III Kolo *i.zOn4|Clan - Dirty Minds *11-0

Started by Spinx!!, February 02, 2011, 12:08:57 PM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

i.zOn4|Clan - Dirty Minds
11-0

Tip:           CoD2 Search & Destroy 5on5
Datum:     13.02.2011
Mapa:       mp_carentan  

Gogo

soldjerOFfortune

BuBizgb

to su oni namjerno da CRO ispadne jer smo ih jucer ownali!!  :D :D :D :D :D :D
dve pobjede i ispali :S

nema veze ... sretno dalje!!! :)

Gogo

Quote from: BuBizgb on February 13, 2011, 09:57:39 PM
to su oni namjerno da CRO ispadne jer smo ih jucer ownali!!  :D :D :D :D :D :D
dve pobjede i ispali :S

nema veze ... sretno dalje!!! :)

Pa ownali smo i mi vas dan prije cupa :D  :super

prolega

Nisam od onih koji se zale, al ovo nije u redu. Zbog odustanka DM-a i "nesportskog" ponašanja, drugom timu se dodjeljuje full skor čime su u prednosti, a zapravo su dobili jedan meč.  :icon_grrr: Pošteno bi bilo razigravati jednu neovisnu mapu, pa kome "obojci kome opanci".

prolega

Da bi stvar bila još bolja, te koji idu dalje smo mi dobili. :omg: :omg:

AlekSerbia

Prolega
nemam sta da ti objasnjavam previse...ali evo

1: Ekipa DM nije imala 5 igraca vec 4 .. pitali su da igraju 5vs4 ali po pravilima ne moze da se odigra.
2: Moguce je 4vs4 ako druga ekipa prihvati.
3: Posto IZONA nije htela da igra 4vs4  automatski dobili su war sa rezultatom 11-0 .

Vi ste danas igrali sa budaletinama..niko vam nije kriv sto ste izgubili ... nemas potrebe sad dizat buku ..
jednostavno takva su pravila ..
   :bye2  :peace:

ToTo

Tim koji se nije pojavio u zakazano vreme, gubi mec sa 11 : 0. Ukoliko nekom timu fali 1 igrač te ih je 4 online, NE MOнE se odigrati meč. Ukoliko oba tima imaju po 4 igraca, mec se moze odigrati. Protivnik se čeka maksimalno 10 minuta, od zakazanog termina. 
Pravila su vise nego jasna. Zao mi je.

prolega

Ma ne dizem buku, ali ovi koji nisu mogli proci, njima se hebe zivo, hoce li igrati ili nece, time stavlčaju u nepovoljniji polozaj one koji su jos u igri. Pravila su jasna, nemam zamjerke na jasnoću. Dali su OK, po meni nisu. Pošteno smo izgubili, priznajem, još nepoštenije ispali. Hvala na sudjelovanju anyway.

Zna!!!!

Quote from: prolega on February 14, 2011, 01:36:16 AM
Nisam od onih koji se zale, al ovo nije u redu. Zbog odustanka DM-a i "nesportskog" ponašanja, drugom timu se dodjeljuje full skor čime su u prednosti, a zapravo su dobili jedan meč.  :icon_grrr: Pošteno bi bilo razigravati jednu neovisnu mapu, pa kome "obojci kome opanci".

Mozemo odigrati taj match neovisno o turniru i pravilima ,,,da vam razbijemo iluzije o prolasku prvog kruga,, naravno ako ste za neki frendly PCW  :D :D

prolega

Ma uvijek smo za FW care. Bit ce mi drago da odigramo. Forum i je mjesto za komentiranje, stoga sam tu priliku i iskoristio. Bez ljutnje, al to je moje mišljenje.

soldjerOFfortune

Quote from: prolega on February 14, 2011, 09:31:31 PM
Ma uvijek smo za FW care. Bit ce mi drago da odigramo. Forum i je mjesto za komentiranje, stoga sam tu priliku i iskoristio. Bez ljutnje, al to je moje mišljenje.

dodaj xf: soldjerOFfortune pa cemo odigrat FW, mozemo i cesce. btw. mi smo jedva cekali da odigramo carentan :D

AlekSerbia

Quote from: soldjerOFfortune on February 15, 2011, 12:21:37 AM
btw. mi smo jedva cekali da odigramo carentan :D
a meni se nije dalo da vidim kako igraju DM i Izona ... sa visine lep pogled :P