News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Main

Started by lang, August 26, 2010, 09:49:00 PM

Previous topic - Next topic

lang

:facepalm:

MakiMDSS.rs

lang sve dok se svi serveri ne prebace na ORIGINAL nema nista od toga spasavanja servera , udje i kickas ga i on zameni ime i dodje opet i igra , dok na ORIGINAL mozes lepo lupis BAN i onda neka dodje opet :D ako moze :D sve do tada nista ne mozes , drugo ko je taj admin koji ce da visi na server i da posmatra sve likove koji igraju ? daj meni 250 evra mesecno i ja cu da visim na server i da kickam svakoga ko haxa jel moze? mozak na celo i razmisli pre nego sto napises

ovaj topic si otvorio i za garage server ajde i za SD otvori da budemo kompletni na forumu!

lang

Hmmmmm da .......nisam  mislio da pametnujem  cisto ono kao konstatacija obicna . :drinks2

ToTo

Od kad postoje igrice, postoje i citeri, i postojace. Da li vi ljudi shvatate da je nemoguce obezbediti prisustvo admina 24h na serverima? Main je ok server, skoro uvek ima nekog od nas tamo, a i stalno smo on line na xf, pa cimajte. Juce sam bio i na garage, i nisam video nikakve probleme. Babani su tu da se seljace i varaju, a mi smo tu da ih kikamo, proces koji nema kraj......
Takodje, siguran sam da je stanje na nasim serverima mnogo bolje, od stanja na vecini ex yu servera, sto pokazuje broj igraca ovih dana, iako je letnji period.

DexonDee

Ma treba sto pre prebaciti na ORIGINAL ovo je strasno znaci likovi koji pre nisu znali pusku da drze njih sad ne mozes ubiti momci postali pro igraci bice dobro kad predje na org mozda dodje neki citer dobije ban i zdravo  :peace:

ToTo

Quote from: DexonDee on August 29, 2010, 01:27:16 PM
Ma treba sto pre prebaciti na ORIGINAL ovo je strasno znaci likovi koji pre nisu znali pusku da drze njih sad ne mozes ubiti momci postali pro igraci bice dobro kad predje na org mozda dodje neki citer dobije ban i zdravo  :peace:
SD je original server. Kad procitas ovaj post, udji tamo da vidis koliko ima igraca na njemu.

zlenzlla

Quote from: ToTo on August 29, 2010, 02:33:08 PM
Quote from: DexonDee on August 29, 2010, 01:27:16 PM
SD je original server. Kad procitas ovaj post, udji tamo da vidis koliko ima igraca na njemu.

Na SD serveru je svaki drugi imao neki cheat sto se vidjelo po prebacivanju na original. Na Main server dolaze uglavnom isti ljudi koji su tu cisto radi zabave i koji sigurno nemaju cheat. Zato se ne mogu poredtiti Main i SD. Ja sam i dalje za legalizaciju. Jbs 10 evra koliko kosta key, pa to svako moze priustiti. Ja ga nisam imao dok se nije povela prica o legalizaciji i tad sam ga nabavio. Server na original pa ko nece da nabavi key, neka igra na nekom lijevom serveru gdje nema nikakve kontrole.