News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LAN@Zajecar

Started by STEK, October 15, 2010, 10:01:47 PM

Previous topic - Next topic

STEK

:scenic
Poz,u dogovoru sa ljudima ovde kod mene,dosli smo na ideju da napravimo jedan LAN u COD2,slobodan termin bi bio u Novembru negde 27 novembra!
-Uplata po ekipi ne bi isla ispod 3000 dinara ili ti 30 evra(minimum 10 ekipa-sve ispod toga ne dolazi u obzir)
-Nacin uplate:Na ziro racun ili na sam dan igranja(dogovoricemo se)
-Tip igre:hmm...mogli bi da se izjasnite ovde na forumu,sto se mene tice preferiro bi SD ali znam da ima vise ekipa za CTF pa sta vi kazete-Bice!
-Igraonica poseduje 20 comp.(nabacicu neke slike uskoro...)
Tolko za sada,imate dosta vremena da se odlucite i nadam se dobrom zezanju i druzenju i naravno u velikom broju :icon_bad:

PS:ovo je za sada samo "warm up",svaka rasprava dolazi u obzir,sta i kako mozete da predlozite,ne spamajte previse :baby!
:thankyou...ako je bas neka muka moj xf je -bakitos!!!! :nervous:

Labello

Bajovicu pa ako se organizuje turnir ti vola moras da spremas za titanse i ovce da nas nahranis i jedno 5 gajbe da nas napojis! :))))  :ziveli :drinks2
Smederevci ce se rado odazvati :)

coper

ako vam ja dovedem ekipu nece vam biti ni do jagnjetine ni do piva... ja kad vam kazem  8) salim se, namene i jednu ekipu uz mene uvek mozete da racunate, ja bih voleo ctf ali u svakom slucaju jednu ekipu cu napraviti sigurno... ae odradite to , navijam
ps. taman cu ovo da pokazem gazdi moje igraonice maretu, da zna tacan datum kad cu mu vratiti dug u igraonici ( dojadilo i njemu i meni da se lazemo danas-sutra svaki dan )  :hat  :hat  :hat

AlekSerbia

pre par godina sam reko da nikad necu ic u zajecar vise .. (kasarna nikole pasica razlog) ako bude coper i jos neko dolazio tu sam i ja ;)

VIP.er

Predlazem da bude nesto veca uplata, recimo 5000 po ekipi, valjda svako ko moze da plati put moze da da 1000 din umesto 600,  da dodam da moj glas, kao verovatno i glas celog bitange klana ide ctf-u.

Citadel of Pain

Quote from: STEK on October 15, 2010, 10:01:47 PM
:scenic
Poz,u dogovoru sa ljudima ovde kod mene,dosli smo na ideju da napravimo jedan LAN u COD2,slobodan termin bi bio u Novembru negde 20. ili 21.
-Uplata po ekipi ne bi isla ispod 3000 dinara ili ti 30 evra(minimum 10 ekipa-sve ispod toga ne dolazi u obzir)
-Nacin uplate:Na ziro racun ili na sam dan igranja(dogovoricemo se)
-Tip igre:hmm...mogli bi da se izjasnite ovde na forumu,sto se mene tice preferiro bi SD ali znam da ima vise ekipa za CTF pa sta vi kazete-Bice!
-Igraonica poseduje 20 comp.(nabacicu neke slike uskoro...)
Tolko za sada,imate dosta vremena da se odlucite i nadam se dobrom zezanju i druzenju i naravno u velikom broju :icon_bad:

PS:ovo je za sada samo "warm up",svaka rasprava dolazi u obzir,sta i kako mozete da predlozite,ne spamajte previse :baby!
:thankyou...ako je bas neka muka moj xf je -bakitos!!!! :nervous:

Sve mi je ok osim bolda, nijedan Lan na kome sam bio kod nas nije imao vise od 7-8 ekipa...i ne vidim poentu da mora da dodje 50 ljudi da bi se druzili. Ako se prijavi samo 40 otkazujemo? Na lan u NS u nasoj organizaciji doslo je recimo 5-6 klanova, sve sa dva tima bitangi, jeste da je bilo frendli i da smo mogli jos njih privuci ali ipak mislim da je cifra od 10 min nepotrebno visoka...

U svakom slucaju - PODRSKA!

STEK

Ok,moze i tako 5000 uplata i 8 ekipa?razumem ja sve to...mozda sam prenaglio oko toga,na vreme sam napiso ovo zato pisite kako treba.
@viper:i ja sam razmisljao da bude CTF...ali opet kako da privucem sve igrace(Pro,cb,ovo ono)...a oko uplate sam reko oko 3000 razumejuci krizu i ostalo,ali ako 5000 vise lezi onda OK!

stewzoR

za ctf lan bolje da se pravi u Vojvodini,jer ce privuci madjare,oni obozavaju ctf

AlekSerbia

Quote from: stewzoR on October 17, 2010, 03:32:28 PM
za ctf lan bolje da se pravi u Vojvodini,jer ce privuci madjare,oni obozavaju ctf
ma neee najbolje da si napisao da se pravi gore u bajmoku :) pusti ljude da organizuju gde oni zele.ti ne primecujes da ljudi pokusavaju da ozive cod2 u nekim drugim gradovima,i da ga podignu na nivo kao sto je CS..kad to sve uspe moze i da se pravi CTF lan u NS BG pa da dodju ekipe iz drugih zemlji.(znaci morao sam da ti odgovorim,jer pametujes)

Stewzore  :icon_dick:

STEK

ma najbolje da ti organizujem ispred zgrade da bi mogli roditelji da te puste!

STEK

Quote from: =Alek= on October 17, 2010, 04:00:04 PM
ma neee najbolje da si napisao da se pravi gore u bajmoku :) pusti ljude da organizuju gde oni zele.ti ne primecujes da ljudi pokusavaju da ozive cod2 u nekim drugim gradovima,i da ga podignu na nivo kao sto je CS..kad to sve uspe moze i da se pravi CTF lan u NS BG pa da dodju ekipe iz drugih zemlji.(znaci morao sam da ti odgovorim,jer pametujes)

Stewzore  :icon_dick:
pa uparvo tako...a verovatno ce da se pomeri za 27-28 novembar,zbog velikog turnira u CS!IMA DOSTA VREMENA da se rapravljamo a u cilju boljeg organizovanja,voleo bi da dodjete sto vise!!!

stewzoR

Quote from: =Alek= on October 17, 2010, 04:00:04 PM

Stewzore  :icon_dick:
Pod 1. To je bio samo predlog,ne neki flejm
Pod 2. Alek  :-*
Pod 3. STEK srecno sa organizacijom!

STEK

Definitivno ostaje datum 27 novembar,uplata za sad ostaje 5000 dinara ili 50 evra...ajde momci ostavljajte prijave!!!

VIP.er

STEK

$tring

Quote from: STEK on October 21, 2010, 11:56:14 AM
Quote from: VIP.er on October 21, 2010, 11:43:24 AM
CTF ili SD ?
definitivno CTF!!!

Ma CTF je za lan mama... SD je superiska, ali realno za SD moras imati jako dobru igraonicu. Pre svega mislim na dve odvojene prostorije i potpunu tisinu koju SD zahteva. U svakom slucaju $altstone i ja ne dolazimo jer 20.novembra imamo svirku u Novom Sadu...  :wink:

$tring

E sad samo da skupimo ekipu i to je to! :) Ali ima vremena, tako da... mogu da najavim bar jedan sastav bitangi! :) Ako nagovorim Dragone ove nedelje u igronici mozda se i oni pojave...

ReGy

Rado bih dosli i mi iz KIKINDE, ali posto je uplata 5000 + igra se CTF .... Nema torije da mozemo da dodjemo :D 

Ali Svakako  GL & HF  !  :drinks21

SOLID

Bajo, gde si  ti na ovim slikama ????   :shok    Kakvi su racunari ? Daj neke specifikacije..... da li uopste moze 250 lock na cod-u...   Bilo bi dobro da stavite neku zavesu na sredini, nesto kao sto je bilo u Smederevu.....................

STEK

kao sto si video na slikama bice odvojene ekipe,jedna u jednoj prostoriji a druga u drugoj,prosto....a sto se tice kompjutera odlicno guraju cod 2(250 fps-a),dual core su procesori na 2,4 i gt 220 nvidia graficke,probali smo sinoc i odlicno radi server.... :shutup:

Labello

Quote from: ReGy on October 23, 2010, 11:46:47 AM
Rado bih dosli i mi iz KIKINDE, ali posto je uplata 5000 + igra se CTF .... Nema torije da mozemo da dodjemo :D 

Pa u pravu si  5000 mnogo + prevoz, hrana, pice, nocenje.... Msm ako je turnir for fun (da dodjemo da pijemo i da se zezamo) zasto ovoliko para za kotizaciju... U savkom slucaju gl nek uspe turnir mi ne dolazimo iz gore navedenog razloga...

STEK

jebete me...stavio sam prvo 3000 da bude,pa ste rekli da vam se ne isplati,sad kad sam stavio 5000 opet vam se ne isplati....lako cu ja da vratim na 3000 odrazice se i na nagradni fond....a da dolaze u zajecar for fun...mislim da je uzalud!
Treba svakom ugoditi...i ovako jedva ima u srbiji da se skupi 5 ekipe....

Po vasim komentarima verovatno da su 4000 dinara neka zlatna sredina pa vi vidite dal je FOR FUN ili TURNIR!!!!!

STEK

Quote from: Labello on October 23, 2010, 06:14:34 PM
Quote from: ReGy on October 23, 2010, 11:46:47 AM

Pa u pravu si  5000 mnogo + prevoz, hrana, pice, nocenje.... Msm ako je turnir for fun (da dodjemo da pijemo i da se zezamo) zasto ovoliko para za kotizaciju... U savkom slucaju gl nek uspe turnir mi ne dolazimo iz gore navedenog razloga...
lak ocemo mi da se zezamo i ponapijemo,ali treba i da se ispucamo ko ljudi!!!! :icon_bad:

STEK

Kolko vidim nema nista od turnira... :down,sto se mene tice moze lock na topic...bar sam pokusao,nista strasno!-
Vise srece sledeci put...

Spinx!!

Quote from: STEK on November 23, 2010, 08:16:24 PM
Kolko vidim nema nista od turnira... :down,sto se mene tice moze lock na topic...bar sam pokusao,nista strasno!-
Vise srece sledeci put...

cudo brate cudno
mi smo veoma cudan narod sto se nekih stvari tice no nebitno nadam se da se mozemo makar skupiti ovako
evo moj Coper iz braca iz King serbia su radi za doci pod uslovom da ladnes gajbu piva :P :P