lFamiglia KLAN - no more codhook players

Started by Spinx!!, August 27, 2010, 04:26:12 PM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

Konacno Beb@ napustio klan, tj. kikan je iz klana zarad svega. Famiglia je resila da se vrati na stari put slave ocisec i sredjen.
Ovim putem pozdravaljm lidera klana na pravom koraku. Zato bi molio sve igrace da vise ne uzimajiu u usta lidera klana kao i sam klan nego podrzite ovo kao cin pametne borbe protiv citera i haxora

Shaggy

e ovako :)

Kao sto sam obecao neke promene u klanu...to sam i uradio...uz konsultaciju sa subom naravno

Beba je van klana...
To sto je on navodno (vrlo verovatno )  koristio ovo ili ono..ja se izvinjavam svima ..u ime klana ali ne bih da ulazim u  to, isto tako ne bih voleo da se sada neko nadoveze...ovde..na temu bebe i pocne da ga vredja i pljuje..znaci ne radi se o njemu ovde...nego o pokusaju da se familija vrati na "pravi put"

Ocekujem pozitivne komentare...ljudi sa bitangi i samih njih..povodom ovog gesta...te se nadam da cemo uskoro baciti i koji frendly war..

Dalje,
Nadam se da nece vise biti vredjanja na racun Familije na pubovima..

Prilikom...biranja..novih clanova...bit ce mnogo rigoroznija kontrola...a ako se nazalost ponovi ne daj boze..da se opet naleti na cheatera..bit ce kickan odmah po saznanju..da je prevarant

hvala

Shaggy  8)

PS:

Tuzba na racun Spinxa.. jer je neovlasteno objavio pre mene...vest...a nije clan klana..  :rant2: :rant2: :rant2:

Talijan

Et napokon neke dobre vijesti.... :super :super eto mu sad  :icon_dick:...et familija se polako vraca korjenima...  :stoner:

STEK

ah dugo vam trebalo... :unsure kolko ce vam trebati za "brch"-a :spiteful
:bye2

razZz

Jos da se mene rijese i mogu cisto cijela Familija ici u RAJ    :hat  ;)

Spinx!!

Talijan

:yikes: Razz  :dummy sta ces u raju kad je ekipa u paklu...xD  :stoner:

razZz

Quote from: Talijan on August 27, 2010, 05:13:00 PM
:yikes: Razz  :dummy sta ces u raju kad je ekipa u paklu...xD  :stoner:

hahahahahahaha...dobra, dobra...samo, ja sam rekao..mene u pakao a oni neka beze u raj   :rofl

Talijan

razZz

coper

samo napred... :rock3  :rock3  :rock3  Ko je sledeci?   :dummy

Talijan

Al_Capone

Talijan

Quote from: Al_Capone on August 27, 2010, 07:20:35 PM
Vratice se bebara pod drugim nickom  :clapping2

ehh..da..nazalost..sve opcije su otvorene.. :suicide

don_gagi

Quote from: Al_Capone on August 27, 2010, 07:20:35 PM
Vratice se bebara pod drugim nickom  :clapping2

Javio se najobjektivni ljubitelj familije!  :spiteful

stewzoR

Ja cekam da COpera izbace iz budaletina,e onda ce sve biti ok  :D  :ok2  :violin: :super

ToTo

Quote from: stewzoR on August 27, 2010, 08:32:08 PM
Ja cekam da COpera izbace iz budaletina,e onda ce sve biti ok  :D  :ok2  :violin: :super

Swetozareeeeeeeeeeeee   :rofl :rofl :rofl

Malo zakasnela odluka, ali bitno da je to reseno. Ovo je prilika za sve klan lidere da vide, koliko stete jedan igrac moze da nanese klanu.

AlekSerbia

hahahahahahaha   :D :D :D :D :D :D :D :D tesko on je veliki chiter :D ne mozes da ga provalis :D nema te stvari koja moze copera da uhvati na delu :P

stewzoR

Quote from: ToTo on August 27, 2010, 10:50:33 PM

Swetozareeeeeeeeeeeee   :rofl :rofl :rofl

Malo zakasnela odluka, ali bitno da je to reseno. Ovo je prilika za sve klan lidere da vide, koliko stete jedan igrac moze da nanese klanu.
J**** TI SWETOZARA I SVE!!!

AlekSerbia

Quote from: stewzoR on August 28, 2010, 04:42:17 AM
J**** TI SWETOZARA I SVE!!!
jbt manje vina stevo manje rekoh ti ja lose utice na tebe .. kako mislis sam sebe da ebes ?  :tease

komara

Sto se mene licno tice ja sam i u onoj temi Cod Busted rekao da zbog pojedinaca ne treba osudjivati ceo klan.

jockerija

A što serete majke vam!!! Prvo serete chiteri sada čestitate daj patetični ste!! Shagy tebi ni hax ne pomaоe!!!!
Pusa!  :icon_bad:

Spinx!!

Quote from: jockerija on August 30, 2010, 11:24:58 PM
A što serete majke vam!!! Prvo serete chiteri sada čestitate daj patetični ste!! Shagy tebi ni hax ne pomaоe!!!!
Pusa!  :icon_bad:

OMG OMG OMG OMG OMG

majko moja mila niko nikada nije napadao celu famigliu nego pojedince i glavnog lidera koji nije kikao iste. Bio sam u famigliji 1 godinu i ima mnogo dobrih momaka koju za razliku od polovine ovde nisu deca nego odrasli ljudi, stoga vi DECO morate prema starijima imati postovanja....

A sto se kritika tice one su bile upucene za bebu, max-a, brcoooo i jos poneke sitne ribe koje su kikane inace. Tako deco bez vredjanja i napadanja vise da cika Spinx!! ne bi malo upotrebio dugme BAN!!!

Hvala!

stewzoR

Jao,jao,jao,ovde je doslo do veliiike zabune,Beb@ je jos u lFamigliji,ne na Xfireu vec na CB-u,samim tim,ceo topic je laz.  :snap

http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1793459

razZz

Quote from: stewzoR on August 31, 2010, 01:11:10 AM
Jao,jao,jao,ovde je doslo do veliiike zabune,Beb@ je jos u lFamigliji,ne na Xfireu vec na CB-u,samim tim,ceo topic je laz.  :snap

Bravo, pogledaj kad je zadnji put igrao cb za klan.....segi je zaboravio, OPROSTI MU BOZE   :stoner:

stewzoR

Quote from: razZz on August 31, 2010, 01:30:21 AM
Quote from: stewzoR on August 31, 2010, 01:11:10 AM
Jao,jao,jao,ovde je doslo do veliiike zabune,Beb@ je jos u lFamigliji,ne na Xfireu vec na CB-u,samim tim,ceo topic je laz.  :snap

Bravo, pogledaj kad je zadnji put igrao cb za klan.....segi je zaboravio, OPROSTI MU BOZE   :stoner:
Ti da cutis,i dalje je u klanu,i CL je

Spinx!!

Alo jebem Vas u dupe corava zar beb@ nije admin La Famiglie blue Squada a u white squadu treba shaggy da ga izbaci i moj dragi
Stewzore ili SWETOZAREEEEEEEEEEE ako vise volis nemoj da tupis ovde da je nesto laz ili tako molim te lepo!!!!!

stewzoR

Quote from: Spinx!! on August 31, 2010, 08:28:48 AM
Alo jebem Vas u dupe corava zar beb@ nije admin La Famiglie blue Squada a u white squadu treba shaggy da ga izbaci i moj dragi
Stewzore ili SWETOZAREEEEEEEEEEE ako vise volis nemoj da tupis ovde da je nesto laz ili tako molim te lepo!!!!!
Laz je.

olo-sh

KUC KUC izvinite ako smetam al mi se ucinilo da se ovde prijavljuju ljubitelji familije pa reko da i ja popunim obrazac  :yikes:
obratio bih vam paznju na prvi zakon fizike koji kaze : '' bez obzira na predjeni put citeri ostaju citeri''
sretno sa trazenjem worova hahahah

Zver

Ovo je ok potez, samo sa VEEEEELIKIM zakasnjenjem, mislim da na ovakvim stvarima ne treba čestitati jer je to nešto što se treba po nekom automatizmu uraditi.... U svakom slučaju, ako je familija clean, ima moju podršku...

Spinx!!

Quote from: Zver on September 01, 2010, 03:05:35 PM
Ovo je ok potez, samo sa VEEEEELIKIM zakasnjenjem, mislim da na ovakvim stvarima ne treba čestitati jer je to nešto što se treba po nekom automatizmu uraditi.... U svakom slučaju, ako je familija clean, ima moju podršku...

ovako misli jedan ozbiljan i pametan covek

jockerija

Spinx ti moraš biti svakom loncu poklopac!!!! De nemoj se nervirat i biti advokat drugima!! Stewo ima konkretne dokaze! Ma samo opušteno,opušteno.....  :vava

MakiMDSS.rs

ma ovo je zanimljivo Shaggy i kickanje bebe , kao ono mi te kickamo al ides sa nama u drugu ekipu , ahahaha zalosno

[14:01] Shaggy: cuo sam da te Animus trazi
[14:01] stewzoR: oki
[14:01] Shaggy: bash mi Smoker..danas trazio tvoj xf
[14:01] stewzoR: do jaja.
[14:01] Shaggy: sila
[14:01] stewzoR: pozdravi i ti njega.
[14:02] Shaggy: igra war sada..ne bih da ga ometam
[14:02] Shaggy: smem mu da ti xf ?
[14:02] Shaggy: ili da mu kazem da se javi tvom menadzeru
[14:02] Shaggy: ?
[14:02] stewzoR: dosadan si covece
[14:03] Shaggy: jbt...ja ti pokusavam izgraditi karijeru
[14:03] Shaggy: koja je vec iole uspesna
[14:03] Shaggy: ti mi tako uzvracas
[14:03] Shaggy: pokusavam da vas shvatim ali ne ide nikako :)
[14:03] Shaggy: Makija znam zasto sam odjebao..
[14:04] Shaggy: ali ti..dizes nos kad te neko kicka..pored toliko boljih igraca
[14:04] Shaggy: i plus nisam te jos ja ni kickao
[14:04] Shaggy: postavio sam momka..koji ce biti aranzer...da se ja ne cimam oko toga..jer mi se ne da igrat
[14:04] stewzoR: jel ti stvarno mislis da je sve u tome da imas najbolje igrace?!
[14:04] stewzoR: napravis ekipu brate
[14:04] stewzoR: zoves likove sa kojima igras
[14:04] stewzoR: MOGU I JA SAD DOVESTI 10 top igraca
[14:04] stewzoR: i sta je tu zanimljivo?
[14:04] stewzoR: aj mi reci
[14:05] Shaggy: cuj..nije sve u tome..ali hocu da ovaj klan bude takav...lako mi se da napraviti klan od ekipe
[14:05] stewzoR: da ti uspeh bude na vrh ruke
[14:05] stewzoR: i onda kasnije kao
[14:05] stewzoR: avarded ovo ono.
[14:09] Shaggy: Rekao sam ti ..hocu da bude ovaj klan takav...lako napravim neki for fun clan...za ekipu..i btw
[14:09] Shaggy: meni vajnaju da nece da igraju sa tobom i sa makijem
[14:10] Shaggy: i da kickam tebe..pre svega
[14:10] Shaggy: i ja nisam hteo
[14:10] Shaggy: sada sam clan spojio sa ovima..i dovedem bolje igrace..nek igraju bmk
[14:10] Shaggy: meni treba 10 min...da okupim frendove u neki clan na cb
[14:11] stewzoR: sta im ja mogu kad se ponasaju ko da su iz cetvrtog sveta
[14:12] Shaggy: a ja nemogu da ..slusam svaki dan nekog na xf..kako mi vajna..a nemogu kickat 90% igraca radi tebe i makija..a nisam hteo ni vas dvojicu radi tih 90%  sve do ovog ujedinjenja
[14:12] Shaggy: jer..tu ce biti susko..iz cementa..beba..samuel..terma..dethy...Heroooo iz ex anime..ultima..armbar...i vrlo dobro znas..da prvi fail war
[14:12] Shaggy: i nece vise hteti igrat
[14:12] Shaggy: ak igras ti
[14:12] Shaggy: isto tako i ja..ili bilo ko drugi
[14:12] Shaggy: losiji
[14:13] stewzoR: ma oni su mi super
[14:13] stewzoR: dajem 10$ da ce puknuti prva 2 wara
[14:13] stewzoR: i raspasce se sve to
[14:20] Shaggy: tesko

Zasto Shaggy ima Braon oci ? " Zato sto mu sada doslo iz DUPETA u GLAVU " a sta mu je doslo iz dupeta u glavu " nemozemo mi bez BEBE ipak on donosi poene na CB kad zagusti aka Haxam svakoga ko oce da nas pobedi "

Zver

[14:12] Shaggy: jer..tu ce biti susko..iz cementa..beba..samuel..terma..dethy...Heroooo iz ex anime..ultima..armbar...i vrlo dobro znas..da prvi fail war
:ne_razumem

Shaggy

Quote from: Zver on September 03, 2010, 06:58:07 PM
:ne_razumem

Pusti ovo rade :)

nisam hteo da se nadovezujem na neke teme niti da se doticem nekih ljudi...ali vidim da ipak moram :)

Ja sam rekao sta sam hteo..

Prestao sam neke vreme da igram CB...iskreno nisam igrao od kako je doctor banovan jer je i on iz mog klana i bio mi je aranzer.
I nije mi se dalo vise...nakon novog bana..

Sad..meni je jako drago da stewzor ima makija i maki ima stewzora...jer da nemate jedan drugog ja ne znam sa kim bi pricali ????
Kazu svako ima i vremenom nadje sebi neku srodnu dusu..vas bolje ne bi sklopio niko..
Samo sto se vase teze..i prica vrte uvek oko istog

Maki kontantno iznosi neke teze..neke dokaze..linkove..SS-ove..i silne zajebancije vecinom o nekim nebitnim situvacijama..
mislim ovo sto je beba u drugom klanu..zas bi se to ticalo..tebe..steve ili nekog desetog ?
zasto nije niko spomenuo Lesara koji je takodje u tom klanu ? Fatala ?  koji takodje imaju banove na cb.ili su imali.
Beba nije vise u lf..i ja ne znam sta vi zelite..
Mi smo i dalje frendovi i igrat cemo u drugom klanu i btw..momak je u ovoj ekipi prosecan igrac i uopste nisu uslovljeni neki poeni i neki rank...njegovim dolaskom i igranjem....
boze..
ti bi da neko quita cod...radi nekog gey dancera....koji ceo war..vristi samo  "bre"  "bre"  ..ono sto pogodi..pogodi na fps-a
i radi nekog klinca....kojem sva spika spada na neke licne modifikovane dijalekte..2-3 godina igranja..poznavanja nekih jacih igraca...i konstantnog bezveznog prepiranja..po forumima.

Ma da..

meni je vecina whajnala na vas dvojicu zasto ste u klanu ...clan je bio napravljen kao frendly..ali cim se poceo ozbiljnije i aktivnije igrat CB...doveo sam par igraca...koji su eto svaki dan whajnali na 2 dvojicu..kako se izdvajate..nemate skill da pratite ekipu itd da nece da igraju sa vama..
I ja nisam uopste regaovao..nego im fino rekao da igraju ak zele..ak ne..lako ih mogu zameniti..
Mogao sam da biram izmedju totalne neaktivnosti clana ili da kickam vas dvojicu... 
mada vas ja nisam ni kickao ;) cini mi se..tj nisam stewzora..no nebito
Maki high skill ?  stewzor high skill ?  u kom svetu zivite :)

i vidi se kolika je patetika u pitanju...kad se vasa odbrana i napad zasniva na kopiranju privatnih razgovora po forumima :)

jadno...

ne zalim sto sam napisao ono tamo  

hoces da kopiram ovde razlog izmedju mene i tebe maki  ?  zbog kojeg sam te "odjebao"  ??

zasto to nisi kopirao ovde ?

ja imam sacuvano..

ljudi ovo nije cirkus gde neko jedva ceka da ti i steva izvodite svoje tacke...
ovo je ozbiljan forum koji posecuju   vecinom stariji ozbiljni ljudi..naravno i mladji.. ali nije napravljen....da bi ti iznosnio neke svoje tragi komedije i teorije zavere :)

Ti si   "najveci narcis modernog doba"  i verujem da si jedini u okruzenju koji to nije razumeo...

Hvalis Cb..ovo ono..dodjes na neko mesto admina..masturbriras na to..neprestano to pominjes po forumima..itd da ne pridodajem sto spamujes ljude sa time..i odjednom paff....
kick sa mesta admina...navodno napustanje...radi nekog wajna...itd..nisi mogao da podneses nepravdu..
ma daj molim te..ko si ti ?   Hajdi ??
onda CB suks...i ta sranja..pa si navalio na ESL..dok te i tamo nisu sguzili i ponovo iznosis neke gluposti po forumu koje nikog ne zanimaju

Lati se densa...mani se coda...nije za tebe

Shaggy :)

sry zbog poduzeg posta :)

STEK

Labello

Stash

Ne podrоavam nikog niti me posebno zanima tema, ali kako je moguće da neki lijevi lik postavi razgovor u kojem uopće nije sudjelovao.. ne kaоem to u smislu da ga je laоirao, izmislio ili slično, nego je to nešto potpuno nenormalno/nekulturno.. ako je netko trebao objaviti razgovor, onda su to njegovi sudionici... danas više stvarno ne postoji stid, sram, poštovanje... svi pišete ta slova glupa, pol stvari se ne izvuče dobro iz konteksta, previše zabuna, tipfelera, VREMENA... a za šta? Ništa korisno..

Hah, na kraju kad pogledaš, koje se glupe rasprave odvijaju zbog par ljudi iz Activisiona koji su se udruоili i napravili igru s kojom su smatrali da će se ljudi zabavit...

Shaggy

Quote from: Stash on September 04, 2010, 01:13:41 AM
Ne podrоavam nikog niti me posebno zanima tema, ali kako je moguće da neki lijevi lik postavi razgovor u kojem uopće nije sudjelovao.. ne kaоem to u smislu da ga je laоirao, izmislio ili slično, nego je to nešto potpuno nenormalno/nekulturno.. ako je netko trebao objaviti razgovor, onda su to njegovi sudionici... danas više stvarno ne postoji stid, sram, poštovanje... svi pišete ta slova glupa, pol stvari se ne izvuče dobro iz konteksta, previše zabuna, tipfelera, VREMENA... a za šta? Ništa korisno..

Hah, na kraju kad pogledaš, koje se glupe rasprave odvijaju zbog par ljudi iz Activisiona koji su se udruоili i napravili igru s kojom su smatrali da će se ljudi zabavit...
:

:hooray: :king:

A  gle problem je sto se ja slazem sa tim i ja sam voljan priznati neke svoje greske i ne volim prepirke..stoga necu se vise uopste nadovezat na ovu temu..
ali oni nikad...to ne bi napravili..nego samo likuju i hvale se..i zapocinju totalno bezvezne rasprave..
i kakve veze ovo ima sa familijom ?
naslov je  Familija clan bez codehook igraca...
a na taj post maki se nadovezuje kopijom privatnog razgovora koji se uopste ne dotice teme ...jos sta vise na kraju napominje kako je beba usao u drugi clan samnom..
gde tu familija ?

URS-mike

ma sta se nerviras i ovaj spinx uzima citere aka biohazard za team serbia na cb-u,pa nikom nista

STEK

Quote from: URS-mike on September 04, 2010, 02:46:06 AM
ma sta se nerviras i ovaj spinx uzima citere aka biohazard za team serbia na cb-u,pa nikom nista
ahahaha ..kolko je LuuuuuD... :rofl

Spinx!!

ajde ostavi adresu da te obidjem malo ako ti nije problem!!!!
i kako ide ona stara izreka JEBOTE TE SPINX!!!
PS....nadam se da imas slobodnih radijatora u kuci

Spinx!!

Shaggy brate mislio sam da si pametniju od njega

ali nemas ti mozga majke mi mile

komara

Quote from: Stash on September 04, 2010, 01:13:41 AM

Stash skini tu bubu zamalo ekran da raspizdim,izvinite znam da je offtopic  :)

URS-mike

Quote from: Spinx!! on September 04, 2010, 10:14:39 AM

Adresa:
MiTe Balije O5  ( O je slovo).

MakiMDSS.rs

u opasan si MIKE , spinx mani se ovoga vidi ga na slici , on ti ne moze ni vodu prineti a kamoli nesto drugo , znas ono tvoje dugme

samo to i sve je gotovo

Zver

Quote from: Shaggy on August 27, 2010, 04:58:17 PM

Kao sto sam obecao neke promene u klanu...to sam i uradio...uz konsultaciju sa subom naravno
Beba je van klana...
To sto je on navodno (vrlo verovatno )  koristio ovo ili ono..ja se izvinjavam svima ..u ime klana ali ne bih da ulazim u  to, isto tako ne bih voleo da se sada neko nadoveze...ovde..na temu bebe i pocne da ga vredja i pljuje..znaci ne radi se o njemu ovde...nego o pokusaju da se familija vrati na "pravi put"

Š egi, fora je što ova dva pasusa nikako ne bi smeli postojati u isto vreme, morala bi tu biti neka uzajamna isključivost. Jer je licemerje izbaciti čoveka iz klana zbog čitovanja, a igrati tamo u nekom drugom timu sa njim...... Jer odlukom da izbaciš nekog iz klana zbog varanja si se zapravo distancirao od čitovanja, a ustvari ste se samo preobukli u drugi dres i opet igrate istu igru....

Spinx!!

Quote from: URS-mike on September 04, 2010, 11:13:53 AM

Adresa:

CCCC grad stan i ostala oprema moze i broj moba!!!

MakiMDSS.rs

Quote from: Zver on September 04, 2010, 11:42:10 AM

Beba je van klana...

Š egi, fora je što ova dva pasusa nikako ne bi smeli postojati u isto vreme, morala bi tu biti neka uzajamna isključivost. Jer je licemerje izbaciti čoveka iz klana zbog čitovanja, a igrati tamo u nekom drugom timu sa njim...... Jer odlukom da izbaciš nekog iz klana zbog varanja si se zapravo distancirao od čitovanja, a ustvari ste se samo preobukli u drugi dres i opet igrate istu igru....

+100000000000000000000000000000

stewzoR

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 04, 2010, 01:17:34 PM
Quote from: Zver on September 04, 2010, 11:42:10 AM

Beba je van klana...

+100000000000000000000000000000
Bas to Zver +10000000000000000000000000000000000000000  :ok2

URS-mike

Quote from: Spinx!! on September 04, 2010, 12:11:00 PM

Adresa:

Ja sam inace iz Vreoca,al mislim da nikad nisi cuo za to mesto,kao sto ne znas za ulicu MiTE baliJe.
Za sta ti treba radijator?sa njima slabo  stojim,oces nesto drugo za staro gvozdje?mada...tebi bi rado prebrojao koje rebro!

Spinx!!

Quote from: URS-mike on September 04, 2010, 03:41:29 PM
Quote from: Spinx!! on September 04, 2010, 12:11:00 PM

Adresa:

Ja sam inace iz Vreoca,al mislim da nikad nisi cuo za to mesto,kao sto ne znas za ulicu MiTE baliJe.
Za sta ti treba radijator?sa njima slabo  stojim,oces nesto drugo za staro gvozdje?mada...tebi bi rado prebrojao koje rebro!

vreoci pa sto ne kazes cekakm te igraona armagedon ili cu da banem u treg ili no1 ili garcon na kafu pa me sacekaj ponecu rebarca ali ponesi i ti koje nije frka

jape

coper

haxori  :-[ vise... ne pitam se ja nista ali da sam na mestu gagija, crazyja i suba napravio bih reorganizaciju samo tako ... ma sto bi reko brat mefi  :-[  razbijac  :-[  shegi i ostali koji ce se prepoznati... vas trojica, samjuel, tnt, eto tamara i mefi.. pa mozete gaziti koga hocete... sta ce vam vise ova bruka i sramota i prepucavanje po forumu... sve to  :diablo

MakiMDSS.rs

Quote from: COperinjO on September 04, 2010, 08:55:37 PM
haxori  :-[ vise... ne pitam se ja nista ali da sam na mestu gagija, crazyja i suba napravio bih reorganizaciju samo tako ... ma sto bi reko brat mefi  :-[  razbijac  :-[  shegi i ostali koji ce se prepoznati... vas trojica, samjuel, tnt, eto tamara i mefi.. pa mozete gaziti koga hocete... sta ce vam vise ova bruka i sramota i prepucavanje po forumu... sve to  :diablo

+69 za coopera :D to sam ja bio napisao al mi obrisali post

ToTo

Maki opet podjebavas ljude. Da bog da te nagazila partnerka na takmicenju   :rofl :rofl :rofl

AlekSerbia

Quote from: ToTo on September 04, 2010, 10:49:15 PM
Maki opet podjebavas ljude. Da bog da te nagazila partnerka na takmicenju :rofl :rofl :rofl
+1

Darko

Ja vise ne mogu da pohvatam sve...

Sta na kraju ispade, ko je sve citer i ko je od citera kikan a ko ne? Ko je od citera otisao u neki drugi klan a ko igra pod drugim imenom?

Hoce li neko da mi objasni, ali sto krace, bez pisanja romana po forumu?

MakiMDSS.rs

lang

Vreoci ?Nikada cuo ja radim u susari /prerada/ pitaj Gala ! :tease

URS-mike

znaci,cuo si za MiTe baliJe? :hooray:
http://vukajlija.com/mite-balije?order=time

(povrsinski kopovi-kolubara :super)

ToTo

Quote from: URS-mike on September 05, 2010, 01:15:06 AM
znaci,cuo si za MiTe baliJe? :hooray:
http://vukajlija.com/mite-balije?order=time

(povrsinski kopovi-kolubara :super)

Mike dozvoli da ti cestitam!!! Ovo ti je prvi post u zadnje vreme, u kom ne vredjas nikoga, i koji nece biti obrisan. Samo tako nastavi, pa mozda neces dobiti ban na forumu.   :drinks2

+1

lang

i nije neka fora ali ajde  , doselices se u LA pa ces malo da se urbanizujes , pomoci ce ti Spinx  :this

URS-mike

ja sam vazda bio fin,ne znam odatkle vam to da sem neka svadjalica.pa evo i stinx hoce da se otvori za kafu,zeli randevu.
lang,uskoro ce mi kupiti imanje za 2 miliona E,nema vise vilidz boj! :D

moze LOCK

razZz

Produzi momak  .!.

MakiMDSS.rs

Quote from: razZz on September 05, 2010, 02:13:32 PM

Produzi momak  .!.

pametni razbijac :D smesan si lutko za fuljanje

Spinx!!

ma jebem li Vam da Vam jebem da li ste Vi normalni...... jos jedna rec CASNOG MI KRSTA leti ban JEDNOM PO JEDNOM ...

AlekSerbia

Quote from: Spinx!! on September 05, 2010, 03:27:43 PM
ma jebem li Vam da Vam jebem da li ste Vi normalni...... jos jedna rec CASNOG MI KRSTA leti ban JEDNOM PO JEDNOM ...
Debela sto ne zakljucas  ovu raspravu  i zavrsis poso .. sve je receno sve vidjeno beba i dalje igra sa shaggy .. shaggy i dalje drveni advokat :P

Spinx!!

Quote from: =Alek= on September 05, 2010, 05:13:00 PM
Quote from: Spinx!! on September 05, 2010, 03:27:43 PM
Debela sto ne zakljucas  ovu raspravu  i zavrsis poso .. sve je receno sve vidjeno beba i dalje igra sa shaggy .. shaggy i dalje drveni advokat :P

ma brate moj rec je ovde da je beb@ izbacen iz famiglie a ne dal igra sa shagy jem ili ne
vidi se da su postali idioti redno tako da sam rekao, svako ko napise jednu rec koja nije vezana za topic ide BAN

Zver

Ipak nije bas istina ovo sto je shaggy napisao
Lafamiglia soba na TS3 je obrisana....

Sta kazes na ovo spinx? Beba zapravo nije izbacen iz klana, nego je jednostavno izasao iz XF grupe, sto prakticno ne znaci nista.....

stewzoR

Zver,preduhitrio si me  :snap

Uslikano danas ,GG

ToTo

Posle pocetnog nereagovanja, bio sam malo razocaran, a sada sam jako , jako razocaran familija klanom. Svi koji ga ne napuste, iz gore vidljivih razloga, za mene su citeri, jer igraju sa citerom. Sta vam je cilj pobogu ljudi? Da se dokazujete nekome u virtuelnom svetu? U stvarnom svetu se to naziva bolescu. Tu se drugari dokazite, a ne za racunarom. Kako? Pa npr. tako sto ce neko od lidera da kaze, ej ovaj mali vara, mrs napolje iz klana, i izvinjavamo se ostalom delu cod2 zajednice, nismo znali, a sad kad znamo izbacili smo ga jer nama rezultati nisu bitni, nego dobro zezanje. E moj Petre, dozvoljavas sebi da te pljuju ljudi ovde zbog jednog balavca, trgni se covece!!!

MakiMDSS.rs

ja iskreno mislim da LF team ima mnogo boljih igraca i da treba da se okrenu na CTF kao i sto su bili jedan od jacih ekipa mogli bih na CB i do Top 5 a mozda i bolje da budu i to u sastavu sa SubZero , Gagi , RedCell , Cooper , Axwell , ja samo mogu da zamislim da igra se mec na CB za Top 1 mesto izmedju LFamiglije i Bitange , uh koji mec bi to bio !!! ja bih voleo da sudim taj mec

stewzoR

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 11, 2010, 05:29:05 PM
ja samo mogu da zamislim da igra se mec na CB za Top 1 mesto izmedju LFamiglije i Bitange , uh koji mec bi to bio !!! ja bih voleo da sudim taj mec
i onda uleti dSF i sve ih poroka  :tease

MakiMDSS.rs

SOLID

Jel to LF nekad bila dobra u CTF-u ?  :shok  :o    nemo mi ubrajate Haxwella u LF ni slucajno!!!  :icon_grrr:

$tring

La Famiglia ima toliku ljagu na svom imenu, pa je moje misljenje da se to nikada nece oprati. Sta god radili... Posto u tom klanu ima normalnih igraca (da ne imenujem), predlazem vam da ovaj klan lepo sahranite i napravite novi sa odabranim ljudima. Odrzavanje imena 'La Famiglia' samo vuce iza sebe rep cheater-a, varanja itd....

No, nije moje da sudim... Samo dajem savete i preporuke, pa ako mislite da kenjam - no problem, cutacu... :) Odavno mi to ime nista ne znaci, niti se bavim tudjim klanovima.

STEK

@Solid
Od kad igra Axwell u LF!?
@Makidinja
Od kad COper igra u LF!?

PS:meni nije jasni kako jos uvek postoji taj klan....definitivno treba da se svi razidju i pocnu novu eru...barem dobri ljudi kojih ima da naprave nesto novo...il sta vec! :bye2

MakiMDSS.rs

ma bre stek lupio sam jer ja iskreno osim redcella subzera i gagija bivseg LF igraca ne znam da su ok likovi , a iskreno bio bih extra mec kad bih igrala ta postavka . al iskreno bolje da sam admin jednom sve resi , jer mi mozemo ovako da pisemo do sutra a oni i dalje da teraju po svome

Spinx!!

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 12, 2010, 02:10:23 PM
ma bre stek lupio sam jer ja iskreno osim redcella subzera i gagija bivseg LF igraca ne znam da su ok likovi , a iskreno bio bih extra mec kad bih igrala ta postavka . al iskreno bolje da sam admin jednom sve resi , jer mi mozemo ovako da pisemo do sutra a oni i dalje da teraju po svome

buraz sada davis majke mi mile