Vise admina i veca kontrola za garage

Started by lang, August 17, 2010, 03:37:43 AM

Previous topic - Next topic

lang

Garage je postala velika seljana sa mnogo citera , nacionalista ,itd......
Treba dovesti ne malo nego puno u red nama omiljeni server Garage / main , tamo su pro  :tease/
Pod broj 1 scripta za m1garand , pod 2 ping,pod 3 neki admin ,,,,,,,,,,,
Pozz
Molim vas da ne idete u  :offtopic

spy18

Podrоavam ovaj predlog lang-a znači pojavilo se brdo chitera pogotovo na garage, čak su toliko bezobrazni da i ne kriju da imaju chit, dešava se i da uzimaju nickove od drugih igrača što se meni lično desilo pa me je lun kickao kad sam ja došao da igram ali kad sam objasnio lun-u o čemu se radi ulovili smo lika pa je on kickan. Juče popodne sam primetio opet, ne znam da li je lik isti ali ponovo je na serveru bilo dva igrača sa istim nickom, tj. ubijao sam sam sebe  :suicide i to je onaj drugi ja imao sve uključeno aim, wh sve :(

Nadam se da će bitange nešto uraditi povodom ovoga.

komara

To sa kradjom nikova se moоe srediti kao na Main sa name stealingom,a što se tiče admina nas par nema novi rcon dok smo imali zvali su me preko XF pa sam samo onog Balonija kikako ne znam ni ja koliko puta sa Garaоe i DM.Moоda Langu dati rcon pošto je najčešći na Garaоi ali o tome odlučuju Bitange.

Eskimko

mislim kad je evliman mogo da ima rcon za garage moze i lang za sve servere  :peace:

ToTo

13541687643547684354-ti put se pokrece ova tema.  Deljenje rcona okolo se pokazalo kontraproduktivno. Mislim da samo String moze da odluci kome ce, sem bitangama, dati rcon. Ja se slazem sa predlogom, ali o ovome on odlucuje. Dok ne odluci, ima nas na xf, pa cimajte jbg. Jeste da dosadi, u pola mape paliti hlsw, izlaziti, prekidati, itd, ali jbg, kad hoces mir na serverima, onda ta zrtva mora da se podnese.

darkbgd

ja sam davno predlozio LANGA da ima rcon na garage serveru. Normalno je da se pitaju bitange ali mislim da je to i u njihovom interesu jer steta je da im propadne jedan server koji ima dosta svojih vernih igraca. Mislim da je Lang  zreo i godinama(matora drtina),i stazom na garage serveru.Bitno je da se ne kika bez veze,ili ono ti si bolji od mene i sl. vec samo kad postoji razlog ,a tih razloga  na garage je sve vise i vise. Znam da garage nije pro server kao main :no ali ima svoje verne igrace koji su na njemu proveli 2ooo sati i mislim da zasluzuju da igraju na miru,da ih ne zajebava neki Baloni i njemu slicni a da oni samo gledaju i mole ga da prekine.Kaze potrazi nekog iz bitangi da ga kika. Pa i vi ste ljudi,niste uvek na serverima imate svoj zivot,porodice...(a lepo je videti da se sirite i da stize sve vise podmlatka).Jeste da voli pivo ali nije alkos  :ziveli :drinks2,dajte mu vlast da vidimo kakav je :yahoo :clapping :super :hat.LANG PREDSEDNIK :hat :hat

lang

Ljudi nisam trazio rcon /previse obaveza /samo da se dovede garage u red.
Darko hvala na lepim recima  :drinks2
Hteo sam jos nesto da napisem , medjutim  :scenic

Aequitas

Lang svaka čast za pokretanje ove teme! :thankyou
Garage server mi je omiljen server, i čim dodjem do vremena upadnem da se izigram, međutim postalo je neizdrоivo igrati, jer kao sto je gore pomenuto, ima previše chitera, a zatim krene extra psovanje (pa ti to dodatno kvari igru i uliva nervozu, i umesto da se prozezaš, cepaš na quit poprilično nadrkan,bar ja tako završavam partije).
Druga stvar, pljuvanje na nacionalnoj osnovi i rasne predrasude  su preko glave, čak je bilo i nick-ova sa imenima fašističkih udruоenja!
Sad nisam neki igrač sa preteranim brojem satova, ali volim da pikam (ono za dusu) i voleo bi da se sve to reši kako bi mogli da pikamo kao ljudi.
Lično mislim da treba neko (admin) ko bi stalno bio tu (što podrayumeva više njih  :) ).
-------------------------------------
Mali off --> Ni DM rifle nije u boljem stanju!

Pozz ljudi odo da se igram  :)

:drinks2

dekxy!

Jeste da treba da se uvede u red pjbmu...skoro svi imaju no-recoil,a Najveci citercina na grag.Brothers in arms ALONE koji prati kroz zid i kad me ubje zajebava.. i govori ja citer

I treba na grage iskljuciti taj smoke,pravi veliki problem (znate kako to ide a ubio si me kroz smoke itd).

Lang svaka cast na temu.

ToTo

sniper elite

dekxy!

sniper elite

Quote from: lang on August 22, 2010, 11:02:41 PM
Quote from: SCARFACE on August 22, 2010, 06:55:50 PM
ja bi ugasio garage server  ;D . hvala
:fighting:
Quote from: dekxy! on August 22, 2010, 08:18:07 PM
Quote from: SCARFACE on August 22, 2010, 06:55:50 PM
ja bi ugasio garage server  ;D . hvala

Pa ti si prost.. milane  :tongue2
to je najbolje resenje za chitere ili samo da se promeni ime servera // BITANGE GARAGE CHEATS ON SERVER //   :rofl i to je to

sn4k3

ova scarface bas uvek nest nidje veze postuje..al et pozz ;D

sniper elite

Quote from: sn4k3 on August 24, 2010, 03:32:46 PM
ova scarface bas uvek nest nidje veze postuje..al et pozz ;D

pa jbg i ja sam ON a ne ONA  :rofl .. poz

darkbgd

Quote from: ToTo on August 22, 2010, 02:10:45 PM
Bice reseno u narednih par dana  :hat
od tebe se sad Toto ocekuje cudo i gledamo te sad kao boga :super :yes
A sto se tice Alonea koji je gore pomenut to je strasno. Decko,covek,devojka ili vec ko je sve pod tim nickom je samo odjednom poceo da igra kao profi,uvek prvi i sl.Dovoljno sam dugo na garage serveru da ga pamtim od pre per meseci kad je bio prosek i ispod.A on car kaza sad sam namestio FPS  i sasvim druga igra. Na njega treba obratiti paznju pa ako moze da mu se dokaze da se banuje ili sta vec a ako nema cit ja mu se javno izvinjavam

Lun

Ne moоe Alone-u da se dokaоe. Ovo mi je poslao na PP kad sam mu rekao gde moоe da me nađe:

Quote...kod mene igraju mnogi i sa mog kompa posto imam goste  znam da klinci varaju ali ja nemogu tu nista
ti vlo dobro znas da ja nikada nista nism koristio niti cu i da sam veliki protivnik wh-a samo sam iz tog razloga popizdeo a ima i gorih od mene pa se nista nepreduzima...

ToTo

Quote from: Lun on August 26, 2010, 07:09:03 PM
Ne moоe Alone-u da se dokaоe. Ovo mi je poslao na PP kad sam mu rekao gde moоe da me nađe:

Quote...kod mene igraju mnogi i sa mog kompa posto imam goste  znam da klinci varaju ali ja nemogu tu nista
ti vlo dobro znas da ja nikada nista nism koristio niti cu i da sam veliki protivnik wh-a samo sam iz tog razloga popizdeo a ima i gorih od mene pa se nista nepreduzima...

Ne mora ni da se dokazuje. Dva dana sam ga speco i tvrdim da ima wh. Kiko sam ga, a zbog njegovog kasnijeg seljacenja, kikacu ga kad god ga vidim, bez ulazenja na server. Sto se mene tice on je zavrsio igranje na ovim serverima. Ako imate jos koga sumnjivog, javite na xf, nema vise cekanja, provera itd, udjem, pogledam, iako mi se samo ucini da ima wh , kik, pa neka place po forumu koliko hoce, dosta je vise bilo zajebavanja sa garage serverom. Imam goste pa oni varaju looooooooool, evo meni baba dosla, a ja joj ne dam da igra, mozda je cheater  :rofl :rofl

dekxy!

Imam goste pa oni varaju looooooooool, evo meni baba dosla, a ja joj ne dam da igra, mozda je cheater  :rofl :rofl
[/quote]

Pa meni dodje kurwa pa dere cod juju :P  8) 8)

Te evo i mene da nesto kazem Taj alone je iz ki ili ruskog sela govno matoro citersko samo prati kroz zid.. 8) 8) 8) .....

ToTo

Danas je ponedeljak, 30.08.2010., aj javite mi ovde za recimo sedam dana, da li se situacija na garage serveru popravila, jer smo preuzeli odredjene korake, da se stvari srede. Uzivajte u igri  :hat

Spinx!!

Quote from: ToTo on August 30, 2010, 11:26:07 PM
Danas je ponedeljak, 30.08.2010., aj javite mi ovde za recimo sedam dana, da li se situacija na garage serveru popravila, jer smo preuzeli odredjene korake, da se stvari srede. Uzivajte u igri  :hat

toto mislim da mi dodjes 50 evra

ToTo

Quote from: Spinx!! on August 30, 2010, 11:34:01 PM

:ne_razumem

Spinx!!

Quote from: ToTo on August 30, 2010, 11:48:07 PM
Quote from: Spinx!! on August 30, 2010, 11:34:01 PM

:ne_razumem
hteo sam reci ja tebi 5 dinara

ToTo

spy18

Quote from: komara on August 17, 2010, 11:17:35 AM
To sa kradjom nikova se moоe srediti kao na Main sa name stealingom,a što se tiče admina nas par nema novi rcon dok smo imali zvali su me preko XF pa sam samo onog Balonija kikako ne znam ni ja koliko puta sa Garaоe i DM.Moоda Langu dati rcon pošto je najčešći na Garaоi ali o tome odlučuju Bitange.

Pa baš nisam primetio, ovo sa nickovima, već dva tri dana unazad pojavljuju se jedan ili dvojica u isto vreme na main-u, čak je jednom prilikom bio prisutan STEK, čini mi se pa nisu mogli da ga izbace :( A na garagi se ništa nabolje nije promenilo, bar ne večeras !!!!