Napokon pravi potez

Started by Spinx!!, September 12, 2010, 04:38:23 PM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

BEBENE znam da citas sve ovo tako da mi nije probelm da ti opet kazem jednu lepu stvar  :icon_dick:

Sube cestitao napokon pravi potez od tebe iako si imao i druge solucije ali nebitno.....
Vidimo se preko nisana buraz a ovim cinom napustanja maticnog klana koji si ti podigao sa gagijem mene si kupio samo tako...
Jednostavno sa nekima se ne mozes izboriti :D

:ziveli :ziveli :drinks2 :drinks2 :drinks2

ToTo

Svaka cast Sub. Imas toliko postenih igraca na serverima, pa kreni od nule i napravi novi klan, samo ovaj put ne primaj svakoga. Prvo dobra provera, pa onda u klan. Siguran sam da ce pola familije preci kod tebe, samo ako napravis novi klan, videces, jer ih je vecina postena. :drinks2

jockerija

Pola familije se prci kod tebe??? Gey??? ok ako je to pošteno onda,svaka čast!!
Da se rasplačeš koliko pohvala!!

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Voleo bih samo da se ne podize OPET prevelika prasina oko svega.... Pustite me malo da se odmorim od svega..  :rock3

STEK

Quote from: SubZerou on September 12, 2010, 07:58:33 PM
Voleo bih samo da se ne podize OPET prevelika prasina oko svega.... Pustite me malo da se odmorim od svega..  :rock3
Nema odmora dok traje obnova!!! :bye2

samo sam cekao tebe da se javis iz Zajecara... :yikes:  To je ta SrpSKA Teta Vegeta...    :omg:

Ne ozbiljno, manite sada vise to....  :shutup:

STEK

Quote from: SubZerou on September 12, 2010, 09:06:06 PM
samo sam cekao tebe da se javis iz Zajecara... :yikes:  To je ta SrpSKA Teta Vegeta...    :omg:
cemu frka :yikes:

lang

SubZerou pa brate i ja da se javim mada si me tamo isprozivao kako ja nisam ovo i ono ali neka imas pozdrav i sa Garage...i ja sada opet kazem xaxaaxaxxaax kasno brate ,kasno  :king: Lang se opet javio  a za igru uvek sam tu kako god hoces posto si ti pro...a ja amater ,nista ne zaboravljam ..
HAhahaah.... Interesantno je ko ovde sve postavlja pitanja oko kvaliteta pojedinih igraca, tj. ko sve misli da je kompetentan!! Javlja se Lang ko igra na GARAGE serveru i to ponekad!! Bog te mazo, nemam sta drugo reci.   Omg  Ne pada mi na pamet da sada ovde pojasnjavam ko je. Mislim da ga Nemanja zna jos dok je bio kod nas u klanu, i ne vidim razlog sada za nekim "satro" iscudjavanjem. A sto se tice pretnji  banom od strane Spinxa, to za nas pojedine iz klana ne bi bilo nista cudno, doduse na BITANGE serverima.
Samo da se ne zaboravi , nije bilo toliko davno !

Na tvoju zalost ja i dalje stojim iza tih reci. No dobro, svako ima svoje misljenje.

lang

Sto na moju zalost vidi svoj klan  a tebe bas i ne dozivljavam kao nekog igraca tako da mozes da pricas sta god hoces i da citas forum po celu noc .Sa tobom mogu gde god hoces da igram i nije frka nisam prepotentan ko ti i tvoj citerski klan. Igrao sam protiv tvojih citera pa ni sa citom nisu bili bog zna sta .Imam vise sati nego pola tvog bivseg klana zajedno.Nemam nameru da se prepucavam ali mislim da je smesno da pricas o cod-u  samnom.Pozz
Jonny Lang
p.s. zalosno je sto se sve brzo zaboravlja  :king:

Spinx!!

lang brate sta ti je koji stojadin?
daj batali bre sve ovo i prepucavanja
Sub nije vise clan famiglie i to je kraj price cime se polemika i dalja rasprava oko njega zavrsavaju
pobogu budite razumni malo ipak smo mi ljudi a sve ovo je igra
lang nece dobiti ni jedno pivo u hotelcicu necbudes li se smirio

S-V Nemanja77

Колико има бабуна ,зависниÑ... и љубоморниÑ... људи на овом неÑ,у  Ñ,о је сÑ,рашно
Човек уложио године Ñ,руда да направи клан. и све шÑ,о је радио радио је из најбоље намере
и сад због балаваца  Ð¼Ð¾Ñ€Ð°Ð¾ да напусÑ,и исÑ,и
Па дајÑ,е мало подршке,  Ð° не да  Ð¼Ñƒ одмаÑ... подећеÑ,е ногу

Spinx!!

Quote from: =СЧ=Немања on September 13, 2010, 10:26:08 AM
Колико има бабуна ,зависниÑ... и љубоморниÑ... људи на овом неÑ,у  Ñ,о је сÑ,рашно
Човек уложио године Ñ,руда да направи клан. и све шÑ,о је радио радио је из најбоље намере
:clapping :clapping :clapping

Sllon

Quote from: Spinx!! on September 13, 2010, 10:35:16 AM

Ma da ???,,,hahahahhaha ovo je jako smiješno ....,,,još če ispasti pačenik lik koji na PUB i WAR serverima malo malo napiše nekome FOF i slično...... ,,,a čiterski klan koji je vodio i šlepao se u njemu kao LOW Š OTKA pa čak dotle da je same haxore regao samo da bi na CB-u imali acc u plusu ili nebili čak došli do tamo nekog topa .....Ajde neki jebeni CB ali na friendly warovima haxat protiv klanova koji te sponzoriraju je vrhunac drskosti i ljigavosti...  :suicide (informacija od dva klana bitange i zona )

Zamisli likove za računalom koji se furaju da su neka mafija pa varaju kradu i šlepaju se za sponzorstvo na način da se uvuku u pakšu na bilo koji način....  :||
Teško se je distancirati pojedincima kao tebi Spinx od lika kako što je Subzerou vjerojatno zbog puno provedenog vremena zajedno,,,znaj da svaka podrška nakon toliko laоi i prevare od strane tvog bivšeg lidera moоe se opravdati samo ako ga šutneš nogom u bulju...

Vrhunac ove priče če biti ako taj lik uđe u Bitange klan,,,a kako vidim sve je moguče :S    :icon_bad:

:stoner:

Spinx!!

Quote from: Sllon on September 13, 2010, 11:59:23 AM

Ma da ???,,,hahahahhaha ovo je jako smiješno ....,,,još če ispasti pačenik lik koji na PUB i WAR serverima malo malo napiše nekome FOF i slično...... ,,,a čiterski klan koji je vodio i šlepao se u njemu kao LOW Š OTKA pa čak dotle da je same haxore regao samo da bi na CB-u imali acc u plusu ili nebili čak došli do tamo nekog topa .....Ajde neki jebeni CB ali na friendly warovima haxat protiv klanova koji te sponzoriraju je vrhunac drskosti i ljigavosti...  :suicide (informacija od dva klana bitange i zona )

Zamisli likove za računalom koji se furaju da su neka mafija pa varaju kradu i šlepaju se za sponzorstvo na način da se uvuku u pakšu na bilo koji način....  :||
Teško se je distancirati pojedincima kao tebi Spinx od lika kako što je Subzerou vjerojatno zbog puno provedenog vremena zajedno,,,znaj da svaka podrška nakon toliko laоi i prevare od strane tvog bivšeg lidera moоe se opravdati samo ako ga šutneš nogom u bulju...

Vrhunac ove priče če biti ako taj lik uđe u Bitange klan,,,a kako vidim sve je moguče :S    :icon_bad:

junace jak si na recima nema sta ....
Aj malo neke stavri da ti objasnim lepo posto vidim da volis da kupis infose od klanova drugih....
Jesam bio u famiglii i to je moj prvi klan i klan u kome sam, moglo bise reci slobodno ponikao i stasao u nekog prosecnog igraca......
Sa njima sa vise vremena provodio hvatajuci zjale na TS-u nego sto smo igrali...........
Iz famiglie sam izasao zbog vec meni a i nekama dobro poznatih razloga...........
Nazalost kao svaki klan na balaknu a i sire ima svoju falinku ili nekog svog noba koji ce sve usrati.......ovaj slucaj je bio sa bebom i sta sada?????
Sub je branio, verovao mu je i sta ispusio i kraj......njegova greska ali se da ispraviti...svi mi gresimo ipak smo ljudi
Da nisi ti BEZGRESAN???? nemoj me zasmejavati molim te!!!
mozda je gresio mozda je nepadao nebranim ne sporim ali je covek na svom mestu......pritom sam ga licno upoznao i mogu ovde reci svima ko god nesto lose misli o njemu ili sta god moze da se sagne malo dole.......
A  de ce on da udje dal u bitange, zonu, m@w, titanse to nije tvoja stvar..........a pre svega bolje pometi svoje dvoriste pa dodji ovde i pricaj o drugome....

ah da ne zaboravim mozes se uredno i predstaviti ovde i nemoj biti  low ( rec koju si ti upotrebio sam mi nije jasno sta si ti PRO - profesionalno retardirana osoba?)
Ako te interesuje jos nesto slobodno pitaj.
Hvala!!!

S-V Nemanja77

Ma da ???,,,hahahahhaha ovo je jako smiješno ....,,,još če ispasti pačenik lik koji na PUB i WAR serverima malo malo napiše nekome FOF i slično...... ,,,a čiterski klan koji je vodio i šlepao se u njemu kao LOW Š OTKA pa čak dotle da je same haxore regao samo da bi na CB-u imali acc u plusu ili nebili čak došli do tamo nekog topa .....Ajde neki jebeni CB ali na friendly warovima haxat protiv klanova koji te sponzoriraju je vrhunac drskosti i ljigavosti...  :suicide (informacija od dva klana bitange i zona )

Zamisli likove za računalom koji se furaju da su neka mafija pa varaju kradu i šlepaju se za sponzorstvo na način da se uvuku u pakšu na bilo koji način....  :||

Vrhunac ove priče če biti ako taj lik uđe u Bitange klan,,,a kako vidim sve je moguče :S    :icon_bad:

Ma bravo  ti si nas idol

Smesni su pojedini ljudi  na CoD sceni srbije ,
prstom nisu mrdnuli da pomognu nekome,a najvise sebi
sta si ti neki pro,  predsednik kralj jebemliga sta, pa ces da ti sudis i da tvoja zadnja i da si ti uvek u pravu

Sve ovo treba banovati bez prava glasa  ili igranja

lang

100 mu gromova odoh spinx u hotelcic na vopi ! :drinks2

olo-sh

ako mu je prb naci klan primiti cu ga ja u NDB kao jednog od rijtkih iz familije (citaj te jedini) kojem se ta cast moze ukazati  :stoner:

Sllon

Slucaj sa Bebom ha....,,,  http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1793459
brcho      06-10-2010 04:06      15   No   Banned   Banned  
cvetkO_o      22-05-2020 05:27      21   No   Banned   Banned
Igrači nakon bana na CB igraju u klanu mjesecima pod drugim nickovima ????,,daj Spinx reci da admin ne zna za to i da mu se omaklo
Razbijač  uhvačen na zoni vise puta  sa low čitevima postoje i SS

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,3694.0.html   Topic: Who is fucking lFamiglia*MaX

Bilo je tu slučajeva i previše a admin klana nema pojma i verovao je da to nije baš tako :((((   :fighting:

Teza da smo svi ljudi i da grešimo je OK ,,,ali kada netko greši i vara onda je varalica najgore vrste,,,što se tiče mog predstavljanja imaš nick Sllon (inače donose sreču:)),,,inače nemam namjeru nikome napisati da je retardiran ili slično ...  :flag_of_truce

Besmisleno je voditi ovakav način rasprave iz razloga što znam da imaš mogučnost brisanja postova i bana,,,,što me nebi iznenadilo poznavajuči sistem rada na Bitanga forumu,,,,pozdravljam ovom prilikom sve članove Bitanga klana kojih ima više OK nego obrnuto,a u svakom оitu ima kukolja što je i dobro ako nije genetski modificirano :D

Spinx!!

Quote from: Sllon on September 13, 2010, 02:17:45 PM

Slucaj sa Bebom ha....,,,  http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1793459
brcho      06-10-2010 04:06      15   No   Banned   Banned  
cvetkO_o      22-05-2020 05:27      21   No   Banned   Banned
Igrači nakon bana na CB igraju u klanu mjesecima pod drugim nickovima ????,,daj Spinx reci da admin ne zna za to i da mu se omaklo
Razbijač  uhvačen na zoni vise puta  sa low čitevima postoje i SS

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,3694.0.html   Topic: Who is fucking lFamiglia*MaX

Bilo je tu slučajeva i previše a admin klana nema pojma i verovao je da to nije baš tako :((((   :fighting:

Teza da smo svi ljudi i da grešimo je OK ,,,ali kada netko greši i vara onda je varalica najgore vrste,,,što se tiče mog predstavljanja imaš nick Sllon (inače donose sreču:)),,,inače nemam namjeru nikome napisati da je retardiran ili slično ...  :flag_of_truce

Besmisleno je voditi ovakav način rasprave iz razloga što znam da imaš mogučnost brisanja postova i bana,,,,što me nebi iznenadilo poznavajuči sistem rada na Bitanga forumu,,,,pozdravljam ovom prilikom sve članove Bitanga klana kojih ima više OK nego obrnuto,a u svakom оitu ima kukolja što je i dobro ako nije genetski modificirano :D

prijatelju ja ne osporavam to...sve je to tacno ali ti tvrdim da je brcho kikan iz klana isto kao i max isto kao i silent....
beb@ je tek skorije kikan iz klana ali jbg kada su to frendovi neki iz zagreba te im ne mozes zabraniti da oni igraju zajedno....
sta sub je trebao narediti osobno da je zabranjeno igrati sa njime ? ili sta?
za razbijaca stvarno ne mogu nista reci....ja sam imao sumnje u njega prvi i prvi poceo sve to ali sam posle vise sati SPECA i odgledanih demoa svoje misljenje da je citer promenio....

Takodje ti mogu reci da se postovi ne brisu bez razloga a ban delim samo likovima koji pocnu da smaraju i vredjau druge a vecito mu se ni x fire ne znam

Hvala!!
kaze gore bilo je slucajeva ovo ono....buraz Sub ti je stariji covek i nije balavac od 20 godina.....i dok sam bio u famigliji covek je bio okupran poslom i svojom firmom te verovao neverovao nije bas u sve upucen......njemu je samo bilo servirano sve nista vise

STEK

osecam prisustvo tajnih agenata... :shutup: :unsure :nervous:

DzoNN:)

Spinx ne zaboravi da sam i ja medju osnivacima La Famiglije  ;D ;D pre 2 godine bio sam  u Wild Hogsima :super pa smo onda Sub Gagi i ja napravili klan La Famiglia...jaooo samo kad se setim kako je bilo tad extra dok nisu usli pojedinci u klan :icon_confused:...  :drinks2 :drinks2

Zver

Beba nije ni u jednom trenutku kikovan iz familije.

Sllon

Quote from: DzoNN:) on September 13, 2010, 03:50:36 PM
Spinx ne zaboravi da sam i ja medju osnivacima La Famiglije  ;D ;D pre 2 godine bio sam  u Wild Hogsima :super pa smo onda Sub Gagi i ja napravili klan La Famiglia...jaooo samo kad se setim kako je bilo tad extra dok nisu usli pojedinci u klan :icon_confused:...  :drinks2 :drinks2

Sektor legenda jedan od osnivača  La Famiglije i ovim putem ga pozdravljam,,,ma mislim da je ova priča završena što se mene tiče a Sub je jednostavno uprskao što nije reagovao odmah na loše pojave u klanu koji je imao uvjete da postane sve samo ne ČITERSKI KLAN koji i je..... :omg:

Spinx!!

Quote from: Zver on September 13, 2010, 03:54:17 PM

jeste!!! gledao sam licno log admina na x fire

@Dzon

Ah da Dzone dete moje imas pravo izvini sto sam zaboravio masu dobrih likova Sektora, Tebe, Armanda, Izidora, Punisjera, Ablu, Faoth-a,

@Silon

sta se radi u zagrebu ovih dana?

stewzoR

Quote from: Spinx!! on September 13, 2010, 04:22:36 PM

Nije izbacen,procitaj ponovo ceo topic lFamiglia - "no more codehook players"

Spinx!!

Quote from: stewzoR on September 13, 2010, 04:39:48 PM

i moja baba igrala zajedno za tvojom zar nisi video sliku 
imate li vi GRAM mozga ......sa x fire je izbacen a gde je tamo boli me kurac!!!!

Zver

Crvenim je obelezen beba kako izlazi iz klana, dok je zutim obelezeno kako u logu pise kada je neko kikovan.......

Ovo je ss snimljen 5 dana pošto je Beba  "izbačen" iz klana......

UGLAVNOM, ovaj potez Subarua je naravno dobrodošao, a nadam se da nije čisto estetski, jeste malo zakasneo, ali bolje ikad nego nikad.....

sandokan

pa dobro i bitange su branile domohomoa sve dok se nie izasla ona codehook lista,pa sta.
stinx je rekao da to nije njegov ip ,a zver :":Domo, legendarni potezi, svaka cast, ja kada njega vidim na serveru, ulazim  i pravac u spec. A vi sto kopate guidove, manite se corava posla.""

niko nije bezgresan u ovj igri

stewzoR

Quote from: Spinx!! on September 13, 2010, 04:43:43 PM
Quote from: stewzoR on September 13, 2010, 04:39:48 PM

i moja baba igrala zajedno za tvojom zar nisi video sliku  
imate li vi GRAM mozga ......sa x fire je izbacen a gde je tamo boli me kurac!!!!
Lol Spinx.

coper

Quote from: Spinx!! on September 13, 2010, 12:14:13 PM

Ma da ???,,,hahahahhaha ovo je jako smiješno ....,,,još če ispasti pačenik lik koji na PUB i WAR serverima malo malo napiše nekome FOF i slično...... ,,,a čiterski klan koji je vodio i šlepao se u njemu kao LOW Š OTKA pa čak dotle da je same haxore regao samo da bi na CB-u imali acc u plusu ili nebili čak došli do tamo nekog topa .....Ajde neki jebeni CB ali na friendly warovima haxat protiv klanova koji te sponzoriraju je vrhunac drskosti i ljigavosti...  :suicide (informacija od dva klana bitange i zona )

Zamisli likove za računalom koji se furaju da su neka mafija pa varaju kradu i šlepaju se za sponzorstvo na način da se uvuku u pakšu na bilo koji način....  :||

Vrhunac ove priče če biti ako taj lik uđe u Bitange klan,,,a kako vidim sve je moguče :S    :icon_bad:

junace jak si na recima nema sta ....
Aj malo neke stavri da ti objasnim lepo posto vidim da volis da kupis infose od klanova drugih....
Jesam bio u famiglii i to je moj prvi klan i klan u kome sam, moglo bise reci slobodno ponikao i stasao u nekog prosecnog igraca......
Sa njima sa vise vremena provodio hvatajuci zjale na TS-u nego sto smo igrali...........
Iz famiglie sam izasao zbog vec meni a i nekama dobro poznatih razloga...........
Nazalost kao svaki klan na balaknu a i sire ima svoju falinku ili nekog svog noba koji ce sve usrati.......ovaj slucaj je bio sa bebom i sta sada?????
Sub je branio, verovao mu je i sta ispusio i kraj......njegova greska ali se da ispraviti...svi mi gresimo ipak smo ljudi
Da nisi ti BEZGRESAN???? nemoj me zasmejavati molim te!!!
mozda je gresio mozda je nepadao nebranim ne sporim ali je covek na svom mestu......pritom sam ga licno upoznao i mogu ovde reci svima ko god nesto lose misli o njemu ili sta god moze da se sagne malo dole.......
A  de ce on da udje dal u bitange, zonu, m@w, titanse to nije tvoja stvar..........a pre svega bolje pometi svoje dvoriste pa dodji ovde i pricaj o drugome....

ah da ne zaboravim mozes se uredno i predstaviti ovde i nemoj biti  low ( rec koju si ti upotrebio sam mi nije jasno sta si ti PRO - profesionalno retardirana osoba?)
Ako te interesuje jos nesto slobodno pitaj.
Hvala!!!

zasto ne u budaletine?  :hat  :hat

Zver

Branio svog klanskog drugara dok god nisam video crno na belo..... šta ima loše u tome.

ToTo

Slon, posto vidim da prekopavas forum, poseti i stranicu koja se zove pravila foruma. Jbt, kaze mi zena da sam stalno na cod-u, a ja se ne secam da sam te video u igri. Vidis kako gresi, sta ona zna. Sub, imas moju podrsku, pici dalje  :hat

Darko

Svidja mi se u nazivu teme rec "napokon" jer je lista citera objavljena 25. maja, za ono sto je trebalo da usledi posle objavljivanja imena citera je dovoljno 2 minuta a ne nekoliko meseci tako da je rec "napokon" donekle odgovarajuca...  Drugi deo naziva je "pravi potez". Koliko je ovo pravi potez? Po meni nimalo. Pravi potez bi bio kikanje svih citera iz klana istog casa posto je saznao za njih, a on to nije uradio. U stvari neke citere je kikao odmah a neke nije kikao uopste. Sledeci pravi potez posle kikanja citera bi trebao da bude izvinjenje, njega kao lidera klana, a i ostalih postenih igraca iz klana, za sve one partije u kojima su nas pravili budalama i  pobedjivali na neposten nacin a on ni to nije uradio vec je samo cutao. Nije uradio ama bas nista. Taj lider klana u pokusaju je na kraju podvio rep i otisao iz klana ili je cak mozda na pristojan nacin isteran, ko ce ga znati.

E sad, Sub, molim te, nemoj da se nadjes uvredjen, ja volim sta mislim to i da kazem u lice (ako se pisanje nekome na forumu smatra time, ali posto se poznajemo i licno smatram da se moze tako reci). Ja i dalje mislim da si dobar covek i smatram te prijateljem. Za lidera klana jednostavno nisi. Da li si pokusavao da sredis ovu situaciju ili ne to mi ne znamo, ali da nisi uspeo da je resis to se vidi. Sad se ljutis ovde na Langa i pojedine koji te sa punim pravom prozivaju. Kad si znao da budes takav kada ste pravili od ljudi budale ajde sad malo pokazi samokritike kada ste od samih sebe napravili budale pa se bar lepo ljudima izvini zbog svega. Izvinjenje bi za pocetak bilo "pravi potez".

Spinx?

Stash

LA PORODICA - tako nazovite novi klan.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Za_Ginisa

sve je to lepo ali ko vam garantira da se on nece vratiti nazad posle svega?
posto vidim da mu maca pojela jezik i da ovde nece da se isprica ekipi!!!

Ne vidim razlog da mi se brise post, posebno ako nije bio uvredljiv. No sad to nema veze. Dakle, opet cu reci isto: Tebi Ginise, pri cemu nemam pojma ko si, mi ne pada na pamet da ti se "ispricam". A sto se tice izvinjenja ostalima, ja ne vidim uopste razlog da to uradim...
:thumbdown

STEK

Quote from: SubZerou on September 22, 2010, 12:34:04 PM
. A sto se tice izvinjenja ostalima, ja ne vidim uopste razlog da to uradim...
:king:

Darko

Quote from: SubZerou on September 22, 2010, 12:34:04 PMA sto se tice izvinjenja ostalima, ja ne vidim uopste razlog da to uradim...

Pravni naziv za razloge tvoga izvinjenja bi bio "komandna odgovornost".

STEK

Quote from: Darko on September 22, 2010, 10:49:28 PM
Quote from: SubZerou on September 22, 2010, 12:34:04 PMA sto se tice izvinjenja ostalima, ja ne vidim uopste razlog da to uradim...

Pravni naziv za razloge tvoga izvinjenja bi bio "komandna odgovornost".
"i rest my case"... 8|

Slazem se sa Darkom, ali da smo u stvarnom ratu, tj. da je ovo realnost, ali ovde se mnogi pozivaju na to da je ovo samo igra, tj. igrica, pa sam to i rekao u tom pravcu.   :snap

Za_Ginisa

pa ako nisi u lFamiglia klanu kaj si onda jos uvek na CB kaj si jos uvek na forumu admin?
nije mi jesno kaj zelis postici sa time