Opet garage

Started by sasa_sd, September 03, 2010, 12:21:05 AM

Previous topic - Next topic

sasa_sd

lang

Ma  dosta njih puca kroz dim ,bug,mod,sta li ? Opasnija je skripta za garand / i svi se vade na fps /. A i dobro si me podsetio .Kada su poceli serveri Bitange oni su uglavnom bili nemci /niko im nista nije mogao/ onda su se bunili dosta njih pa su ovi uveli auto assing . Tada je ta puska pucala normalno ,onda su podigli fps sa 125 na 250 i pocinje ludnica ....koja traje   :)
Mada ima i za dim vise stvari koje koriste , od drajvera pa do podesavanja grafike /iskljuce sve  sto moze da se iskljuci , verovatno i neki cit,itd...mogu da zamislim  kako ta slika izgleda bedno na monitoru,xaxaxaxx
Zato nemoj da se previse cimas nego pusku u sake i kokaj  :spiteful
Jonny Lang

sasa_sd

To za garand mi je jako poznato prvo zasta su me optuzili da imam je skriptu za garand, ali to se brzo sredilo jer me toliko zabadali sa tim sam morao da im saljem ss da bi poverovali da nemam, sledece je wh ( koji radi na blizinu) niko da provali da imam sluske i kad im kazes da imas i jos kad im kazem da su za 900din oni tek pocnu da kukaju ako oni imaju skuplje i ne pomaze i nesto narocito :clapping jbg noobs.
A ovo za Wh to je bilo najbolje , e tu sam vec poceo da im pricam kad nekog roknem kroz dim da ne bi bio sumnjiv.
Zato sad uvek igram sa garand iz inata (cudesna srpska rec) sem kad sam nemac i vise sam poceo na main jer ovao mi brzo dignu pritisak

dekxy!

Quote from: Homic on September 03, 2010, 10:25:27 AM
To za garand mi je jako poznato prvo zasta su me optuzili da imam je skriptu za garand, ali to se brzo sredilo jer me toliko zabadali sa tim sam morao da im saljem ss da bi poverovali da nemam, sledece je wh ( koji radi na blizinu) niko da provali da imam sluske i kad im kazes da imas i jos kad im kazem da su za 900din oni tek pocnu da kukaju ako oni imaju skuplje i ne pomaze i nesto narocito :clapping jbg noobs.
A ovo za Wh to je bilo najbolje , e tu sam vec poceo da im pricam kad nekog roknem kroz dim da ne bi bio sumnjiv.
Zato sad uvek igram sa garand iz inata (cudesna srpska rec) sem kad sam nemac i vise sam poceo na main jer ovao mi brzo dignu pritisak

Homic upravu si ti,neki imaju slusalice i neznaju da koriste  :stoner:
ja imam slusalice Razer piranha... i mene ispituju kako znas itd... jbga baa (kako se to kaze ba) kad imas iskustvo 2,5 god i znas kako se igra onda ti samo mogu pisati do mile volje.... :tongue2

http://www.vmart.pk/main/images/piranha1.jpg

darkbgd

Quote from: dekxy! on September 03, 2010, 11:10:31 AM
Quote from: Homic on September 03, 2010, 10:25:27 AM

Homic upravu si ti,neki imaju slusalice i neznaju da koriste  :stoner:
ja imam slusalice Razer piranha... i mene ispituju kako znas itd... jbga baa (kako se to kaze ba) kad imas iskustvo 2,5 god i znas kako se igra onda ti samo mogu pisati do mile volje.... :tongue2

http://www.vmart.pk/main/images/piranha1.jpg
ti cuti citeru da te ne bi karao u...  ;D :clapping2 :tease2 :tease :D :rofl :handshake: :drinks2

komara

Ja sam juce dao privremeni ban i kik BROTHER IN ARMS ALONE zbog Wh,ako ga neko vidi da igra pa cak ponekad dodje i na main neka ga odmah bana.

ToTo

On je vec na black listi, to je onaj sto mu dodju gosti pa haxaju, nije on, ma ne bi on, hehehe....
Danas se na mainu pojavio, kikajte ga koliko vam volja, bolje nije ni zasluzio.