News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

HM!?

Started by STEK, January 28, 2011, 06:44:03 PM

Previous topic - Next topic

STEK

Da li ce se na turniru igrati sa UAC3 anti citom!? :thankyou

Spinx!!

Da, bice upotrebljen ali u drugoj fazi takmicenja tacnije od 1/4 finala to jes drugog kruga.

STEK

ali zasto ne i po gupama?

Spinx!!

@Stek

Dobio si odgovor, volim i ja tebe

@stewo

Opet si pusio neku hasku od Copera!?!?! :P

MakiMDSS.rs

sta dobijamo sa UAC3 a sta ne dobijamo

1 dobijamo - LAGOVE , zabadanje igre , errore , ping povecanje , sansu da navata GLUPE haxore a njih je sad 0.001% za 12 evra moze da kupi i kljuc i x22 ukupno na njihovom shopu - PROTIV UAC3

2 ne dobijamo - ??? ja ne znam sta ne dobijamo od ovog programa - i da danas sam prvi put rastavljao sa cimerom program uac3 i samo cu reci da je engine iz XRAYA a ko je to provalio i kako provalio zna da obican hax moze da ga bypasuje cak i DULL.exe sto je smesno , zasto sam to uradio bilo mi je sumnjivo jer uac2 je slikao kako ti vidis u igri bez KOMPRESOVANJA SLIKA , a sad radi sa KOMPRESOVANJEM SLIKA ko je prvi to ubacio HMMMM pa da XRAY ... UAC3 veliko sranje BB

STEK

de de,sad polako...po mogucstvu i vise stavki! :thankyou

R@mzes

Quote from: HyDroxZ on January 28, 2011, 06:46:42 PM
Da, bice upotrebljen ali u drugoj fazi takmicenja tacnije od 1/4 finala to jes drugog kruga.

Moje misljene je da treba da bude uac3 tokom cijelog takmicenja ili da ne bude nikako.

Ako je onako kao sto Maki kaze a vjerovatno jeste onda cemu uac3,bolje izbrati domace klanove koje svi znamo i to je to.  :super

Staljin

mislim da nam nece trebat taj UFC ,jer se svi jako dobro znamo

Labello

Onda nek igraju ljudi koje poznajemo i bice cool, nema stranaca i novokomponovanih "PROja"  :whistling

ToTo

Quote from: Staljin on January 28, 2011, 10:00:23 PM
mislim da nam nece trebat taj UFC ,jer se svi jako dobro znamo

Upravo tako. Na ovaj turnir, sve pozvane ekipe su friendly, i ako neko slucajno bude haxo, ne samo da ce biti diskvalifikovan, nego cu mu licno noge polomiti  :whip3:

Nema sanse da od ovih klanova neko vara, tako da nam uac ustvari i nije potreban.

Dobrodosli , vec vidim da ce turnir biti extra zezanje, a to i jeste najvaznije  :hat

fanTom!

Tacno tako ToTo zezanjeee  :drinks2

ToTo

Molim vas drzite se teme!!!

Dogovor je pao - NECE se igrati sa uacom, jer za tim nema potrebe kad igraju prijatelji  :hat

Jacⱪ Sparroⱳ™

Zasto nema neke mape po zimi tj ruske mape, kada se taj kup zove winter invasion  :D, ili da nije mozda da zima nadolazi u Toujan ili u Carentan  :D

ToTo

Mape koje su odabrane su najpopularnije i opste poznate svima, tako da na taj nacin, niko nece moci biti favorizovan.

GaZ

u startu je glupo ako je frendly turnir da netko pomisli na hax! ali eto realnost je takva da ih uvijek ima, ako je UAC3 bypass-an a koliko sam čuo i je, onda nema smisla ga implentirati jel se tim ne dobiva ništa, tko bude sumnjiv nek se zatraоi demo i doviđenja :) tko zna prepoznat će čitera :wink2 a njemu toto ima da lomi noge (bolje ruke) a mykel da skače po lubanjici ehehe  ;D tako da bolje da ne varaju  :icon_twisted: puno sreće u daljnjem tijeku organiziranja!

R@mzes

Quote from: ToTo on January 29, 2011, 03:45:01 PM
Mape koje su odabrane su najpopularnije i opste poznate svima, tako da na taj nacin, niko nece moci biti favorizovan.

Ja mislim da umjesto cean-a treba da bude railyard ipak je to winter invasion :D

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: R@mzes on January 30, 2011, 02:31:45 PM
Quote from: ToTo on January 29, 2011, 03:45:01 PM

Ja mislim da umjesto cean-a treba da bude railyard ipak je to winter invasion :D
Caen ostaje  :super