Skor Statistika u jednom Halfu na MAIN serveru

Started by MakiMDSS.rs, August 28, 2010, 10:19:16 PM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

Ajde da vidimo ko ce da me prestigne a da ne bude FOTOSHOP itd sranja , pravilo je imate jedan half bilo koji da uslikate na bilo kojoj mapi i da ima preko 8 igraca na serveru . ajd da vidimo da li ce neko da uspe u tome i da li ce da me prestigne , MAIN server je obavezan slike sa GAREGE ITD se ne racuna isto kao i za ipod 8 igraca !!!

ToTo

Drzite se teme.  Sve sto ide u  :offtopic, obrisano je, a tako ce biti i ubuduce!!

MakiMDSS.rs

gurdiane poenta je ovde da te usere ovako pa makar stojali na mapi , ne desava se svaki dan ovo :D a za ovo jos jedno upozorenje sledeci ti je ban na forumu , a i videli smo te koliko si pro 1 mapa vs bitange ju nista neznas posle jao sve znas to mora da je PRO skill a?

lepo kaze stewa L2P no namer. idi zavuci glavu u WC. pazi da se ne zagubis usput , i kad se zavuces u WC savij usi da mozes da udjes GLAVONJA

quard1aN loves H.G.

Necu da se swadjam na 4umu iz postowanja prema bitangama... A ti mozes sta hoces da pricas da sam low i to... Mozda jesam, i nije me briga... Stewa kaze da je namer :clapping2 :clapping2 :clapping2 :bad2... A nije nista bolji od bilo koga ko ima wise od 1000h... A daj mi ban ako hoces, swejedno mi je... Ti mi reci glawonja ^^ Ja makar imam nesh u glawi... Samo nznm ko ti dade admina owdje...  :yikes: Pff zz :hat :hat :hat

MakiMDSS.rs

cuti dok te  :icon_bad: lepse zvuci na slikama pogledaj iznad glavonja  :icon_bad:

stewzoR

Quote from: SUPERSTARS|GuarDiaN on August 31, 2010, 02:16:42 AM
Necu da se swadjam na 4umu iz postowanja prema bitangama... A ti mozes sta hoces da pricas da sam low i to... Mozda jesam, i nije me briga... Stewa kaze da je namer :clapping2 :clapping2 :clapping2 :bad2... A nije nista bolji od bilo koga ko ima wise od 1000h... A daj mi ban ako hoces, swejedno mi je... Ti mi reci glawonja ^^ Ja makar imam nesh u glawi... Samo nznm ko ti dade admina owdje...  :yikes: Pff zz :hat :hat :hat

quard1aN loves H.G.

Samo ako ti to zowes :icon_bad: ...  :yikes:

Ne osjetim nista... Mora da je mali, sunca nije widio...

To Stewo ljubawi <3

pxzyy [@] m@x]

MakiMDSS.rs

stewzoR

Maki,jedino ako imas jako srce,pa da ja postavim svoje skreenove  :smoke:

MakiMDSS.rs

stewzoR

AlekSerbia

Stewzore jeste . izvini sad cu da obrisem da ti nebi upadalo u oci . no frx evo

MakiMDSS.rs

bez problema vrni sliku jbt i to je skor Ispod je JAPE :D to je vazno

AlekSerbia

maki vidis kako nekome ko misli da je pro smeta sto imam ovakav skor . jbg nekad se i nama low igracima posreci da budemo dobri  :whistling

MakiMDSS.rs

meni ne smeta ja sam namerno stavio ovu temu , danas sa totom na serveru sam imao 120 fraga al nisam okacio , cekam preko 161 :D

SOLID

AlekSerbia

Zmijo pa mozes ti i bolje od ovoga :) ali svaka cast majstore  :hooray:

MakiMDSS.rs

STEK

AlekSerbia

Quote from: STEK on September 08, 2010, 11:41:13 PM
vid ga Solid...a ne hvalis se...ccc!
:bye2
hahahaha :D STEK kad ces ti na main -u ovako da odradis skor :D  :smoke:

STEK

Quote from: =Alek= on September 09, 2010, 01:54:52 AM
nemam taj program... :o

AlekSerbia

Quote from: STEK on September 09, 2010, 10:31:37 PM
Quote from: =Alek= on September 09, 2010, 01:54:52 AM
nemam taj program... :o
Kako to da vi titansi ne delite nista izmedju sebe . zar je moguce da je zimja stipsa :D

SOLID

:rofl :rofl :rofl :rofl
Samo zene delimo.... :D

STEK

AlekSerbia

Quote from: SOLID on September 10, 2010, 05:20:47 AM

ako ako .. veoma pamtno .. i da titansi pomenu zene .. :D mislio sam da ste gej clan :P hahahaha    :whistling

STEK

Quote from: =Alek= on September 10, 2010, 04:50:05 PM
Quote from: SOLID on September 10, 2010, 05:20:47 AM

ako ako .. veoma pamtno .. i da titansi pomenu zene .. :D mislio sam da ste gej clan :P hahahaha    :whistling
Ma CoYot mi je sumnjiv nesto....reko je da dolazi 10 oktobra u BG-u... :ne_razumem

AlekSerbia

Stek Sta to ima 10 Oktobra u Bg -u ? ja sad  :ne_razumem sta coyot .. pojasni

STEK

AlekSerbia

Ovo je stari SS .. nije neki veliki skor .. :) ali veoma zanimljivo :) tad vecina nije bila toliko poznata .. i nisu bili toliko dobri igraci kao sad :) ..

stewzoR

oko 4 godine star SS...kad sam uplivao u cod2 vode,nije ctf sorry,al eto,ovaj i jos jedan su mi jedini ostali iz tog perioda :)

update
evo i drugi naso sam ga :)

ugly.fender

coper

ako vec stavljate ove ss-ove ne stavljajte negde gde je ocigledno igranje bilo 2 na 2 i sl... nego sa neke prave igre... smarate u protivnom  :bad2

AlekSerbia

Quote from: COperinjO on September 27, 2010, 08:42:30 PM
ako vec stavljate ove ss-ove ne stavljajte negde gde je ocigledno igranje bilo 2 na 2 i sl... nego sa neke prave igre... smarate u protivnom  :bad2

ja sinisa ovde ne vidim neki smor .. sem ove od stewzora .. hmm nigde logike koga zanima DM :) .. spika je pocela u vezi main -a .. to je i ostalo .. jbg nisu neki skorovi :)
A ti batic :) ono da ti nebude muka furaj svoje neke SS :) sa dobre prave igre :D kao sto je mix war :) kapis pico  :whip3:

stewzoR

Quote from: =Alek= on September 28, 2010, 04:22:31 AM

ja sinisa ovde ne vidim neki smor .. sem ove od stewzora .. hmm nigde logike koga zanima DM :) .. spika je pocela u vezi main -a .. to je i ostalo .. jbg nisu neki skorovi :)
A ti batic :) ono da ti nebude muka furaj svoje neke SS :) sa dobre prave igre :D kao sto je mix war :) kapis pico  :whip3:
a cek imas ti neki SS od pre 4 godine,bilo kakav? OH WAIT...3x puta je lakse na CTF napraviti skor 100 nego na DM sa 14 ljudi

STEK

Quote from: stewzoR on September 28, 2010, 03:20:18 PM

a cek imas ti neki SS od pre 4 godine,bilo kakav? OH WAIT...3x puta je lakse na CTF napraviti skor 100 nego na DM sa 14 ljudi
to znaci da se rugas svakome koje napravio bilo kakav "score" na CTF-u...zato sto je lakse :shok...nece se sloziti Makidinja na ovome... :unsure

AlekSerbia

Quote from: stewzoR on September 28, 2010, 03:20:18 PM

stewzzzore .. ovde pise na topicu main .. :D .. znaci main .. :P .. drzi se toga ne furaj ovo u off topic :)

stewzoR

coper

ako ces da pojasnim ono sto sam rekao evo vuces me za jezik.. izbacio si dva ss-a... drugi ss je onaj koji podrzavam, igralo se 10 na 10 i vise, otrpilike su svi igrali celo poluvreme i to je to.. dobar skor... prvi ss je evidentan da si igrao sa japetom protiv neka dva njuba 2 vs 2, i da ste se otimali oko flaga ko ce prvi uzeti  :rofl... makijev je npr 4 vs 4 gde je u pred kraj mape upalo jos nekoliko igraca, o titansovom ss-u da ne govorim... sve se to vidi kad se malo bolje pogleda... samo sam to prokomentarisao, ako se slazete ok ako ne jbga, jednostavno takvi ss-ovi su mi smesni... ja sam sa tomijem pre neki dan igrao celo poluvreme 1 na 1 pa je jedva bilo 4-4 u flegovima, kad su upala prva dva njuba upala su sa po jedne... da smo ostali ja i tomi vs njih dvojice verovatno bih ako bi jurio flag sto mi je totalno bezveze u takvoj igri, doneo svih 20 flegova za half ... meni je to smesno, a vi kako hocete,,, otprilike ako ne pocnete da ubacujete prave ss-ove, sa neke prave igre sa maina bice zanimljivo za pogledati ovako mi je smesno... toliko od mene

coper

izvinjavam se solidu, posle ponovnog pregledavanja skor je ok... ostali ss-ovi evidetna igra 4 vs 4 maximala... :bad2  :suicide

AlekSerbia

ma sad ti mene vuces za jezik ali necu dalje da nastavljam ... znam da tu nema kraja . ako pocnemo nas dvojica :) ...  :flag_of_truce

coper

pa jbte imam svoje  misljnje pa ga iznosim sta sada? Sednem za komp u 10 ujutru, uhvatim ova tri njuba sto dolaze u igraonicu izjutra i napravim 220-0 dok ostali ne poulaze na server i jea i am the best... dajte ss-ove gde je bilo kidanje, meni je barem to zanimljivo za gledanje... npr onaj ss sa main2, ja ti i jos 4 budaletine, dva neka tamo vs 6 bitangi i nekih tamo kad je bilo 5-1... :icon_bad:  bato

SOLID

Evo jednog kidanja od sinoc :D :D :D

AlekSerbia

evo nisu njubovi i jos je sa main 2 :) samo ovo je 2vs2  :tease2

coper

ovo vec podrzavam... dobro kidanje... otrpilike :hat

stewzoR

coper

mada kad se pogleda ovaj ss kako je moguce da ste vi pobedili... 11 flaga 110 kilova ukupno a vi imate 80tak + killovi... uh ovde je bilo 1 vs 1 pa se upalo sa strane... ili gresim?  :yes

AlekSerbia

Quote from: COperinjO on September 30, 2010, 02:27:56 AM
mada kad se pogleda ovaj ss kako je moguce da ste vi pobedili... 11 flaga 110 kilova ukupno a vi imate 80tak + killovi... uh ovde je bilo 1 vs 1 pa se upalo sa strane... ili gresim?  :yes
ne znam ne se secam :D ali moguce :D .. a i nije bitno :) bitno da je bilo pucanja :D .. nego ovaj stewzor ili me mrzi ili me muva . stewizii ribo nisam u tom fazonu :D predji na titanse oni vole s` guza :P

MakiMDSS.rs

ja podrzavam sve skorove - samo napred al ono stewa jeste promasio u pitanju je MAIN ili MAIN2 sto bolje da je sa MAIN2 , prihvatamo samo min4vs4 max10vs10 SSove :D idemo dalje cepanje , inace ovaj topic je otvoren da se skupe malo slike i da se malo druzimo a ne raspravljamo kao sto obicno radimo ako ste za zezanje preko SS samo pucajte i postavljajte ako ste za raspravljanje ima drugih topica :D

uzivajte svi smo mi ljudi i uzivo verujem da bih bilo zezanje do J***

coper

stewzoR

COperu ne stavljaj SSove sa novim configom,necemo prihvatiti takve  :super

MakiMDSS.rs

nediraj mi copera - novi cfg sa novom igrom , udri coper sve SS sto imas sa MAIN ili MAIN2 isto i ostali

SALTSTONE

djed

||NooOooZ||CAKI

DiESEL. and smrT

Tada je bilo ownanje...posle je lik nabijo skor skoro tako jos 2-3 mape  :super