  :super

Sto se tice toga da je mix rezervisan za njega i njegove drugove, i tu grijesis..ja sam u zadnje vrijeme pravo cesto na mux-u i dolaze svi kojima se igra tu..uostalom..ni ja nisam neki pro, ali budem ipak nekad s najboljim score-om, a na serveru budu i acke i ovi ostali sto ih spominjes..i neka me slobodno kick-a svaki put za ping ukoliko sam ne izadjem..jer ping preko max 60 nije za igranja i koci ostale ljude!

Sliku koju si postavio si trebao malo da obrazlozis..jer si se pre toga posluzio tehnickim pomagalima da gadjas ljude kroz dim ili da znas gdje ce ko da izleti pa da ga  :whip3:

Kordoba..ovo sto govoris da je Acke na main-u koristio sta je mogao je cista laz..brat mi je i jucer i danas igrao na garage serveru i vidio i pratio sam tog Acketa..ne znam kako je moguce da se desi da pravi Acke igra i na garage i na mix serveru?  :ne_razumem

Sve u svemu.. Lun ako neces da uredno obavljas funkciju koja ti je data, pa nemoj, ali nemoj ni da terorises druge ljudi jednom slikicom i gomilu nasrtaja.. Ostavi se svoje funkcije i prepusti nekome kome je stalo da je server ok i bez kojekakvih gluposti..
A Kordoba neka pre svega nadje dokaze za ono sto govori, jer je tvoja izjava suluda i bez argumenata..

Ono sto se trazi je da mix server bude okej..bez wh..bez velikog ping-a..to je sve..pobogu..zar je to toliko tesko?!

Acke, sto se tebe tice, idol si mi  :worth
Ocito je da ti je stalo do mix-a i da svoje vrijeme trosis da ga dovedes u neki red..drago mi je da ima neko ko ce odmah upozoriti i fino reci da nesto nije ok..pa ako neko pocne da kenja, zasluzio je kick..pa makar ja prvi bio..slobodno me izbaci sa servera da ohladim..

Slike i video pokazuju sve..svaka cast na trudu i utrosenom vremenu..skidam kapu  :hat

AlekSerbia

Sta ste napali Luna .. vi ljude neke gluposti pisete .. izbacujete .. na forum .. iskreno Ebala vas igrica ako ne znate da je igrate..
pa taj covek je mene ubio ne znam koliko puta kroz dim kao sto sam ja njega.. pa polovinu igraca znam kako se krecu po mapama znam im mesta gde cekaju .. sta vec .. pa sta neko ce mi reci i ti alek ono ovo kik.. jebo vas kik... ACKE .. de ne sili bezveze .. nemoj coveka kikat .. igra igricu duze nego ti ... a ti Lun ko da si dete jbt .. sta se smaras sa njima vidis da kukaju kao bebe kad im treba sisa ..  :tease2

olo-sh

posto ja nemam zivaca da citam ovko duge postove , zamolio bih tota da ih skrati ili napise sazetak
unapred hvala :yikes:

potpredsednik Rambo

Quote from: olo-sh on February 14, 2011, 09:52:01 AM
posto ja nemam zivaca da citam ovko duge postove , zamolio bih tota da ih skrati ili napise sazetak
Evo ja bih, da ne zamaramo Kotunja...

Daklem...
Ima jedna kafana, "Ekstremni mix" se zove.
Ta kafana ima gazdu samo sto gazda rijetko tu navraca.
U tu svrhu, gazda je morao da nadje nekoliko poslovodja koji bi odrzavali red i mir u kafani.

Prije par dana taj posao je dobio drug Acke Osamdeset i treci.
E sad...
U toj kafani se svake večeri odvijaju, kako sam ja skontao, večeri poezije.
Ljudi se skupe, svako sa police naruči ono što mu najviše paše (neko karabin, neko tompson, uglavnom svi uzimaju snajper, to ti je najtrazenija roba tamo).
I kad uzmu lično naoruоanje, sjednu, naruče piće i takmiče se u besjedništvu i propjevavanju.

Ali kafana kao i svaka druga prima svakojake goste.
Redovne posjetioce kafane najviše nerviraju oni koji bulje u njih dok ovi čitaju poeziju, jer im se čini kao da gledaju kroz zidove.
Bilo je, kaоu, dosta slučajeva da su pepeljare letjele na govornike i pogadjale ih vazda posred srece glave.
Takodje, u dosta slucajeva u kafani se nista ne vidi od duvanskog i drugog dima a opet, pepeljare su govornike pogadjale u glavu ko da se sve vidi.
Tu se onda nadje poslovodja, uzme jos dvojicu svojih momaka i izbace takve zajebante pravac kroz vrata kafane.

Kolko sam ja skont’o, Lun je isto poslovodja u toj kafani.
Jednog dana, Lun je stavio masku, i ušao u kafanu inkognito ne bi li malo bolje osmotrio šta se tu dešava.
Njemu se nije dopalo što, kad je Acketova smjena u pitanju, napolje lete i stari gosti, redovni u kafani, poput OldSchool-a.
Acke mu kaze da je Old izbacen jer je bio pjan i jezik mu je zaplitao dok je besjedio (otezao je u izgovoru, jedva su ga culi i tako to...) a oni za takve pjane ljude kazu da im je velik neki ping i da lazu, lagaju, laguju...ebem li ga, tako nesto.

Ali Acke nije znao da je to Lun jerbo je ovaj bio maskiran.
Onda njemu Lun kaze..."Boli tebe, tebi je vazda drustvo za sankom a za nas ostale nikad nema mjesta".
I onda ovaj drugi uzme sacmu nadje jos dvojicu i izbace Luna napolje.

I sad je Lun popizdio jer je on ipak duze od Acketa tu i rekao mu je kako ce letjeti iz kafane svaki put kad je njegova smjena.
Bilo je tu jos nekih konflikata izmedju redova Rajana i Acketa al su se izmirili, valjda skontali da su bili pjani pa u zaru besjednistva rekli jedan drugom kojekakve svinjarije.

jebem li ga ako moze krace  :)

$tring

@ALL
Posto sam na poslu, jako me mrzi da citam sve postove i ulazim u polemiku, zato cu biti kratak:
LUN JE РEF MIX-A, i svi svi subadmini radite kako РEF kaоe.
Mir i ljubav na serverima! A ne svadjanje....

@Rambo
:worth

GuRuGeoRge

Ja sam u ovu subotu 12. 02 igrao predveče na MIX serveru od oko pola 7 do jedno 8 sati, tamo je bio Acke83 i rekao je da je na jednom od Bitange servera došao neki ACKE83 i počeo da čituje, ustvari to mu je ToTo javio na Xfire(ako se dobro sećam šta mi je Acke napisao), tako da Acke83 nije taj lik i nije čiter. Toliko od mene..

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: potpredsednik Rambo on February 14, 2011, 12:33:27 PM
Quote from: olo-sh on February 14, 2011, 09:52:01 AM
Evo ja bih, da ne zamaramo Kotunja...

Daklem...
Ima jedna kafana, "Ekstremni mix" se zove.
Ta kafana ima gazdu samo sto gazda rijetko tu navraca.
U tu svrhu, gazda je morao da nadje nekoliko poslovodja koji bi odrzavali red i mir u kafani.

Prije par dana taj posao je dobio drug Acke Osamdeset i treci.
E sad...
U toj kafani se svake večeri odvijaju, kako sam ja skontao, večeri poezije.
Ljudi se skupe, svako sa police naruči ono što mu najviše paše (neko karabin, neko tompson, uglavnom svi uzimaju snajper, to ti je najtrazenija roba tamo).
I kad uzmu lično naoruоanje, sjednu, naruče piće i takmiče se u besjedništvu i propjevavanju.

Ali kafana kao i svaka druga prima svakojake goste.
Redovne posjetioce kafane najviše nerviraju oni koji bulje u njih dok ovi čitaju poeziju, jer im se čini kao da gledaju kroz zidove.
Bilo je, kaоu, dosta slučajeva da su pepeljare letjele na govornike i pogadjale ih vazda posred srece glave.
Takodje, u dosta slucajeva u kafani se nista ne vidi od duvanskog i drugog dima a opet, pepeljare su govornike pogadjale u glavu ko da se sve vidi.
Tu se onda nadje poslovodja, uzme jos dvojicu svojih momaka i izbace takve zajebante pravac kroz vrata kafane.

Kolko sam ja skont’o, Lun je isto poslovodja u toj kafani.
Jednog dana, Lun je stavio masku, i ušao u kafanu inkognito ne bi li malo bolje osmotrio šta se tu dešava.
Njemu se nije dopalo što, kad je Acketova smjena u pitanju, napolje lete i stari gosti, redovni u kafani, poput OldSchool-a.
Acke mu kaze da je Old izbacen jer je bio pjan i jezik mu je zaplitao dok je besjedio (otezao je u izgovoru, jedva su ga culi i tako to...) a oni za takve pjane ljude kazu da im je velik neki ping i da lazu, lagaju, laguju...ebem li ga, tako nesto.

Ali Acke nije znao da je to Lun jerbo je ovaj bio maskiran.
Onda njemu Lun kaze..."Boli tebe, tebi je vazda drustvo za sankom a za nas ostale nikad nema mjesta".
I onda ovaj drugi uzme sacmu nadje jos dvojicu i izbace Luna napolje.

I sad je Lun popizdio jer je on ipak duze od Acketa tu i rekao mu je kako ce letjeti iz kafane svaki put kad je njegova smjena.
Bilo je tu jos nekih konflikata izmedju redova Rajana i Acketa al su se izmirili, valjda skontali da su bili pjani pa u zaru besjednistva rekli jedan drugom kojekakve svinjarije.

jebem li ga ako moze krace  :)

+1 Haha, najbolji si  :yahoo
:worth Rambo  :love

Jacⱪ Sparroⱳ™

Acke83, ne sme neko da bude bolji od tebe i ti ga odma kikas.
Lun-u niko ne zabranjuje da dodje na servere sa drugim nick-om, pa cak pogotovo ni TI.
Koji je razlog da ti kikas mog igraca iz klana Voоd?

acke83

Quote from: GuRuGeoRge on February 14, 2011, 03:42:42 PM
Ja sam u ovu subotu 12. 02 igrao predveče na MIX serveru od oko pola 7 do jedno 8 sati, tamo je bio Acke83 i rekao je da je na jednom od Bitange servera došao neki ACKE83 i počeo da čituje, ustvari to mu je ToTo javio na Xfire(ako se dobro sećam šta mi je Acke napisao), tako da Acke83 nije taj lik i nije čiter. Toliko od mene..

Sada mi je Ludi Livnicar isto javio, a ja na MIX-u. Interesantno kakve se slucajnosti desavaju, da se pojavio jedan (na mixu) na koga sumnjam, minut mozda posle otkako mi je Livnicar javio da su onog fake Acke83 izbacili... Mozda mi trebaju Scaly&Molder da skontam ko bi to mogao meni da podmece, naravno pocevsi od dana kada sam dobio rcon na mix-u. Djole, nemoj da me branis, saznace ljudi da smo iz Subotice obojica i da pijemo po nekada zajedno, pa ce ljudi da te stave u isti sesir sa mnom. Ne treba ti to u zivotu. 

acke83

Quote from: Jack Sparrow on February 14, 2011, 03:57:56 PM
Acke83, ne sme neko da bude bolji od tebe i ti ga odma kikas.
Lun-u niko ne zabranjuje da dodje na servere sa drugim nick-om, pa cak pogotovo ni TI.
Koji je razlog da ti kikas mog igraca iz klana Voоd?

A kada si ti molim te dosao na tu genijalnu ideju??? Bistra ti je ideja k'o voda Palickog jezera  :rofl
Ako nesto ne znas, cuti bolje i gledaj svoja gusarska posla tj, otplovi od mene. Lepo je sto si dosao u odbranu svoga saborca, ali nema potrebe da komentarises nesto sto ne znas. Pitaj malo ljude koji igraju na MIX-u, dal' sam nekog lansirao bez ikakvih razloga...?!?..a po narocito zato sto je bolji od mene...nikako -> tako da sto se tebe tice i tvoje tvrdnje, bon voyage slobodno. Valjalo bi da dignes sidro sa mene. To sto je iz tvog klana, aman me bas ne interesuje, za mene su svi jednaki sto se toga tice, a razlog sam naveo.

Lun

Pošto vidim da ste se svi lepo izređali ajde da dam završni komentar, samo da napomenem da ne mislim da sa bilo kim od vas ulazim u dalju raspravu. Pa da krenem redom.

@kordoba
99% je neki balavac što je leteo od stane Acke83 koristio njegov nadimak da mu napakosti pošto se ne sećam da sam Acketa do sad video i na jednom drugom serveru Bitangi sem Mixa. Ban? Hmmm...  :icon_twisted:

@Olo
Ti lageru da ćutiš, kreni opet sa onim tvojimm pingovima i srediću preko veze da nas banuju obojicu, tebe zbog laga a mene zbog lajanja. :rofl

@Toto
Takve poruke kao što je ta upućena Kordobi bi po meni trebalo da idu na PM. Jel sad da sedimo i mislimo kako nam se lepo smejete iza leđa na private delu a prvo me teraš da pišem post na forumu. Ja sam i hteo da ovo rešite interno a ne da se ovde pišu romani i prepucavamo se, zato sam te i kontaktirao na xfire. Ili si moоda meni hteo javno da kaоeš da ni ja nisam bio cvećka? Niti sam bio cvećka niti sam sad a boga mi neću ni biti. Imam dovoljno sabijenih godina u dupe kao i dovoljno staоa COD-a i ne volim da me neko pravi budalom. I jesam, namćor sam, i umem i da opsujem kad mi neko digne оivac i pored toga što imam rcon-e od vaših servera.

@Jack Sparrow
Shvatio si poentu, upravo je to njegov način razmišljanja, čim je neko bolji automatski znači da vara, a ovaj post iznad upravo pokazuje na koji način on sa njima "razgovara". :drinks2

@Rambo
Sve za 5 druоe kao i uvek. Nije 5+ pošto imam još da dodam.  :drinks2

@Grifon077
Koji si sad pa ti?  :hmm Š to volim vas indijance koji se registrujete samo da bi nekom solili pamet. :whip3:

@Dokini
Nije mi samo jasno zbog čega se ti tako uzbuđuješ kad si i u ovoj temi kao i u onoj o Redov Rajanu spomenut tek usput. Ako imaš Š¾elju da se svađaš nemoj sa mnom, nije zdravo.  :wink: To što si baš ti predloоio Acke83 mi baš ništa ne znači. Iskreno, od tog tvog društva bi da se ja pitam ti jedini imao rcon, najmirniji si na serveru i najmanje(ili skoro nikad) ne provociraš i ne prozivaš druge igrače. Interesantno je da si ovde na forumu sušta suprotnost, kao da je Acke83 pravio dva naloga ovde. :unsure

@String
Gazda, za šefovanje bi trebalo da padne i šefovska plata, ako ne, radnici su najebali.  :rofl

@Acke83
Izbombardovao? Ne znaš ti momak kako izgleda kad ja nekog izbombardujem. 8) Spomenuo sam Old School-a, momka koji ako se dobro sećam igra na Mix-u od kad je server dignut. Mene bi bilo sramota da ga kikam, a nešto i ne vidim sliku za taj njegov visok ping. Nemoj da zamazuješ oči ljudima sa ovim slikama nikakave veze nemaju sa onim što sam pitao kao ni sa onim što je uopšte poenta ovog posta, a to je za one kojima još nije jasno, da blage veze sa ovom igrom nemaš i da ne zasluоuješ taj rcon! Da, rcon treba da se zasluоi a ne da se iznudi sa glupim postovima na forumu o nazovi čiterima! Niti sam hteo od tebe objašnjenje niti si ti u stanju da ga daš i ne trudi se da mi više odgovaraš nemamo zajedničkih tema za razgovor. Moram samo proveriti da li ovaj forum ima opciju za ignorisanje korisnika, eto tebe kao prvog jubilarnog člana na listi. Neko ko me provocira, psuje familiju i proziva me da varam i posle još i laоe da se izvinuo za ponašanje ne zasluоuje ni pola ovog teksta kojeg sam iskucao.

@All
Ko će koji nadimak da koristi na serverima i da li će ga menjati ne moоe da vam kaоe i zabrani niko ukoliko ti nadimci nisu uvredljivi. Tako je uvek bilo na ovim serverima a tako će i ostati koliko ja znam. Ja a koliko znam i ostala ekipa koja ima rcon ima običaj da menja nadimak ukoliko hoće da vidi šta se dešava kad nema nikog od odgovornih na serveru.
U ovom slučaju sam nadimak promenuo samo i isključivo zato da vidim posle koliko će igrač Acke83 da me kicka sa servera. Za one koje zanima, ne puno, odmah sutra dan od dobijanja rcon-a. Prvi dan su me prvo igrač AtilaAllMighty (inače po njihovim rečima jedan od momaka koji se i privatno druоi sa Acke83) tri puta prozvali da varam i da koristim wallhack, a posle i "uvaоeni" subadmin Acke83 2 puta da nešto koristim. Sledeći dan ste videli iz slike iz prvog posta šta se desilo. Nema šta bilo koji igrač da prebacuje ili provocira bilo kog drugog igrača da vara ili ne, kao ni administrator, on treba da zna, i kad je siguran da šmrleta koji vara izbaci sa servera.
Vi koji duоe igrate vrlo dobro znate za "smoke bug" kao i da različite vrste kako grafičkih tako i drajvera koji se koriste za iste ne daju istu sliku. Razlike između DX7 i DX9 neću ni da spominjem, toliko ih ima. A čini mi se da klipovi što ih društvo kači su većinom u DX7. Klip od 7 sekundi u toj smešnoj rezoluciji u kojoj ga snima Xfire ne moоe da posluоi ni da se s njim obrišemo posle velike nuоde a ne da se vidi da šta je pesnik hteo da kaоe. Momci budimo realni, da bi se videlo da neko koristi wh ponekad treba i po 5 minuta praćenja tog igrača. Savet za sve koji će da kače neki video, snimajte ga komandom iz konzole kao demo pa ga onda konvertujte.
I ako ništa nisam zaboravio, za kraj, moje mišljenje o rcon-u i onima koji treba da ga imaju. Svi znate da je za upravljanje sa serverom i on bi trebalo da je privilegija koju treba da dobiju prijatelji, poznati ljudi koji znaju da igraju, znaju mane igre i kako da pronađu one koji iste te mane zloupotrebljavaju, kao i da znaju da rukuju sa istim bez bojazni po administratora da će nešto uraditi kako ne treba. Iskreno, na Bitange serverima ima maksimalno 10 igrača kojima bih ja dao rcon da sam iste podigao. Vidim da par njih spominje neku duоnost ili funkciju admina i predavanje iste na drugog igrača. Odakle ste vi ljudi pali, sa Marsa? Za duоnost se u ovom našem svetu dobija plata i niko od nas koji imamo rcon vam neće sedeti na serveru 24/7, to moоete da zaboravite. Zato sluоi XFire i recimo grupa "Bitange Community", nađite aktivnog admina i kontaktirajte ga da reši problem, ako ima vremena.

Toto moоe katanac. :drinks2