News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Reprezentacija VS Dragoni

Started by $tring, September 26, 2010, 09:22:40 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Odigran trening reprezentacije Srbije u Lanu sa klanom Dragoni.... Bilo je super druzenje, a ujedno i prvo okupljanje reprezentacije u LAN-u!  :baby

[dragoni]Tang-su

Reprezentacija igra na zavidno visokom nivou!Mnostvo iskusnih igraca koji znaju sta rade na mapi...bilo je veoma tesko proci i uzeti flagu.
Veoma dobar trening za obe ekipe,i nadam se susretu sledece nedelje.  :clapping

Grande S

Odlichno pucanje,repka super igra,do januara ima da se uigraju odlichno...
Ovako bi trebalo bar jednom nedeljno okupljanje da bude,bice super i za repku,a i za nas da se uigramo protiv super ekipe,mada je druzhenje na prvom mestu...
Vidimo se sledece nedelje...

kordoba

Hvala Dragonima sto su prihvatili da igraju protiv reprezentacije, koja je bila ono sto od nje i ocekujemo - TIM
Iako smo mesali sastave, gde su pojedinci prvi put igrali zajedno, svi igraci su ispunili ocekivanja i odigrali onako kako smo se dogovorili na sastanku pred mec...
Bila je to prava timska igra u kojoj su se svi  podredili kolektivu...
Zadovoljstvo je vece ako se kaze da su i oni koji nisu bili u sastavu, umesto da piju kafu i kuliraju, aktivno ucestvovali u igri pomazuci navodjenjem, navijanjem i podizanjem morala...
Ovo je prava reprezentacija ! Za pet sati druzenja postali smo kolektiv bez sujete, zavisti i spletki... Mykel kao pravi vodja, savetovao je, i nesebicno prenosio svoje znanje...

Hvala svim igracima i strucnom stabu koji je od danas bogatiji za CitadelA - Nikolu... Hvala Bitangama koje su dosle da navijaju. Ostaje zal sto nisu bili Jape i VIPer ali bice jos druzenja...

Posebno hvala momcima koji su putovali  200 Km da bi bili sa nama: Coperinjo-u, Subzero-u, Axwell-u !!!

Budite sa nama, bodrite ove momke jer oni to zaista zasluzuju...

S R B I J A

Lag

fala svima koji su se iscimali da dodju, bilo je krajnje fun :)

coper

upravo stigao, put nismo osetili u povratku... sta da kazem i dalje sam pod utiskom, pravo je zadovoljstvo igrati sa takvim velicinama od ljudi, ukratko biti u takvom okruzenju... dragoni su ekipa za svaki respect i pravi tim za vezbanje repke... ostaje mi zal sto nisam blize, jer bi ste me gledali redovno u matrixu, ovako trudicu se da dodjem kad god budem mogao... do sledeceg vidjenja  :hat  :hat  :hat
ps: gagi dobar si bio na carentanu  :whistling
ps: kordoba, moje puno postovanje... dugujem ti za ovaj provod... nisam imao ovako dobar  :icon_bad: odavno  8)

MakiMDSS.rs

jel ce da se stave slike posle treninga repke ono sto smo se mi zezali malo ?

i treba da se kaze da je KI Klan doso da se malo igra sa nama i te slike treba da se stave isto :D hvala KI Klanu sto je doso uopste iako nismo nikoga iskreno zvali osim dragona :D

meni je drago sto smo se okupili pre svega ja i kordoba i mykel da se rese neka pitanja oko repke - respect momcima ili da kazem ljudovima  sto su potrosili malo vreme u razgovoru samnom ali vredelo je da se vidi sta je i ko je ko uopsteno zaduzen za repku .

string bi mogo da nabaci statistiku kilova i ostale slike sto fale sve sa KI Klanom i Mix posle .

vidimo se ponovo ljudovi :D iskreno KADICA RULE - najbolja mapa :D

Mykel

Bilo je sjajno. Svima puno hvala. Dragoni kao i uvek ekipa na visokom nivou. Svaka čast reprezentativcima koji su došli iz daleka. Sve u svemu jedno sjajno druоenje. Hvala svima koji su bili danas tu, a naročito Kordobi koji je sve ovo organizovao.

SALTSTONE

Bilo je super , hvala pvenstveno Kordobi na fenomenalnoj organizaciji i gostoprimstvu, kao i svim reprezentativcima koji su se odazvali i dosli u velikom broju, i naravno klanovima Dragoni i Ki Klan koji su takodje prevalili veliki broji kilometara kako bi pruzili jake sparing meceve.
     Zakljucak posle svega vidjenog je da imamo veliki potencijal , tim , volju, i zelju da ostvarimo ono sto se od nas ocekuje. :hooray:
     Do sledeceg vidjenja....VELIKI POZDRAV !!!  :drinks2

don_gagi

Na ovo sve ne trebati imati neke posebne komentare, svako je svoju ulogu juce shvatio ozbiljno(iako je i dalje prvi i osnovni cilj druzenje i drugarstvo), od organozatora Kordobe kojeg smatram glavnim krivcem sto sve ide u ovakvom smeru, do kapitena, menazdera, sparing partnera, gostiju...i cele ekipe reprezentacije koja je dosla, svi su bili podjednako vazni kako bi ovakve akcije u potpunosti uspele, i hvala svima na ucescu u tome!   :drinks2

Quote from: COperinjO on September 27, 2010, 02:43:06 AM
ps: gagi dobar si bio na carentanu  :whistling

Hvala ti sto si dostojno prezentovao moje ime, dacu ti jos koji put, bez razmisljanja!   :tease

Spinx!!

Ma sta reci ja cu biti onaj zli porucnik :D

NEMATE VI POJMA !!!!

Opet dragoni su nasi dobri prijatelji pustili su Vas da dobijete da ne bi bilo neke grupe zar ne >?!!??!!
Lako je tuci po lanu ali opet nemojte se diciti uspehom na nekom lanu dicite se uspehom online protiv novih-sadasnjih-buducih haxora, kao i na vecem pingu...
Lan okupljanje mozete smatrati samo vezbom i treningom a ne nekim ozbiljnim  poslom (vredan hvalospeva).....jos ste vi bledunjavi i nezreli za igru protiv jaicih i mnogo ozbilnjijih ekipa............

Ipak sam imao ukusa za odabir tima i veoma sam ponosan na Vas momci......Idemo dalje i hrabro.....za nekoliko dana cemo poceti mnogo ozbiljnije da radimo jer trenutno nisam u mogucnosti da dodjem online zbog porodicnih problema....
Cestitam svima iz repke i veoma velike zahvale i pohvale dugujem nikom drgom do goranu
Hvala i VIVA SRBIJA !!!!!

MakiMDSS.rs

a meni pohvale spinx ? pa i ja sam bio i pocepao glasne zice deruci se gde im je ko od protivnika i polupao sake od pljeskanja i bodrenja ekipe ja nista ne dobijam kao navijacica ekipe nikakve pohvale :(

Spinx!!

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 27, 2010, 01:52:00 PM
a meni pohvale spinx ? pa i ja sam bio i pocepao glasne zice deruci se gde im je ko od protivnika i polupao sake od pljeskanja i bodrenja ekipe ja nista ne dobijam kao navijacica ekipe nikakve pohvale :(

nazalost nas ili ce da jebu ili ce da nas slave a to moramo da cekamo
jer rezultati sve govore a ne navijanje :P
tako da do sada mi smo jos samo pocetnici

$tring

Da dodam, od 20h se igrao prijateljski mix-war sa ekipom koja je dosla iz Kikinde, pa i njima ovom prilikom zahvaljujemo na lepom druzenju i dobroj igri....  :super

coper

stringe napisi kako si se preznojio kad si cuo da jape i viper nisu dosli  :tease
ali opet smo ih tukli  :hat  :hat  :hat

ReGy

Hehe bilo je extra druzenje i pucacina :D Nadam se da cemo i mi iz Ki clana napraviti malo bolju ekipicu pa sledeci put kad dodjemo da odigramo bas protiv repke ili neki turnir namestimo  :yes

U Svakom slucaju Hvala repki i ostalim drugarima na igri  :wink2

SALTSTONE

Zver

Statistike nista ne znace, dajte ssove...

PICAj3La

coper

ss-ovi su na prvoj strani...  :rofl  :rofl  ps. na carentanu gagi je odjednom magicno postao pro  8)

Zver

Na ss-ovima se vidi koji je bio rezultat, a na statistikama se vidi ko se najvise stekao.....

Citadel of Pain

Quote from: Zver on October 18, 2010, 03:49:46 PM
Na ss-ovima se vidi koji je bio rezultat, a na statistikama se vidi ko se najvise stekao.....

i ko je napravio najveci broj kilova...

Zver

Quote from: Citadel of Pain on October 18, 2010, 04:33:58 PM

.... dok se stekao.....

don_gagi

Quote from: COperinjO on October 18, 2010, 03:23:58 PM
ss-ovi su na prvoj strani...  :rofl  :rofl  ps. na carentanu gagi je odjednom magicno postao pro  8)

Jbg i corava koka koje zrno ubode!  :wink:

Citadel of Pain

Quote from: Zver on October 18, 2010, 04:46:44 PM
Quote from: Citadel of Pain on October 18, 2010, 04:33:58 PM

.... dok se stekao.....
pa onda bih ja cesto bio best killer  ;D

samo sto su to obicno mykel, jape i ekipa

PICAj3La

sve sami statisticari.. samo sto na kraju wara, na zalost mnogih :), gleda se samo jedan rezultat, a ne pojedinacnih igraca.. tjah.. sem ako ne pricate o DM-u, onda se izvinjavam :))

coper

ma nekad igrac sa jednim killom odluci pobednika ili partiju... zato zajebi stats  :doc
:tease  :hat  :tease  :hat

Zver

Pam mod ne pokazuje ko je najvise zastava doneo, a ko je najvise branio nosioca zastave, takodje ne pokazuje ko je najvise puta odbranio i vratio zastavu, zapravo, ne pokazuje nista sto ima veze sa zastavom, a gametype je CTF, prema tome, to je kao kada gledas fudbalski tim koji ima 65 % vremena loptu u nogama, a gube 2 : 0, po statistikama su daleko bolji imaju vise suteva na go, kornera....., ali se ipak broji ova lopta iza gol linije (zabodena zastava). Takođe mislim da nije najbitniji igrač koji je sakupio najviše kilova, nego onaj ko je najbolje odigrao za tim (makar bio i u minusu po statistikama.....)

Grande S

Quote from: Zver on October 19, 2010, 02:34:32 AM
Pam mod ne pokazuje ko je najvise zastava doneo, a ko je najvise branio nosioca zastave, takodje ne pokazuje ko je najvise puta odbranio i vratio zastavu, zapravo, ne pokazuje nista sto ima veze sa zastavom, a gametype je CTF, prema tome, to je kao kada gledas fudbalski tim koji ima 65 % vremena loptu u nogama, a gube 2 : 0, po statistikama su daleko bolji imaju vise suteva na go, kornera....., ali se ipak broji ova lopta iza gol linije (zabodena zastava). Takođe mislim da nije najbitniji igrač koji je sakupio najviše kilova, nego onaj ko je najbolje odigrao za tim (makar bio i u minusu po statistikama.....)

:super :super :super :super :super

Citadel of Pain

Quote from: Zver on October 19, 2010, 02:34:32 AM

Samo kad imas igrača koji će nabiti 300 kilova za lan (Jape u nedelju), neko će već doneti zastavu dok su protivnici mrtvi  ;D

SALTSTONE

Samo kad imas igrača koji će nabiti 300 kilova za lan (Jape u nedelju), neko će već doneti zastavu dok su protivnici mrtvi  ;D
[/quote]

+1  :clapping