News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Config Sekcija

Started by MakiMDSS.rs, November 11, 2010, 05:50:47 PM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

evo reko da ostavim ovde moje confige posto sam cuo da se nekima svidja a nekima i ne svidja pa sta se moze , da ne bih me cimali na Xfire oko CFG koji ja koristim sto momci iz repke tako i ostali , sve sto treba da uradite da otvorite link koji sam postavio ispod i da prekopirate samo u vas CFG koji vi koristite , inace vas CFG se nalazi tacno ovde - za cod2 - C ili D:\Games\CoD2\main\players\NICK nadjete file pod imenom config.mp otvorite preko NOTEPAD ili WORDPAD i unesete sve podatke koje sam ja napisao , kako ste nasli cod2 tako ce te i za cod4 - za cod4 - C ili D:\Games\CoD4\players\profiles\NICK - i jedno moje zapazanje svaki put kad se pokrene igrica i udjete u server za cod2 ili cod4 vas CFG se menja prema serveru sto znaci da vi ponekad i gubite neke komande na samom serveru , kad zavrsite sa igranjem videcete da vas CFG umesto da je 7,999 kb bude 7,876 kb . zato da ne bih ponovo skidali CFG uradite sledece - upiste sve ovo kako sam naveo i sacuvate u RAR ili ZIP folder pod nekim imenom i kasnije kad izadjete sa servera ili sta god samo pokrenete RAR ili ZIP da extraktujete i dobicete nazad svoj CFG kakav je bio .

Hvala

Link CoD2 - http://paranoic.11.forumer.com/viewtopic.php?t=46
Link CoD4 - http://paranoic.11.forumer.com/viewtopic.php?t=40

dodatak za cod4 - kad udjete na server gde ima PROMOD moracete da uradite sledece - udjete u neki team i uradite sledece - sacekate da ozivite i pretisnete slovo B pa onda nadjete komandu pod 5 i tamo uklucite br. 2 tako ste ukljucili FilmTweek nakon toga pretisnete F5 do F8 i dobijacete posebne boje pa vi vidite koje vam odgovaraju za igranje .

ako zelite da dobijete CFG za FILM tj FRAGMOVIE cfg samo me dodajte na Xf- makidancer

ugly.fender

Necu  tvoj  cfg  ...  prepun  je  sriptica   ;D  :*

MakiMDSS.rs

Quote from: ugly.fender on November 11, 2010, 06:01:19 PM
Necu  tvoj  cfg  ...  prepun  je  sriptica   ;D  :*

ne bi ti ni dao :P

STEK

:down...vecita zabluda oko tih famoznih CFG-ova(vidi kako mu se lepe meci,i ostale gluposti koje mozes cuti na public_ftw serverima)...kolko su samo,svakojaki ljudi trazili moj CFG,ali ih razocaram kad kazem da je pod "default-u"...namestis po sebi u opcijama kako ti odgovara i to je to,a ostalo je "gaming" oprema(sluske,mish,tastatura i naravno komp) :bye2
:shutup:

MakiMDSS.rs

Quote from: STEK on November 11, 2010, 08:31:12 PM
:down...vecita zabluda oko tih famoznih CFG-ova(vidi kako mu se lepe meci,i ostale gluposti koje mozes cuti na public_ftw serverima)...kolko su samo,svakojaki ljudi trazili moj CFG,ali ih razocaram kad kazem da je pod "default-u"...namestis po sebi u opcijama kako ti odgovara i to je to,a ostalo je "gaming" oprema(sluske,mish,tastatura i naravno komp) :bye2
:shutup:

upravo tako zato sam i postavio svi da vide da nema ovde nista novo ljudi default cfg samo namesten po mom ukusu i nista vise , napokon iskren i jednostavno normalan post , ne treba uzimati od drugih cfg jer taj cfg potice iz njegove masine od njegovih performansi njegov komp a ne vas , default isto lepi kao i mix cfg od 40kb identicno samo ako je iz vaseg kompa . bravo stek i opet zavisi od servera na kakvom je kompu hostovan + vasa internet konekcija da li ima lagova ili ne zato nekad lepi bolje nekad ne .

stewzoR