Nedolicno ponasanje admina //Bitange// GreenzieE

Started by mister-zemo, January 19, 2011, 08:32:54 PM

Previous topic - Next topic

mister-zemo

E ovako,juce na serveru Main,igrao je moj sestric, koji ima samo 9 godina i bukvalno igra ovu igru 2-3 meseca,bio je kod mene i igrao s mog kompa,prvi ulazio na server uzimao snip (ko prvi njegova devojka,ko zadnji njegova zena ;)) medjutim sve je bilo OK,dok se nije pojavio doticni gospodin u naslovu i poceo da mu pise kako treba da ustupi snip,da je low i da ne zna da igra(sto je i istina,jer je tek poceo ovu igru da igra)ali to mu ne daje za pravo da on nekog vredja i nekome naredjuje,ko ce s cime igrati,koliko ja znam to je pub server....

Gospodo samo vam skrecem paznju,da na vasim serverima ima i klinaca od 9 godina pa cak i manje i da takvo ponasanje nije pristojno (nije tesko biti fin!)...

Toliko od mene,pozz.....

djed

doticni gospodin je prvo lijepo rekao...da nekome ustupi snip jer se vidi da mu ne ide...on kaze kao da nece...i pita ga ocel ga kikat zbog toga jer ga je kao vec neko kikao jer nije da snip..i ona je doticni gospodin rekao da nije lud da ga kika...samo mu lijepo kaze..i taj tvoj sestric mu je rekao sta ti mislis da si pro..a greenzie je rekao naravno da nije...da je jos daleko od toga...aa onda je tvoj sestric poceo prvi da vrijedja...greenzie je samo na lijep nacin pokusao sa njim..i tako da ta djeca od 9 do 15 godina su najgore...jer misle da su neko i nesto..a cim pocnes na lijep nacin bilo koju temu oni to ozb shvati..i trebaju roditelji pazit sta djeca i rade i kako se ponasaju a ne bitange sto takva djeca dolaze i posle pricaju drugu pricu...sto ce naravno svaki roditelj il nzm ni ja ko povjerovat..toliko od mene..bio sam prisutan tu..kad se ovo desilo...et...

AlekSerbia

Quote from: mister-zemo on January 19, 2011, 08:32:54 PM
Gospodo samo vam skrecem paznju,da na vasim serverima ima i klinaca od 9 godina pa cak i manje i da takvo ponasanje nije pristojno (nije tesko biti fin!)...
Zemo ovo sto ti pises .. malo veca nebuloza .... odakle ljudi mogu da znaju koliko godina ima igrac na serveru ...pa sta ako napisu LOW...ili napisu da neko ne zna da igra igricu ..strasno mnogo ..jbt to nije vredjanje ... ako je reko da mali da nekom snip .. odgovor klinca  treba da bude DA ili NE .. a ne neko prepucavanje ..kao sto je djed napisao ... prozivanje pro low..ma LOL... idi begaj...uci sestrica kako devojke da juri .. pika fudbal ili neki drugi sport.. a ne kako da koristi racunar i igra igrice...

djed

bas tako alek...a vidi se cim neko pise lowe i tako nesto..odma se zna da nema vise od 15 godina....

mister-zemo

@djeda

Bravo djede sve je tako bilo kao sto si rekao,sem ovog da je moj sestric prvi poceo da vredja,mali je bas dobro vaspitan,dete za pozeleti,tako da 100% garantiram da mali niti jednom njemu nije napisao nesto lose,(a pogotovo low,jer ni ne zna sta to znaci)ovo govorim iz tog razloga sto sam sedio pored njega dok je doticni gospodin njemu se obracao i naredjivao...
Nema razloga da ja tu nesto lazem ipak imam 30 godina,duplo vise od tebe....

@alek

Ja razumem alek ovo sto ti pricas da oni ne mogu da znaju koliko ko ima godina,ali ne razumem da se tako ponasa jedan odrastao covek.
Jos razumem da je to neko rekao sa strane,pa ok,al da admin se tako ponasa to ne razumem.
Mali se uplasio i boji se vise doci na bitange server,ja sam mu objasnio da ima tamo i normalnih ljudi,da nema cega da se plasi.I sam igram na tim serverima i znam da ima super likova,tako da ovo sto pojedinci rade je sramota...

Alek i treba da igra cod,danas sutra kad ne budemo mi igrali, ima ovih mladih sto ce da odrze taj server i bilo koji drugi(na mladjima svet ostaje)...

AlekSerbia

Quote from: mister-zemo on January 20, 2011, 01:23:17 AM

@alek

Ja razumem alek ovo sto ti pricas da oni ne mogu da znaju koliko ko ima godina,ali ne razumem da se tako ponasa jedan odrastao covek.
Jos razumem da je to neko rekao sa strane,pa ok,al da admin se tako ponasa to ne razumem.
Mali se uplasio i boji se vise doci na bitange server,ja sam mu objasnio da ima tamo i normalnih ljudi,da nema cega da se plasi.I sam igram na tim serverima i znam da ima super likova,tako da ovo sto pojedinci rade je sramota...

Alek i treba da igra cod,danas sutra kad ne budemo mi igrali, ima ovih mladih sto ce da odrze taj server i bilo koji drugi(na mladjima svet ostaje)...

izvini zemo molim te .. pazi sta si napisao samo na mladjima svet ostaje brate .. ako mogu tako da te oslovim .. imace vremena za igrice dete je ..9 godina . gde prodje detinjstvo uz racunar igrice ..ma .. zajebi ti tu radnju .. i posle kukaju odakle deci pogrdne reci ..sta pricaju danasnja deca sto nemaju kulturu ..postovanje prema starijima ..izvini jos jednom ali gresis previse. a to sto kazes za admina .. ma covek se sigurno nije poneo prema njemu nesto veoma strasno .. to detetu mozda izgleda grubo .. ali samo zato sto je dete i ne razume neke stvari jos uvek ..

lang

Jacⱪ Sparroⱳ™

@djeda

Bravo djede sve je tako bilo kao sto si rekao,sem ovog da je moj sestric prvi poceo da vredja,mali je bas dobro vaspitan,dete za pozeleti,tako da 100% garantiram da mali niti jednom njemu nije napisao nesto lose,(a pogotovo low,jer ni ne zna sta to znaci)ovo govorim iz tog razloga sto sam sedio pored njega dok je doticni gospodin njemu se obracao i naredjivao...
Nema razloga da ja tu nesto lazem ipak imam 30 godina,duplo vise od tebe....

@alek

:rofl :rofl
Ne bas toliko mladjima.

olo-sh

ma stalno ista prica i kao to sto je pub server to znaci da jedan lik moze da sjb igru svima
ne znam odakle im uopste zelja da igraju sa snajpom ili shatkom
pa onda kao dobijo kik zato sto je admin htjeo satku ali ne dobio je kik jer nije bacao dim i sl
A to sto je bitanga neznaci da je admin :tease

stewzoR

Quote from: Alek on January 20, 2011, 01:36:08 AM

@alek

izvini zemo molim te .. pazi sta si napisao samo na mladjima svet ostaje brate .. ako mogu tako da te oslovim .. imace vremena za igrice dete je ..9 godina . gde prodje detinjstvo uz racunar igrice

Alek to najbolje zna! 8|

ToTo

Prvo- Zeleni nije admin, on je punopravni clan klana, ali nema rcon, kao ni vecina, jer za tim nema potrebe.
Drugo- Svako ima pravo da igra sa onim oruzjem koje uzme, mada se mnogo puta desilo da neko trazi oruzje pa, ili ga dobije ili ne.
Trece- Niko nema pravo, pa makar bio klinac od 9 godina, da celom timu sjebe igru, tako sto ce npr, uzeti sacmu i nece bacati dim tamo gde treba, ili ce se spawnati u stali i leci,...... za takvo ponasanje sledi opomena i kick.
Cetvrto- Predlazem ti da sestrica sledeci put konektujes na mix, tdm ili garage server, na kojima igra objektivno slabija ekipa, a ne odmah na main medju vukove. Napravi mu nick poseban, ili napisi kao sto ja uradim- igra moja cerkica, ili tako nesto, pa da ljudi znaju.

Izvinjavam se zbog nesporazuma, svi koji znaju Zelenka, znaju da je on ok momak, i da nije mislio nista lose, vec je zeleo da pomogne timu. Ti, a pogotovo tvoj sestric ste uvek dobrodosli na nase servere  :hat

djed

greenzie je samo pokusao sa njim na lijep nacin..nista mu prvi nije lose rekao..

mister-zemo

@ToTo

Drago mi je da si se odazvao na ovu temu,i pokazao velicinu svoju i svog klana..

Moji postovi nisu bili zlonamerni,tako da nemate sta da mi zamerite,kao ni ja vama..

P.S. Vidimo se preko nisana :hat

Tema...Lock...Hvala...

ToTo

Sve sto je trebalo biti receno, receno je, prema tome lock.  :hat