News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Prvi Trening Mec CoD4 Reprezentacije Srbije

Started by MakiMDSS.rs, September 19, 2010, 01:11:12 AM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

Danas smo imali malu proveru sa jednom od LAN ekipa u Francuskoj - Royal Gaming

Prva Mapa - Crossfire - 16:4

Druga Mapa - Strike - 17:3

Ovo je samo pocetak i ocekujemo slicne rezultate ( protivnik nije bio izgleda u formi ili samo su bili  :stoner: a mozda i  :ziveli ) , ko ce ga znati .

Link od Ekipe Royal-Gaming - http://www.royal-gaming.fr/

MaKiDaNcEr - 42:2:16 = 219
Zlocko - 40:4:19 = 207
Bmzye - 37:3:17 = 206
Immortal - 41:4:17 = 212
BanjoM - 37:4:15 = 233

hvala :D  :hooray:

SALTSTONE

Svaka cast , samo tako nastavite i obavestavajte nas kako napredujete... :clapping

sandokan

tesko da ce ijednu pobedu da ostvare ipak su skoro svi 2010.

MakiMDSS.rs

Quote from: sandokan on September 19, 2010, 03:25:56 AM
tesko da ce ijednu pobedu da ostvare ipak su skoro svi 2010.

budi malo pozitivan  8) ja sam naucio da to nema nikakve veze ko je koje godiste na CBu - 2000 ili 2010 isto je ako znas da igras onda znas ako neznas onda neznas , malo vise ohrabrenja i mozda i uradimo nesto , opet to sve zavisi od grupa koje dobijemo :D

stewzoR

Zlocko ti si novi soclon ili blackmane (c) bmzye
  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

ToTo

sandokan

ma nisam mislio nista lose,borite se koliko mozete,dajte sve od sebe pa kako bude,jbg.
sta je bilo sa proslogodisnjim igracima cod4?

MakiMDSS.rs

a neam pojma svadja medjusobna itd . onog tipa ta ekipa je sama sebe ugasila , svako o svakome prica lose izmedju (ogovaraju se cim neko nekome okrene ledja) a ovamo zajedno igraju . razlog mi je nepoznat zasto su izasli ili otisli iz SRB al ok je , snaso sam se .

banjokv

Ja cu samo da kazem sta meni daje snagu i volju da igram za repku...

1) Ekipa koja je fenomenalna, igraci su ljudine pre svega, pa onda skilleri...
2)

[ MaKiDaNcEr - 42:2:16 = 219 ]
[ Zlocko - 40:4:19 = 207         ]
[ Bmzye - 37:3:17 = 206         ]
[ Immortal - 41:4:17 = 212     ]
[ BanjoM - 37:4:15 = 233       ]

Samo bacite pogleda na fragove, svi su, skoro pa, podjednaki, e to je milina, ko se ovim igricama bavi, zna, da kada samo vi vucete tim, to je trulo, mnogo je bolje, kad svi melju, a ti nemas pojma, a ovo, ovo je najbolje... Veliki pozdrav svim suigracima repke (c) 2010., svaka cast momci, samo da ovako nastavimo...

Za_Ginisa

to neka nizerazredna ekipa neko zadnje mesto na cb kada ste ih tako ownali

sandokan

trebalo bi da promenite ime klana, Srbija tim ili Team Serbia il srpski tim. Srbija Team je bas lose,kombinacija 2 jezika  :ne_razumem

MakiMDSS.rs

Quote from: sandokan on September 20, 2010, 12:59:58 PM
trebalo bi da promenite ime klana, Srbija tim ili Team Serbia il srpski tim. Srbija Team je bas lose,kombinacija 2 jezika  :ne_razumem

pa da idemo u evropsku uniju sa dva jezika :D Srbija po srpskom a Team po evropskom :D

sandokan

ToTo

Quote from: sandokan on September 20, 2010, 12:59:58 PM
trebalo bi da promenite ime klana, Srbija tim ili Team Serbia il srpski tim. Srbija Team je bas lose,kombinacija 2 jezika  :ne_razumem

Hmmm, ima smisla, Serbia team bi bilo ok po meni??

Labello

Lose je "Serbia team".... Bolje za izgovaranje i lepse zvuci "team Serbia"... :acute

stewzoR

kako vam se ovo cini , 塞爾維亞隊  :yes

oRtodoX

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 19, 2010, 01:29:17 PM
a neam pojma svadja medjusobna itd . onog tipa ta ekipa je sama sebe ugasila , svako o svakome prica lose izmedju (ogovaraju se cim neko nekome okrene ledja) a ovamo zajedno igraju . razlog mi je nepoznat zasto su izasli ili otisli iz SRB al ok je , snaso sam se .

Ovi francuzi su unknown,a iz repke niko nije izasao,kao sto se moze videti po cb logu repke,svi su kickovani u 2 minuta....zasto smo kickovani to moze reci makidancer,posto je on ,, :king:,, repke ocigledno......
A ovaj war sto ste odigrali je - low,sto se moze videti po rezultatu...Savet:manite se lan ekipa,ovo je cb,zasto uopste uporedjujete cb sa lan....Jel na lanu isto radite? Kao ,,cu@cb,, xD....Da ste uzeli 5 igraca sa AFF(kao sto si uzeo za repku) morali bi ste se vise pomuciti nego sa ovim francuzima....Toliko od mene za sad

Ovo ti se hjz obraca sad jer nema acc : nzm o cemu pricas ti da se mi svadjamo i da ogovaramo jedni druge,prvo nzm ko obecava kule i gradove i opremu od 12.000 evra,ulazak u empaty kgb i pro organizacije ti bre decko nisi normalan,sta pricas da smo izasli iz repke?? nakon sto si ga kicko iz onog award tima dao si meni trasti pa i mene kickao i sve nas pokickao iz repke,daj malo brain-a

stewzoR

Quote from: oRtodoX on September 29, 2010, 11:21:06 AM
Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 19, 2010, 01:29:17 PM

Ovi francuzi su unknown,a iz repke niko nije izasao,kao sto se moze videti po cb logu repke,svi su kickovani u 2 minuta....zasto smo kickovani to moze reci makidancer,posto je on ,, :king:,, repke ocigledno......
A ovaj war sto ste odigrali je - low,sto se moze videti po rezultatu...Savet:manite se lan ekipa,ovo je cb,zasto uopste uporedjujete cb sa lan....Jel na lanu isto radite? Kao ,,cu@cb,, xD....Da ste uzeli 5 igraca sa AFF(kao sto si uzeo za repku) morali bi ste se vise pomuciti nego sa ovim francuzima....Toliko od mene za sad

Ovo ti se hjz obraca sad jer nema acc : nzm o cemu pricas ti da se mi svadjamo i da ogovaramo jedni druge,prvo nzm ko obecava kule i gradove i opremu od 12.000 evra,ulazak u empaty kgb i pro organizacije ti bre decko nisi normalan,sta pricas da smo izasli iz repke?? nakon sto si ga kicko iz onog award tima dao si meni trasti pa i mene kickao i sve nas pokickao iz repke,daj malo brain-a

cbauknownshitaimboter.

MakiMDSS.rs

@ hjz i ortija - prvo nadji admina i pitaj ga ako oces da ti kaze ko vas je kokovao iz SRB , tu ces znati da ja nisam i svatices da te je neko drugi izbacio a ne ja . ja vama nisam spomenuo nista za opremu i za ostalo , ta oprema je namenjana igracima za cod2 ctf sastav a vi ste hteli isto to (to sam vam reko samo iz jednog razloga a taj je da se i vi malo potrudite pa mozda ali mozda jednog dana i cod4 dobije nesto tako kao cod2) , al ko sto sam reko nema od toga nista , za KGB sam pokusao rekli su nemaju para ni za CS 1.6 ekipu a kamoli jos 2 nove ekipe . u repci srbije je imao samo HJZ od svih vas iz cod4 trustie i ja kao manager , u logo pise uvek removed , a u skrivenom logu pise i ko je . ja samo znam da ja nisam a to moze i da se dokaze imate prava da trazite log sa CBa SRB ko vas je kikovao . a u logu pise jedno ime HJZ removed member - pa onda nick i ispod IP adresa od HJZ i tog koga je izbrisao iz SRB . nadjite SNK ili Cryptica pa neka vam i sami kazu isto sto sam i ja ovde napisao .  a ovo gore ekipa te ova te ona koja god da je i kakva god da je mi smo dobili i srecni smo zbog toga , i to da li smo mi low ili ne low igraci i to je nasa stvar , rec nisam reko vama dok ste bili u SRB , jos sam vam reko ostavite meni HC a vi se bakcite sa SD , to ko ce tamo igrati sa vama moja stvar nije bila , hteli ste smenu kapitena sa slasherza na hjz , dobili ste , ocete na LAN e to morate sami da sprovedete kao sto je ATB . znate pravila na CB - sacekajte glasanje kapitena i stavite sebe na tom spisku pa ako vas izglasaju igraci vi ste kapiteni . za managera ne pokusavajte jer to smo sredili i ZVANICNO novi manager je SPINX i JA , i jos jedan covek iz pozadine .

ko sto rekoh za award ekipu sta vam radim to je moja stvar , za repku kikovao vas je HJZ , za LAN sami morate da se snadjete . ja i dalje stojim iza toga da bih vi bolje prosli nego sadasnja ekipa za CoD4 ali jedno nikad necete imati , taj drugarski duh u ekipi pa makar od svih izgubili i svi nas posle pljuvali mi cemo i dalje ostati ekipa i drugari pre svega .

oRtodoX

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 29, 2010, 04:27:56 PM
@ hjz i ortija - prvo nadji admina i pitaj ga ako oces da ti kaze ko vas je kokovao iz SRB , tu ces znati da ja nisam i svatices da te je neko drugi izbacio a ne ja . ja vama nisam spomenuo nista za opremu i za ostalo , ta oprema je namenjana igracima za cod2 ctf sastav a vi ste hteli isto to (to sam vam reko samo iz jednog razloga a taj je da se i vi malo potrudite pa mozda ali mozda jednog dana i cod4 dobije nesto tako kao cod2) , al ko sto sam reko nema od toga nista , za KGB sam pokusao rekli su nemaju para ni za CS 1.6 ekipu a kamoli jos 2 nove ekipe . u repci srbije je imao samo HJZ od svih vas iz cod4 trustie i ja kao manager , u logo pise uvek removed , a u skrivenom logu pise i ko je . ja samo znam da ja nisam a to moze i da se dokaze imate prava da trazite log sa CBa SRB ko vas je kikovao . a u logu pise jedno ime HJZ removed member - pa onda nick i ispod IP adresa od HJZ i tog koga je izbrisao iz SRB . nadjite SNK ili Cryptica pa neka vam i sami kazu isto sto sam i ja ovde napisao .  a ovo gore ekipa te ova te ona koja god da je i kakva god da je mi smo dobili i srecni smo zbog toga , i to da li smo mi low ili ne low igraci i to je nasa stvar , rec nisam reko vama dok ste bili u SRB , jos sam vam reko ostavite meni HC a vi se bakcite sa SD , to ko ce tamo igrati sa vama moja stvar nije bila , hteli ste smenu kapitena sa slasherza na hjz , dobili ste , ocete na LAN e to morate sami da sprovedete kao sto je ATB . znate pravila na CB - sacekajte glasanje kapitena i stavite sebe na tom spisku pa ako vas izglasaju igraci vi ste kapiteni . za managera ne pokusavajte jer to smo sredili i ZVANICNO novi manager je SPINX i JA , i jos jedan covek iz pozadine .

ko sto rekoh za award ekipu sta vam radim to je moja stvar , za repku kikovao vas je HJZ , za LAN sami morate da se snadjete . ja i dalje stojim iza toga da bih vi bolje prosli nego sadasnja ekipa za CoD4 ali jedno nikad necete imati , taj drugarski duh u ekipi pa makar od svih izgubili i svi nas posle pljuvali mi cemo i dalje ostati ekipa i drugari pre svega .

Leb te jebo,ovo je komedija....Kazes da se potrudimo jel?haahah nepada nam na pamet...radi praznjenja prazne slame,a vidim kako cod2 srb owna na cb,ono do jaja su...to za slashera ko je trazio ,nisam upucen u to....Od tebe mislim da niko nije trazio neku pomoc za lan ili tako nesto....kad budemo hteli na lan icemo....prosta stvar...

stewzoR

Quote from: oRtodoX on September 29, 2010, 10:28:44 PM
Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 29, 2010, 04:27:56 PM

Leb te jebo,ovo je komedija....Kazes da se potrudimo jel?haahah nepada nam na pamet...radi praznjenja prazne slame,a vidim kako cod2 srb owna na cb,ono do jaja su...to za slashera ko je trazio ,nisam upucen u to....Od tebe mislim da niko nije trazio neku pomoc za lan ili tako nesto....kad budemo hteli na lan icemo....prosta stvar...
pa makar nismo top 40 sa 3 tima shared line up...NONAME2WIN

oRtodoX

E a shared line up je nesto cega treba da se stidi,ili da te je sramota? Mozda sam glup,pa ono za toliko vremena provedenih na cb ne znam i to....I pogresio si,nije 3,sad je vec 5....

MakiMDSS.rs

orti nisi upucen HJZ je trazio da pitam KGB za sponzorstvo ili da igramo za njih tj vi da igrate za njih a ja samo da vam sredim to . a za LAN sta da ti kazem tvoja stvar nije moja :D a za cod2 SRB igraci barem svake nedelje idu na LAN i za sada nisu jos nasli sebi ravne za SD i CTF u srbiji sto je za nas dovoljno a i na CB su top5 za CTF i ovako po drugim ekipama ima ih od top1 do topxxx mesta . sve u svemu hjz je trazio da bude on kapiten dobio je , hjz je trazio da ubaci svoje igrace dobio je , hjz je trazio KGB nije dobio , hjz je trazio LAN nije dobio , hjz je trazio treninge za repku nije dobio , a ovo sto nije dobio sve nije moja odgovornost i moja duznost :D ako je on kapiten on je trebao da ima kontakt sa vama igracima i da vas sakuplja da igrate ili trenirate a ja sam samo mogo da pozoven igrace iz neke repke i da igrate sa njima , znaci ja nisam taj koji je pravio probleme neko hjz nije znao sta oce . mozes da ga pravdas al na kraju ces vidteti da i sam .