News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kordoba!!!

Started by domohomo, February 03, 2011, 06:58:04 PM

Previous topic - Next topic

domohomo

izbrisano od moje ruke

kordoba

Da evo i mene, procitao sam tvoje srceparajuce recenice i da ti objasnim par stvari...
Tvoje i moje prepucavanje na nacionalnoj osnovi se dogodilo pre otprilike godinu - dve godine i to na nacin jer si se ti umesao u sportsku raspravu izmedju mene i nekoga cije je mesto prebivalista u drzavi Hrvatskoj. Tada si bio na vrhuncu moci na ovim stranicama i velika "pametnica" koja je bila u svakoj corbi mirodjija... JAKO DOBRO PAMTIM STA JE BILA POENTA TVOJIH RECI TADA IZRECENIH, a nasu raspravu je izbrisao Zver-Rade, jer nije sluzila interesu stvaranja dobrih medjuljudskih odnosa na forumu... I kada ti branis svoje onda si ti domoljub a ja kad nesto kazem, ja sam nacionalista... Ta vremena na ovom forumu su prosla, ne palim se ja na guranje... Najbolji igrac naseg klana po statistikama je iz drzave Hrvatske...

Da me neko drugi nazvao lazovom, verovatno bih vec krenuo da mu slomim nos, ali s obzirom da to dolazi od tebe, bukvalno me ne tangira, jer si ti svoje lice pokazao prema onima koji su ti mnogo vise verovali. Ja ti nikada nisam verovao... Nemam ni tvoj mail, niti ima privatne poruke kao sto kazes, niti tvoj xfire (tu su mi prijatelji pa mi tu ne trebas) a moj broj telefona je +381 60-588-55-99 i vrlo rado cu ti ako treba i u "lepoj tvojoj" objasniti neke stvari koje ti nisu jasne...

Uz sve to, bas me briga ko su nam zajednicki prijatelji i sa kime si ti od Bitangi dobar, ti si se deklarisao kao ustasa ja sam ti to i onda rekao za razliku od nekih koji to nisu smeli i za mene to i ostajes. Sada mozes da promenis "ruho", ali si ostao Bronhi, a onda nemas sta da trazis u mom prisustvu a jos manje u mom klanu...

Druzi se sa tih milion drugih prijatelja koje imas, zivelo vam bratstvo i jedinstvo, ali ti - dalje od mene...

I da... nemam "tipkovnicu", ne znam sta je to... I idalje nisam naucio da quotam (kao sto si mi pisao) i sto sta ne znam... Srecom, imam tebe da me obrazujes i imam jezik,  rodjen sam posle Jasenovca...

kordoba

Ja tebe ne prozivam, tvoj je zivot tvoja stvar, tvoj je nik tvoja stvar!
Ja nemam sta da pricam sa tobom nakon tadasnje nase rasprave JER JAKO DOBRO PAMTIM STA JE RECENO !!!
Tu nazad nema i ne da ne moramo, nego nikako ne mozemo biti prijatelji...
Sto se tice nosa, rekao sam ti da nije problem da ti se on ispravi i u Zagrebu a ne kad dodjes ovde, jer se gosti ipak ne mlate...

Sikter od mene, nadji nekog klinca da ga smaras ako ti je dosadno

tomi11

ko brise postove?????????????????

kordoba

Necu dalje odgovarati na bilo sta sto napises, jer nisi vredan da ti time podizem rejting i da se preko mene vratis tamo gde ti mislis da ti je mesto na ovim virtuelnim stranama... Nadji nekog drugog za smaranje, pogledaj koliko divnih tema ima na ovom forumu...

Dalje od mene !

kordoba

Ne brisite postove, molim !
Zasto je izbrisano sve sto je rekao u ostalim postovima ???

domohomo

ja sam izbrisao, jer smatram da je ova tema završena... ako treba napisat cu ja opet....

Tasmara

Quote from: kordoba on February 04, 2011, 01:04:18 AM
Ja tebe ne prozivam, tvoj je zivot tvoja stvar, tvoj je nik tvoja stvar!
Ja nemam sta da pricam sa tobom nakon tadasnje nase rasprave JER JAKO DOBRO PAMTIM STA JE RECENO !!!
Tu nazad nema i ne da ne moramo, nego nikako ne mozemo biti prijatelji...
Sto se tice nosa, rekao sam ti da nije problem da ti se on ispravi i u Zagrebu a ne kad dodjes ovde, jer se gosti ipak ne mlate...

Sikter od mene, nadji nekog klinca da ga smaras ako ti je dosadno

hahahahahahahahahahahahahahaahah SIKTER!!!  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl