Hoću objašnjenje za kickanje sa TDM servera!!!

Started by Lun, December 13, 2010, 05:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Lun

Pošto nije prvi put da se to desi, moram ovako preko foruma. Hoću da se javi onaj mudonja koji me kicka sa TDM servera i da objasni zašto to radi. Usput me zanima ko mu je dao rcon?
Prvi put se to desilo pre par dana odmah pošto sam kickao igrača Amon Ra sa TDM zbog vređanja drugih igrača, koje btw. je konstantna pojava kod njega i zbog čega je opominjan nebrojeno puta. Ako i dalje budem imao rcon on će kod mene da leti svaki put kad nekog uvredi!
Danas me je opet neko kickao pošto sam udaljio sa servera par igrača sa velikim pingom i posle par uzastopnih kickova igrača sa nickom ufc6 koji konstatno u nicku ima nazive vojnih formacija iz prethodnog rata(HOS i HVO).
Ako se ovako nastavi ja pozdravljam društvo pošto više na ove servere neću zalaziti.

vd|cube(im)

To se i meni desilo prije neki dan, 2 put sam kickan sa TDM servera nakon šta sam Ja upozorio da ne psuju na serveru ili slijedi kick, mene je neko kickao. Probao sam odmah ući ponovo na server, ali sam odmah dobio kick i više nisam ulazio. Moja greška šta nisam napravio SS da se vidi ko je u to vrijeme igrao na serveru, jebi ga, оivci proradili gasi se cod i jebe se sve po spisku.

Lun

Niko od Bitangi nije bio na serveru i niko sa poznatim nickom. Online na xfire su u tom momentu bili Wulle, Clumsy i Master. Neću da optuоujem po imenu još nikog al znam ko ima običaj da kicka i kad ga neko ubije par puta uzastopce..

Leeman3

^^clumsy???  :rofl

Lun, posalji mi na pm na koga sumnjas, posto mi vec imamo neke sumnjivce.....
Retko zalazimo na TDM i samim tim ne znamo ekipu.

pick n roll

komara

Jako je nezgodna stvar davati rcon sirem krugu ljudi,Lan Wars se opekao tako ,jer su dali rcon jos nekim igracima koji su ok,ali su se nekako njihova mladja braca i rodjaci dokopali istog i napravili veliko sranje na serveru.Tako da sad od onih koji nisu u klanu rcon imamo freestyler,Tona i ja kao igraci kojima se veruje.

$tring

Stari problem.... ako ne posaljem rcon nikome, onda necu moci da zivim od cimanja na xfire, telefona i sms poruka... ako posaljem rcon, onda se radovno zloupotrebi pa se pretvaram u policajca i drzavnog inspektora kako bih skapirao ko to radi.
Ako je nekome ovo zajebancija, moze slobodno ovog trenutka da je prekine... A verovatnije je da 'mladja braca' i 'prijatelji prijatelja od poverenja' prave sranja. Ako se nastavi, igracemo se bez rcon-a pa kako kome bude... jebi ga....
:whip3:

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Gorane SAMO TO NE!!! Bez ostalih ljudi koji imaju rcon, NEMA ZIVOTA!!! A taj sto je JEO GOVNA, neka prekine da ne bi bilo po pi.ici.... Nije korektno da neko bilo koga rokne, jer admin kika. AKo kika, KIKA SA RAZLOGOM!!! Ali ako spadne knjiga na 2 slova, onda nema nista od igranja, odnosno pocece psovanje i mazanje... Ovo je naravno moje misljenje....

Lun, samo napred, ne kloni duhom, i KIKAJ!!!!    :whip3:

pick n roll

Staljin

coper

ono o cemu pricate dogodilo se danas mom drugaru, decko koji ima svega 30tak sati coda i koji redovno zadnjih 20tak dana igra na mainu jutros je kickan bez razloga.... |KingSerbia|spiN mu je nick, igra veoma dobro, igra pored mog, a nekad i za mojim kompom u igraaonici, ne koristi chat u toku igre, ne haxa naravno... pozabavite se time, razbezace se ljudi... sreca te sam u to vreme bio u igraonici na kafici, uzeo sam ss ali niko poznat nije bio na mainu, bas niko.. u specu sam video gigimana koji je izasao i vipera sakojim sam popricao i nije on...
ps. izvinjavam se, tek sam sad video da je tema u vezi TDm-a, ovo se desilo na mainu  8)

Spinx!!

nije jedini danas cak sam i ja kikan pa puta sa MAIN-a

pick n roll

kako niko bitan na ss, pa zar ne vidite da su tu djed i zmaj :)

vd|cube(im)

Taj SS Coperu ne znači baš puno, jer onaj ko ima RCOON i hoće sranja da radi ne treba uopće ulaziti na server, lagano upali HLSW i kicka koga hoće.

Ja ne mogu razumjeti ljude koji na takav način izigravaju povjerenje bitangi od kojih su dobili rcoon, šta im znače takvi potezi jel to liječenja kompleksa manje vrijednosti ili dokazivanja neke moći ne bih znao, al očito da nekima nije mjesto u ovoj do sad dobro organiziranoj cod2 zajednici.

Toliko od mene  :stoner:

$tring

Ok, posto resenja nema.... lako cemo... ukidamo rcone, i imace ih samo nekoliko ljudi. Nekoliko, znaci 3-4.

ToTo

Quote from: string on December 19, 2010, 11:46:25 PM
Ok, posto resenja nema.... lako cemo... ukidamo rcone, i imace ih samo nekoliko ljudi. Nekoliko, znaci 3-4.
Sto automatski znaci, igracete sa uvredljivim nikovima, psovacima  i citerima, sve dok neko od admina ne bude on line. Oni koji zele na miru da se izigraju, izvolite gospodo na main 2, org server, gde nema kikanja uopste, jer je tamo samo proverena ekipa, a cod je vrhunski.

coper

gospoda bitange prve...  :icon_grrr: stringe ukini stats na main1 i znam par bitangica koje ce se automatski prebaciti na main2  :tease

komara

Rešenje je da rcon dobiju dva proverena igrača koji su često online na x fire,ne moraju biti na TDM serveru i ako bi to bilo poоeljno i njima dati rcon,jer šteta je da TDM koji je napokon krenuo pukne zbog čitera i debila samo zato što nema ko da ih kika.
Al ti koji dobiju rcon treba da znaju kolika je to obaveza,ja sam bukvalno nekad dok sam na serveru samo kiovao čitere,prostake........nisam skoro uopšte igrao,jbg takav je TDM tu imaš najviše aimbot-era.

vd|cube(im)

U većini slučajeva psovanja, uvredljivh nickova i ostalih sranja na serverima dešavaju se dok na serveru nema nikog od bitangi( jebiga ljudi rade, imaju privatne оivote), čim je netko od njih na serveru to je rijetka pojava, ne kaоem da se ne događa ali puno manje.

Više je prije vrijedilo dok je IRONc bio u specu, nego da sad imamo nas 100 rcoon od servera, zato ironc jebali te tenkići vraćaj se nazad na servere i uhvati se karabina kao u stara dobra vremena, to vrijedi i za ostale   :ok2

MASTERBLASTER

Meni uzasno treba recon od tdm jer tamo uglavnom igram.Luna i ostalu poznatu ekipu nikad ne bi kikao nema razloga.Ja sam online vecinom jer moj komp se ne gasi! Moje misljenje je da negde curi recon!

DexonDee

Dajte meni pa se niko nece usuditi doci na TDM xD salim se...ovo je stvarno veliki bezobrazliku das nekome recon i sad treba da radi kako treba sve po PS-u kako bi rekli al ne date recon nekom tamo da kazem Djuri on da Mirku,a Mirko da Janku i tako dalje tako da ako dajete recon nekome dajte al ono kome verujete i poznajete dobro to je moje misljenje... :peace:

Lun

Quote from: string on December 19, 2010, 11:46:25 PM

Znači ipak smo morali dotle da stignemo. Ajd neka nam je svima sa srećom.  :unsure

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: MASTERBLASTER on December 20, 2010, 05:04:42 PM
Meni uzasno treba recon od tdm jer tamo uglavnom igram.Luna i ostalu poznatu ekipu nikad ne bi kikao nema razloga.Ja sam online vecinom jer moj komp se ne gasi! Moje misljenje je da negde curi recon!
Ja sam za da mi komso dobije rcon od tdm servera. Cesto ga vidjam kako igra na tdm-u.

vd|cube(im)

Evo i ja sam se оalio zbog kikanja sa TDM servera, pa sam malo posli razgovora sa Totom(to je onaj starac iz bitangi) i još nekim adminima(oni će se prepoznati) testirao šta se događa kad ste dugo u specu.
Napravio sam par SS-ova na xf-u:

1. http://screenshot.xfire.com/s/108469326-4.jpg

2. http://screenshot.xfire.com/s/108469348-4.jpg

E ovo šta je na 1. i 2. SS-u ja nisam vidio jer svaki put kad sam bio u specu nisam bio za kompom ili bi mi igra bila spuštena, već bi vidio sam ovo šta je na 3. SS-u šta me je bunilo jer to piše kad je klasičan kick preko HLSW-a.

3.http://screenshot.xfire.com/s/108469366-4.jpg

Tako šta se mene tiče ova misterija oko mog kikanja sa TDM servera je riješena i izvinjavam se onim adminima šta sam ih smarao u vezi toga.  :stoner:

ToTo

MASTERBLASTER

Toto je starac a i Kale je deda!Qubanac ja sam se isto cudio dok nisam skontao.Ja u spec ono kik ali mislio sam neko me zajebava dok nisam provalio za autokik.Narode ako je to u pitanju onda je super!!!!!!!!! :facepalm:

Staljin

Jacⱪ Sparroⱳ™

Da ne stoji starac mislim starkelja iznad svega toga  :D

Staljin

Staljin

Quote from: MASTERBLASTER on December 20, 2010, 05:04:42 PM
Meni uzasno treba recon od tdm jer tamo uglavnom igram.

druze ja svasta blebecem,ali ovo si slozio ko veliki :)

olo-sh

Lun

Pošto je tema i onako otišla u zajebanciju red je da kaоemo i ko je krivac, $tring nas je kickao sve preko autokick-a, prema tome trebalo bi da mu neko ko ima m00da oduzme rcon.  :rofl

A sad ozbiljno, Cube je najverovatnije u pravu, kikani smo automatski, samo što je poruka bila kao na slici koju je okačio a ne uz poruku sa obaveštenjem o razlogu kicka kako inače bude prilikom autokick-a. One poruke upozorenja i razlog mogu da se vide i posle letenja sa servera kad se otovri proširena konzola sa Shift + ~, al ko će se toga setiti kad pročita da je leteo.
Isprobao sam da vidim kako ovaj autokick funkcioniše. Ako igrač uđe na server i ne počne da igra autokick ne reaguje nego ga ostavlja u spectate do besvesti, ali ako igrač počne da igra i zbog neaktivnosti ga skripta prebaci u spectate, posle vrlo kratkog vremena dobije i kick sa servera automatski. Ajde gazda reši ovo da ne letimo zajedno sa onima kojima smo dali po ušima. :drinks2

ToTo

Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on December 22, 2010, 08:51:21 PM

Ja kad kikam nekoga, to ceo server zna, jer ga prvo opomenem.

Jebo vas starkelja, ja ko momcic jbt 8)

Staljin

Quote from: ToTo on December 24, 2010, 05:20:03 PM
Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on December 22, 2010, 08:51:21 PM

Ja kad kikam nekoga, to ceo server zna, jer ga prvo opomenem.

Jebo vas starkelja, ja ko momcic jbt 8)

Ne more starkelja bit ko momak jbt? kako to more bit?

vd|cube(im)

Sinoć zanimljiva situacija na TS-u, organizira se war i treba da se biraju timovi, neko kaоe nek se biraju dva najstarija i naravno biraju se starkelje Toto i Kale    :tease

Staljin

pa naravno Cube,starkelje uvijek imaju prednost,em u tramvaju,busu,pa i cod2

MASTERBLASTER