News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Jaci nego ikad

Started by DexonDee, January 01, 2011, 02:57:52 PM

Previous topic - Next topic

Glasajte po Vama ko je najbolji igrac!

grupa VOZD - Mustang
1 (1.9%)
grupa VOZD - Davy Jones
17 (32.7%)
grupa VOZD - Spinx
0 (0%)
grupa VOZD - Tuti
1 (1.9%)
grupa VOZD - FEAR
0 (0%)
grupa VOZD - DelBoy
0 (0%)
grupa VOZD - Spy18_KI
0 (0%)
grupa VOZD - RedCell
4 (7.7%)
grupa VOZD - Lun
2 (3.8%)
grupa VOZD - KordobA
3 (5.8%)
grupa VOZD - Gagi
3 (5.8%)
grupa VOZD - SithLord
18 (34.6%)
grupa VOZD - Lag
0 (0%)
grupa VOZD - Spy18_KI
0 (0%)
grupa VOZD - biblbroks
2 (3.8%)
grupa VOZD - Sanjchek
1 (1.9%)
grupa VOZD - Miks
0 (0%)
grupa VOZD - babasbrkovi
0 (0%)

Total Members Voted: 39

DexonDee

Pozdrav svima bicu kratak kao sto vidite mozete da glasate po vama ko je bio najbolji igrac po nama je Mustang al zelimo i vase misljenje :) igrac dobija MP3 ( MP3 & WMA Player, 2GB Memory, Folder Navigation, Voice Recorder ( i jos nesto ))
Uskoro stize sajt klana grupe VOZD takodje i serveri...stiglo je pojecanje u klan grupa VOZD i ovom prlikom da se zahvalim Bitangama na svemu sto su ucinili za nas... :peace:

ugly.fender

Glasam  za  mog Red-a  "JEL" je  moja  kuchka   ;D  " Al' "   si  dobar  Red-e ??

HAHAHAHAHAAHAHAHHA  koNJIno

stewzoR

DexonDee

Quote from: stewzoR on January 01, 2011, 03:56:08 PM
Uuu kakve nagrade  :(

To je samo jedna od nagrade kao sto sam napisao bice jos nesto :)

kordoba

Namerno nismo pisali nagrade da one ne budu motiv za "nabijanje" glasova nekom svom prijatelju...
Nagrade ce biti vredne sigurno, a pored najboljeg igraca po statistici bice jos kategorija koje ce uskoro biti objavljene...
Glasanje ce trajati do 15.01.2011.godine.

I ono sto je najvaznije, jeste da rivalstvo ostane u pozitivnom duhu !

To sto sam ja zbog bolesti bio neke vreme odsutan sa servera i foruma, ne znaci da postoje price o raspadu koje cujem ovih dana.
Usput da napomenem da to sto Davy i ja nosimo i tag bitangi, ne znaci da smo slabiji nego naprotiv JACI nego ikad, jer ce iz tog nama prijateljskog klana, neki od najboljih igraca nositi i tag "grupa VOZD"...

Biti u grupi VOZD treba da ostane privilegija a jedini uslov je pored postovanja drugih, razvijanje i medjusobnog postovanja medju igracima... Time postajemo jaci... Ovo je samo igra !

Glasajte za one koje volite iz bilo kog razloga!

KordobA

don_gagi

Ja cu da dizem cenu Davy-ju, kako bi ga posle bolje prodali i vise zaradili!  :super

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: don_gagi on January 02, 2011, 12:49:46 PM
Ja cu da dizem cenu Davy-ju, kako bi ga posle bolje prodali i vise zaradili!  :super
:super
Ja sam glasao za sefa u nadi da ce mi povecati platu ili prodati me za vise  8)

k1t k4t

Davy mojim glasom prelazis na prvo mesto :)  :super :yahoo

Lag

ja vidim da mene nema u spisku igracha grupe vozd. ma jel sam ja to izbachen iz klana?

DexonDee

O Boze Lag nisi nego jednostavno sam zaboravio da stavim tebe i jos neke izvini !

SALTSTONE

ToTo

Jbg, sve ok momci i zaista je tesko izabrati, a koliko vidim, nema tu svih imena. Glasao, pa kako bude, sretno momci   :hat

Lag

Quote from: DexonDee on January 03, 2011, 12:41:12 PM
O Boze Lag nisi nego jednostavno sam zaboravio da stavim tebe i jos neke izvini !
dobro je. u tom sluchaju - glasam za sanjchek :)

vd|cube(im)

Evo i ja sam glasao, ljudi sretno vam i da nam budete "JAČI NEGO IKAD"  :super

DexonDee

Izvinjavam se svima al stvarno sam zaboravio da dodam neke eto dodao sam sada pa prepravite glasove ako se moze nekako !

Pozdrav

Zver

Glasao sam za mog Komšu, samo napred, VOнD je pored Bitangi moj omiljeni klan....

DexonDee

Eto dodao sam sad valjda sve ako sam zaboravio opet nekoga molim Vas oprostite mi!

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Zver on January 03, 2011, 02:18:59 PM
Glasao sam za mog Komšu, samo napred, VOнD je pored Bitangi moj omiljeni klan....
Hvala komso  :D

Jacⱪ Sparroⱳ™

Darkman Ki-Ninja

Talijan

SithLord zato sto je najveci gad od svih!!  :spiteful    :stoner:

ToTo

Quote from: Lag on January 03, 2011, 01:34:55 PM
Quote from: DexonDee on January 03, 2011, 12:41:12 PM
dobro je. u tom sluchaju - glasam za sanjchek :)

Pa i ja sam hteo, ali sad ne mogu jbg.

sithlord

DexonDee

Evo da se ne prica da nisam ispao fer sto nisam stavio neke igrace ja im se izvinjavam jos jednom tako da sam restartovao poll sad mozete da glasate opet za koga ste bas zeleli!

kordoba

Quote from: don_gagi on January 02, 2011, 12:49:46 PM

Hahahahaha lud si
  :yahoo

don_gagi

Quote from: kordoba on January 03, 2011, 04:33:54 PM
Hahahahaha lud si

Hahaha, ko sto vec rekoh, od mene +1 za najpricljivijeg momka na cod sceni! A ti direktore prati stanje na berzi, da znamo kad je pravi trenutak za transfer!   :rofl

DexonDee

E samo da kazem jednu stvar da se zna Gagi 31.12. zamalo da me zgazio i zato ne pijem dok gagi vozi xD

don_gagi

Quote from: DexonDee on January 03, 2011, 06:32:01 PM
E samo da kazem jednu stvar da se zna Gagi 31.12. zamalo da me zgazio i zato ne pijem dok gagi vozi xD

Sramota da te bude, umalo nisi zaspao na tom prelazu, pa ti ja jos svirno da te razbudim, i da ti se javim...a ti tako...sledeci put te gazim 100%!  :tongue2

DexonDee

Quote from: don_gagi on January 03, 2011, 07:04:59 PM

Sramota da te bude, umalo nisi zaspao na tom prelazu, pa ti ja jos svirno da te razbudim, i da ti se javim...a ti tako...sledeci put te gazim 100%!  :tongue2

hahahahahahahaha +1

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: don_gagi on January 03, 2011, 06:18:15 PM
Quote from: kordoba on January 03, 2011, 04:33:54 PM
Hahahahaha lud si

Hahaha, ko sto vec rekoh, od mene +1 za najpricljivijeg momka na cod sceni! A ti direktore prati stanje na berzi, da znamo kad je pravi trenutak za transfer!   :rofl
:rofl :rofl
Vi to ozbiljno mislite  :D

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: don_gagi on January 03, 2011, 07:04:59 PM

Sramota da te bude, umalo nisi zaspao na tom prelazu, pa ti ja jos svirno da te razbudim, i da ti se javim...a ti tako...sledeci put te gazim 100%!  :tongue2
Zato je Dexon od straha pogresio kada je pravio poll, pa je morao restart  :rofl :rofl

Eskimko

Nema sta ja za koga glasam taj pobedjuje.  :hat

coper

sitlord je moja kuckica tako da moj glas ide njemu  :hooray:

AlekSerbia

Coper zeznuto .. tu su obe vagine i Delboy i Sithlord  :clapping2

Sithlord +1   Delboy tebi cu dati nesto durgo :P

Spinx!!

SithLord  - you are my man
za  :hooray: mesto  :drinks2 :D

sandokan

olo-sh

TESKO MI JE POVJEROVATI DA SE TRKA VODI IZMEZU DVOJICE STEKERCINA AAAAAAAAAAAAAAAAAAA :suicide

DiDaN

ja bi glasao za mene posto meni treba mp3 player  ;D ali posto me nema onada za Davy-ja.....  :drinks2

djed

Quote from: DiDaN on January 04, 2011, 05:09:06 PM
ja bi glasao za mene posto meni treba mp3 player  ;D ali posto me nema onada za Davy-ja.....  :drinks2

pa ako Davy osvoji mp3...dace DiDaN-u...posto mu treba... :flag_of_truce

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: djed on January 05, 2011, 08:23:17 PM
Quote from: DiDaN on January 04, 2011, 05:09:06 PM

pa ako Davy osvoji mp3...dace DiDaN-u...posto mu treba... :flag_of_truce
Haha  :D :D

lalaSTAR

ne znam po cemu gledate i po cemu ocjenjujete ali ako je po skillu i tako tome onda sigurno nisu ova dvojca , no bad feelings ali ima boljih skillera u momcadi vasoj :)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: lalaSTAR on January 06, 2011, 03:22:40 AM
ne znam po cemu gledate i po cemu ocjenjujete ali ako je po skillu i tako tome onda sigurno nisu ova dvojca , no bad feelings ali ima boljih skillera u momcadi vasoj :)
Nema nikakve veze skill i sati sa cod2. Moze i onaj sa pocetnim skilom da razbije pro skillera. Barem kod mene vazi to  :rock3

potpredsednik Rambo

Glasah za onoga koga smo propustili primiti u nase redove i jos uvijek zalimo zbog toga!  :)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: potpredsednik Rambo on January 09, 2011, 12:49:29 AM
Glasah za onoga koga smo propustili primiti u nase redove i jos uvijek zalimo zbog toga!  :)
:thankyou
Videcemo u sledecem prelaznom roku a mozda i ranije  :ok2
Rambo  :hooray:

kordoba

Quote from: Davy Jones on January 09, 2011, 03:12:46 AM
Videcemo u sledecem prelaznom roku a mozda i ranije  :ok2
Rambo  :hooray:
Mir Davy  :shutup:.
Ovde se zna ko je vlasnik tvoga ugovora  :yes
Zato mastaj, mastaj ali Gagi i ja cemo kao mudri penzioneri savetovati da to bude novcano najprihvatljivija ponuda  :spiteful

Nije sve u novcu, nesto je i u zlatu

Ljusha

s1k1

:hmm Zasto ovde nema mog prijatelja k1ta od ket4?? (k1t k4t-a)  :D Ako ga ipak dodate u ovaj pool ja glasam za njegaa!  :clapping Napred Leko :P :D  :drinks2

k1t k4t

Ja sam uso posle nove godine

DexonDee

Quote from: s1k1 on January 09, 2011, 09:49:49 PM
:hmm Zasto ovde nema mog prijatelja k1ta od ket4?? (k1t k4t-a)  :D Ako ga ipak dodate u ovaj pool ja glasam za njegaa!  :clapping Napred Leko :P :D  :drinks2

On tada nije bio u clanu... :peace:

juhuhihi

Ej ljudi a ovaj biblbroks stvarno kida lik!!! Glasajte za njega eeej :super

Belick

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: kordoba on January 09, 2011, 12:28:46 PM
Quote from: Davy Jones on January 09, 2011, 03:12:46 AM
Glasah za onoga koga smo propustili primiti u nase redove i jos uvijek zalimo zbog toga!  :)
Videcemo u sledecem prelaznom roku a mozda i ranije  :ok2
Rambo  :hooray:
Mir Davy  :shutup:.
Ovde se zna ko je vlasnik tvoga ugovora  :yes
Zato mastaj, mastaj ali Gagi i ja cemo kao mudri penzioneri savetovati da to bude novcano najprihvatljivija ponuda  :spiteful

Nije sve u novcu, nesto je i u zlatu
+1 Hahaha  :rofl :rofl
Dexon i ja smo se dogovorili danas o prelaznome roku, ako hoces pitaj ga o cemu je rec, ali da to NE IZLAZI U JAVNOST (samo da Gagi, Dexon i Vi sefe znate to) Gagi ce biti veri hepi  :rock3

DexonDee

don_gagi

Quote from: Davy Jones on January 11, 2011, 07:27:32 PM
Dexon i ja smo se dogovorili danas o prelaznome roku, ako hoces pitaj ga o cemu je rec, ali da to NE IZLAZI U JAVNOST (samo da Gagi, Dexon i Vi sefe znate to) Gagi ce biti veri hepi  :rock3

Zadovoljan sam dogovorenim, al cu pratiti realizaciju!   :whip3:

I'll keep eye on you kid!   8)

DexonDee

Quote from: don_gagi on January 11, 2011, 08:39:17 PM

Hahahahaha samo ti pazi na njega :)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: don_gagi on January 11, 2011, 08:39:17 PM

Hehehehe  :D :D

komara

Ne znam po meni je ubedljivo ovde najbolji RedCell,covek sa snajpom odlicno brani i napada,ako cemo ozbiljno.I samo cuti i igra sto mi se jako svidja.

djed

Quote from: komara on January 15, 2011, 11:24:55 AM
Ne znam po meni je ubedljivo ovde najbolji RedCell,covek sa snajpom odlicno brani i napada,ako cemo ozbiljno.I samo cuti i igra sto mi se jako svidja.

slazem se sa komarom...+1

olo-sh

svega toga nebi bilo da nije pukovnika u pnz
ORDEN RADA SA ZLATNIM VJENCOM :handshake:

kordoba

Quote from: olo-sh on January 20, 2011, 02:32:47 PM
svega toga nebi bilo da nije pukovnika u pnz
ORDEN RADA SA ZLATNIM VJENCOM :handshake:
Hvala, hvala... ako si na mene mislio  :o
Jako volim to staro ordenje... Ovo novo moye da dobije ko hoce...

Mustang.

Moram pozdravit prvo, nisam dosta dugo bio na forumu a i rijetko igram COD2(zarazio me brat sa NBA2k11 i nikako da dosadi).  :)
Bitange serveri su vam najjači, ne znam za druge servere od kad sam poceo igrati ctf prvo na garage pa na mainu. Igra uvijek zadovoljavajuća, bez čestih psovanja i s puno zezancije. Eto me na serverima čim me pusti NBA-fever. VOZDOVCI svaka čast na ovome i hvala, drago mi je da sam dio ovog klana i communityja.  ;D

Vidimo se preko nišana.  :aug

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Mustang. on January 21, 2011, 12:18:17 AM
Moram pozdravit prvo, nisam dosta dugo bio na forumu a i rijetko igram COD2(zarazio me brat sa NBA2k11 i nikako da dosadi).  :)
Bitange serveri su vam najjači, ne znam za druge servere od kad sam poceo igrati ctf prvo na garage pa na mainu. Igra uvijek zadovoljavajuća, bez čestih psovanja i s puno zezancije. Eto me na serverima čim me pusti NBA-fever. VOZDOVCI svaka čast na ovome i hvala, drago mi je da sam dio ovog klana i communityja.  ;D

Vidimo se preko nišana.  :aug
Uvek konjicu  :D
Preko nisana  :sniper

vatrogasac

Hahahhahahaha Dexon Dee nije na listi :D

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: vatrogasac on February 12, 2011, 06:32:52 PM
Normalno, chitera ne ubacujemo na listu  :tease

DexonDee

Quote from: vatrogasac on February 12, 2011, 06:32:52 PM

Decko gledas li ti ko je napravio topic? Nisam sebe stavio jer sam tako hteo...i ako ti ili neko drugi mislite da sam citer nema problema prestacu igrati COD i napustiti klan u kojem sam i stvar resena! Necu vise da se nerviram!!!!

PS kume bez ljutnje !

kordoba

ne glupirajte se... covek nije na listi jer od postenja nije sebe stavio - organizovao je...
Posto nagade nisu jos podeljene, taman da se lepo pokazete pa da promenimo nagradjene  :hmm

U svakom slucaju ce biti ovih dana kada sponzori uplate... Davy, miran budi molim te previse si se razmahao poslednjih dana  :doc
Bolje vezbaj karabin ako ces da budes u postavi bitangi, jer ti se drma mesto, tu si na osnovu stare slave...

Dexon, pravi postavu VOZD-a za subotu 19-ti, posto smo gagi, davy i ja i bitange, nosicemo njihov tag...
Vidi ko ce doci iz VOZD-a i napravi ekipu, imaces svakako dosta sjajnih igraca na raspolaganju, gospodine kapitenu, administratore...
I nema slabih zivaca, ne treba glupost da te isprovocira, vodja mora istrpeti sve  :clapping

Posle tog turnira ili kad te prime u bitange, imas uvek mesto sa nama, jer boljeg stekera nemamo  ;D

DexonDee

Ok hvala ti sto si javio za 19-ti

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: kordoba on February 12, 2011, 09:08:44 PM
ne glupirajte se... covek nije na listi jer od postenja nije sebe stavio - organizovao je...
Posto nagade nisu jos podeljene, taman da se lepo pokazete pa da promenimo nagradjene  :hmm

U svakom slucaju ce biti ovih dana kada sponzori uplate... Davy, miran budi molim te previse si se razmahao poslednjih dana  :doc
Bolje vezbaj karabin ako ces da budes u postavi bitangi, jer ti se drma mesto, tu si na osnovu stare slave...

Dexon, pravi postavu VOZD-a za subotu 19-ti, posto smo gagi, davy i ja i bitange, nosicemo njihov tag...
Vidi ko ce doci iz VOZD-a i napravi ekipu, imaces svakako dosta sjajnih igraca na raspolaganju, gospodine kapitenu, administratore...
I nema slabih zivaca, ne treba glupost da te isprovocira, vodja mora istrpeti sve  :clapping

Posle tog turnira ili kad te prime u bitange, imas uvek mesto sa nama, jer boljeg stekera nemamo  ;D
Stara slava  :D
Ako je to vama neka "slava", to je za mene bilo onako srednje igranje. Niste videli jos kako igram kada dam sve od sebe 8) , a to samo kada je potrebno, u retkim slucajevima :rock3
Meni se ne drma nista koliko ja znam.

@ DexonDee
Izvini druze ako sam te uvredio onim postom  :sorry

olo-sh

koliko se meni cini vas na turniru tuce i NAROD I MURIJA :vava
morati ce te malo poraditi na toj jacini :dummy
izgleda da vas je kordoba razmazio tako da bi trebao malo :whip3:

kordoba

Bas tako...
Opustili se, razmazili... A sto je najgore - pogordili !
Posto kazes da ti se ne mrda nista - dobro !