Mali Vuk proziva na TS

Started by Team.iNfamous*DrDrift, August 28, 2010, 06:04:23 PM

Previous topic - Next topic

Team.iNfamous*DrDrift

E ovako,lik po imenu VUK,tacnije klinac(slinac) iz klana malisani(neam nista protiv njih) proziva na ts-u vec par dana bez razloga(ne samo mene)

Evo i dokaza :

http://www.speedyshare.com/files/24008474/Vuk.mp3

Poslusajte ga molim vas, I NE PREPORUCUJEM MLADJIMA OD 18 GODINA(ja sam izuzetak  :) ) I OSOBAMA SA SLABIM SRCEM  :yes

ToTo

Preslusao. Neko lozi klinca ocigledno, ali to nije razlog za psovanje i vredjanje. Nisi ti drift bio na ts-u sa mefistom  :rofl, ne bi se obazirao na ovo veruj mi. Nista strasno, u svakom slucaju, resice to tvor, siguran sam. Malisani  :hat

stewzoR

:clapping Tvore ,tvore  :clapping 
ToTo,jel to bilo...ermmm..hmmm kad me je kundacio  :whistling.... :icon_confused:  :suicide  :(

Team.iNfamous*DrDrift

znam..palo mi je napamet..mozda ga je memphisto vaspitao ?  :)  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

AlekSerbia

drift nemas pojma kakav je na ts stewzor znaci zlooo .. ne znam koje gori dal memo ili stevo  :tease2

stewzoR

Quote from: =Alek= on August 28, 2010, 07:04:02 PM
drift nemas pojma kakav je na ts stewzor znaci zlooo .. ne znam koje gori dal memo ili stevo  :tease2
Jel se mi poznajemo ?  8)

AlekSerbia

Quote from: stewzoR on August 28, 2010, 07:10:03 PM
daj ne pametuj :D

stewzoR

Quote from: =Alek= on August 28, 2010, 07:12:09 PM
Uporedjujes Mephista i mene,sunce ti,  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

AlekSerbia

Quote from: stewzoR on August 28, 2010, 07:13:53 PM
Quote from: =Alek= on August 28, 2010, 07:12:09 PM
Uporedjujes Mephista i mene,sunce ti,  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:
huhuhu neko se iznervira .. pa jel nisi pre neko vece na ts bio nalik memu :P aj porekni zovem makija da potvrdi :P

MakiMDSS.rs

ma sve je kako alek kaze :D  :diablo SVETOZAR = SVETLOZAR = STEWA ahahaha (c) CoxY

AlekSerbia

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on August 28, 2010, 10:23:28 PM
ma sve je kako alek kaze :D  :diablo SVETOZAR = SVETLOZAR = STEWA ahahaha (c) CoxY
maki ja iskreno i ne znam ovog lika .. nepoznata je .. kao u matematici X  aliii sto psuje na ts a joj .. njega nebi mogli ni dunav ni sava ni ibar ni morava juzna zapadna i ova velika da operu :D znaci zaebo mema sa psovanjem  :D :D

Team.iNfamous*DrDrift

e toto niko nije klinca lozio,odjednom je krenuo da psuje i zajebava.Zao mi je samo sto nisam sve snimio.

stewzoR

ma sve je kako alek kaze :D  :diablo SVETOZAR = SVETLOZAR = STEWA ahahaha (c) CoxY
STOP FAN BOI

AlekSerbia

Quote from: stewzoR on August 29, 2010, 12:58:55 AM
STOP FAN BOI
Stewzooooo ko ti drma kavez batice :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ljusha

istina je......i mene je vredjao vise puta......

ToTo

Ne gubite vreme ovde, to je bar lako resiti. Mute player na ts-u, pa neka prica koliko hoce.

fanTom!

I mene je vredjao i prozivao  :diablo

ToTo

Desni klik, mute player, pa neka prica onda sam sa sobom.

AlekSerbia

Prvi Put :)

Quote from: ToTo on August 31, 2010, 07:18:44 PM
Ne gubite vreme ovde, to je bar lako resiti. Mute player na ts-u, pa neka prica koliko hoce.

Drugi put :)

Quote from: ToTo on September 13, 2010, 09:56:15 PM
Desni klik, mute player, pa neka prica onda sam sa sobom.

Aj Matori jos i treci put ponovi,mozda te ukapiraju sta im pises :D znas kako se kaze treca sreca :P

fanTom!

Upravu si ToTo ovo treba da radi mali vuk  :suicide

McAfee12

Postoji jos jednom resenje a to je ((ADMIN + VUK + DESNI CLICK +BAN=BB NOOBE)) :whip3: