News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

spdR

Started by $tring, October 26, 2010, 08:20:48 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Na SD server je pokusao da se prijavi sa nickom banana crew belick

GV PunkBuster: 8ccc09ae6d2c14fff5fa11f43f09632f {1/5} "^3banana^5crew^6belick" "109.93.44.99:28960" Banned by Game-Violations.org

IP pokazuje da je iz Zrenjanina : http://www.ip-adress.com/ip_tracer/109.92.88.126

http://game-violations.ggl.com/index.php?page=_GVPage&GVPage=GVBaninfo&banID=89870

http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3315829

Ne znam ko je lik.. ali eto cisto da znate....

ToTo

Voleo bih da mi neko od tih idiota objasni u cemu je razlika kad si prvi u timu ili zadnji?? Generalno gledano, ne znam ni jednig citera(mislim na one za koje smo dokazali) koji je uspeo da me pobedi, tako da dzaba vam novci moji sinovci  :icon_dick:

lang

Dolazio je i na Garage .Provaljen je...... :snap

lalaSTAR

znam ja ko je to , spdr iz tarantule... po cb account-u ali ne kazem da mora da je on posto on ne igra vise aktivno cod... tako da je moguce da je prodao cd key , a i nije iz zrenjanina ili kako vec se zove mjesto :)

spdR

to ja u svakom slucaju nisam :)

MakiMDSS.rs

taj lik mi je poznat mozda cu da pogresim zar on nije bio u SRB*** ekipi ?

lalaSTAR

ako mislis na spdr-a maki nije sigurno , on ne igra vise aktivno cod tu i tamo baci pub ali brijem da je prodo cb account vjerojatno tako da...

dexnsk

Quote from: M.MaKi.C on October 31, 2010, 01:35:02 PM
taj lik mi je poznat mozda cu da pogresim zar on nije bio u SRB*** ekipi ?
Kod nas se nalazi Belick, ali ovo ocigledno nije taj. Belick je iz smedereva.

$tring

Ma ko ce ga znati ko je... no, tu je GUID pa sam samo ostavio......... :) Bez namere da prozivam nekoga...

Belick

e ovako trazio sam ovu temu dugo... Izgubio sam key i stek je pozajmio mom bratu, nisam znao da je banovan pa sam odma usao i igrao na sd ili main 2 ne znam stvarno... Ja sam iz Smedereva ............

fanTom!

Belick nema nista cist je

CAKI

Pravi admini upravo resavaju ovakve stvari GUID-om!!!

SVAKA CAST MOMCI :super :super :super :super

jovica

jos jedan iz taranula,ako mislimo na iste tarantule
http://img687.imageshack.us/img687/1790/pb000091.png

TITO_Tarantula

Dajte se okanite mlacenja po slami, kolko tuljav moras bit da stavis neki pbss s crackanog sevrera gdje se ne vidi GUID?

Ljudi navelike fejkaju nickove na pubovima i warovima s haxom.

Najprije se informiraj kako neke stvari funkcioniraju...

DexonDee

Quote from: TITO_Tarantula on July 13, 2011, 09:45:38 PM
Dajte se okanite mlacenja po slami, kolko tuljav moras bit da stavis neki pbss s crackanog sevrera gdje se ne vidi GUID?

Ti na 3 posta isti komentar sta izvodis? Nije li to [WC]belick mozda cisto pitam?

TITO_Tarantula

Quote from: DexonDee on July 13, 2011, 10:21:12 PM
Quote from: TITO_Tarantula on July 13, 2011, 09:45:38 PM

Ti na 3 posta isti komentar sta izvodis? Nije li to [WC]belick mozda cisto pitam?

Mozda da pogledas sadrzaj ta 3 posta pa da se onda javis? Kakvi WC belick? Nisam skuzil ovu foru

DexonDee

Pitam da li je to taj igrac...3 posta evo sada ce ti biti jasno nadam se....

Tarantula BL@de

spdR

tarantule ziher wh

Nadam se da ti je sada jasno kometarisao si na 3 topica isi komentar ali necu da se svadjam nije to tema....

TITO_Tarantula

Da komentirao sam na 3 topica istim textom, jer u sva 3 topica optuzuju moj klan da haxa na isti nacin (preko pbss-a na kojem ne pise GUID).

olo-sh

gdje ima dima i vatra postoji
au bog te jeb pa to motor gori

Lang

100 mu gromova !