News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LAN 4 FUN #10 (31.okt)

Started by $tring, October 31, 2010, 10:17:16 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Bitange vs Dragoni : 40:16

http://217.26.212.20/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=war027.php

Kao i obicno, sjajno druzenje i dobra pucnjava... Ovaj put smo nastupili u jacem sastavu, ali ja nisam propustio priliku da budem negativan.  :facepalm:

Vidimo se i sledece nedelje....  :hooray:

BANA

Prosto neverovatno,kako je radio server ili sta vec,koliko je potrebno da bi neki ljudi pali, posle sat vremena pucanja kroz ljude koji ne umiru i laguju jednostavno ne mozes da povratis koncentraciju i rezultat. Psihicki me ubija kad covek koji mi je okrenut ledjima primi ceo sanzer tompsona u telo i okrene se i ubije me pistoljem a pre toga bude ostecen bombom :omg:Jednostavno cela koncepcija nije imala nikakvog smisla jel covek odnosi flagu ispred  5 igraca koji pucaju u njega i on odlazi neostecen,dali je moguce da smo odjednom svi postali noobovi? :ne_razumem
Jos jednom ovako ako mi bude pucalo na ovom jebenom lanu necu vise igrati i slobodno nadjite drugog igraca!!! Necu da trosim svoje zivce jel ovo nije licilo na igru!!!

Citadel of Pain

Quote from: string on October 31, 2010, 10:17:16 PM

Kao i obicno, sjajno druzenje i dobra pucnjava... Ovaj put smo nastupili u jacem sastavu

Mislis dosao Jape  ;D

A i grasak smo eliminisali pa je Slani odigrao ko co'ek.

Mykel.........se pojavio  :super

Citadel of Pain

Quote from: BANA on October 31, 2010, 11:12:53 PM
Prosto neverovatno,kako je radio server ili sta vec,koliko je potrebno da bi neki ljudi pali, posle sat vremena pucanja kroz ljude koji ne umiru i laguju jednostavno ne mozes da povratis koncentraciju i rezultat. Psihicki me ubija kad covek koji mi je okrenut ledjima primi ceo sanzer tompsona u telo i okrene se i ubije me pistoljem a pre toga bude ostecen bombom :omg:Jednostavno cela koncepcija nije imala nikakvog smisla jel covek odnosi flagu ispred  5 igraca koji pucaju u njega i on odlazi neostecen,dali je moguce da smo odjednom svi postali noobovi? :ne_razumem
Jos jednom ovako ako mi bude pucalo na ovom jebenom lanu necu vise igrati i slobodno nadjite drugog igraca!!! Necu da trosim svoje zivce jel ovo nije licilo na igru!!!

sore loser  :thumbdown

(A sore loser is someone who loses in a fair competition but whines about it on a constant basis,
blaming everyone around them for their loss...)

BANA

Cinjenice sam izneo,pucalo je katastrofa,mozda sam los loser ali necu da gubim zivce na ovakav nacin!!!

[dragoni]Tang-su

hmm..
Onaj Jape je ima 100 posto neki hack...
A onaj string je imao neki pancir,otkud znam...
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
Razvalili ste nas  :icon_bad:

jape

Da, sad kad ste seli dole mogao sam malo da khm ...  ;D

GG :)

SALTSTONE

Bilo dobro pucanje....ali eto potrudicemo se da sledeci put ne povedemo Japeta vec nekog drugog... :stoner:

$tring

Quote from: SALTSTONE on November 01, 2010, 03:01:39 AM
Bilo dobro pucanje....ali eto potrudicemo se da sledeci put ne povedemo Japeta vec nekog drugog... :stoner:

Ma nemoj!  :whistling

SALTSTONE

BANA

Ako ne dodju Jape i Mykel na sledeci ja ne igram!!!  :tease :tease

SALTSTONE

Quote from: BANA on November 01, 2010, 04:22:10 PM
Ako ne dodju Jape i Mykel na sledeci ja ne igram!!!  :tease :tease

Nesto se suska da bi mogao Viper umesto Stringa da se pojavi  :stoner:

Mykel

Primedba da me niste mogli ubiti i ne stoji baš. Ako pogledate SS-ove videćete da sam praktično na svakoj mapi baš ja imao najveći broj pogibija.
Sve u svemu bila je super druоenje, Tang me je ispičkao, a i bana nakundačio. Došlo je vreme da i vi jednom dobijete batine.

Zvezde su bile na našoj strani. GG