News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CoD2-Windows 7

Started by SCHOLES1NHO, January 30, 2011, 11:17:52 PM

Previous topic - Next topic

SCHOLES1NHO

Evo prvo da se predstavim Đole iz Prijedora i da vas pohvalim forum vam je odlican!  :super
Pre nekoliko dana instalirao sam WINDOWS 7 ULTIMATE 32 bitnu verziju i naravno kao i svaki strastveni igrač CoD2 instalirao sam igru bez ikakvih problema...Instarilao peč 1,3 i pokrenuo multiplayer ali odmah bi me izbacilo iz igre...Taj problem sam rijesio jednostavno uključujući mikrofon...Ali javio mi se drugi problem,pošto imam malo lošiji komp (na xp lock 200) sada na w7 kada uđem u dim (smoke) po ekranu mi nesto prolijece,sjecka,kao da se rađa čak noris :|| Našao sam novi cfg stavio podesio rezoluciju i kontrole i za divno cudo imam 250 fpsa lock ALI imam isti problem tj. sada mi se i dešava da fpsi padnu na 100 (što i nije loše) i jednostavno me izbaci iz igre i naravno izbaci 2 opcije CLOSE PROGRAM i FIND SOLUTION ON NET.Ne znam stvarno sta da radim drivere od grafičke nisam pokušavao updatovati jer to windows to sam uradi...
Stvarno sam očajan jer windows7 je stvarno super ali samo da nema ovih lagova sa igrama :icon_confused:
Nadam se da ćete mi biti od pomoći...
Ko оeli moоe me dodati na xf:scholesinho i objasniti...
HVALA! Z! \m/

Spinx!!

MA 7 GENERALNO SE POKAZALA KAO GOVNO NEVIDJENO MAKAR SA MOJE STRANE
Probaj tako sto ces da skines nove drivere za graficku kartu i naravno nove drivere za zvuk ako ti to ne pomogne ti javi za dalje

SCHOLES1NHO

Hvala HyDroxz-u koji me dodao na xf i sve objasnio sa dosta strpljenja :D
Tema moоe lock. :)