Haxer xf naloga...

Started by dekira, August 02, 2010, 03:28:46 AM

Previous topic - Next topic

dekira

poz swima,molio bi swe clanowe swih klanowa i ljude koje redovno posecuju forum,da ne prihwataju za frenda na xf-u .:ancic2308  to mu je xf a nickname masinac....lik je za samo 1 sekund hakovao moj profil...tako sto sam ga ja prihwatio za frenda..rekao je owako...twoj nickname je dekira twoj password je taj....i kaze twoj profil je haxan..sifra ti je promenjena..ja ga pitam i sta sada i on mi kaze imas li org cd key ja kazem nemam on kaze ako nemas nabavi  jawi mi se na xf ancic2308 ...i dobices profil ali ti meni da das cd org key... :whip3: :nervous: :omg: ..i vise nisam mogao da se ulogujem na taj profil..-.- .... Pozdraw....Apel na swe...!!!!!

Leeman3

dobra informacija i upozorenje za ostale

mada imamo kordobu za resavanje takvih stvari

DexonDee

dekira

E nis,ali sada sam tek video .....pre toga je jedan lik poslao neki link kao sto je slao onaj aco...... :nervous: :console:

DexonDee

Meni na xf stalno neko salje neki link kao pogledaj ovu sliku ti kliknes dobijes neki virus sta je vec

stewzoR

Dekira,kako ti ide xfire,ja cu to da resim? Samo mi reci username

sniper elite

stewzoR

Sad ce popiti ban sa Xfire taj hacker

sniper elite

stewo moraces malo da me poducavas tvojim vestinama  ;D

ToTo

Joj da mi ga je uhvatiti, al uzivo!!! Mogao bi posle samo nosem po tastaturi da bode  :whip3:

Zaboravim da dodam, nosem, iz svojih invalidskih kolica  :rofl

Hvala na informaciji!!  :hat

Labello

Quote from: dekira on August 02, 2010, 03:28:46 AM
poz swima,molio bi swe clanowe swih klanowa i ljude koje redovno posecuju forum,da ne prihwataju za frenda na xf-u .:ancic2308  to mu je xf a nickname masinac....lik je za samo 1 sekund hakovao moj profil...tako sto sam ga ja prihwatio za frenda..rekao je owako...twoj nickname je dekira twoj password je taj....i kaze twoj profil je haxan..sifra ti je promenjena..ja ga pitam i sta sada i on mi kaze imas li org cd key ja kazem nemam on kaze ako nemas nabavi  jawi mi se na xf ancic2308 ...i dobices profil ali ti meni da das cd org key... :whip3: :nervous: :omg: ..i vise nisam mogao da se ulogujem na taj profil..-.- .... Pozdraw....Apel na swe...!!!!!
Obrati se xfire support-u i vratice ti tvoj acc, posaljes im na mail podatke i za dan-dva ti vrate... Dzabe je decko ulozio toliko truda da ti haxa acc:... :)

dekira

e add me na xf digitaldekira ..pa ti dam ok? :yes :yes :) :yes :handshake:

darkbgd

dekira dobar deckic. Hvala na upozorenju. Jbg to su ti nus pojave stalnog menjanja klanova ;D :tongue2

komara

Evo ovaj post sam skinuo sa LW foruma  tu su neka pojasnjenja kako izbeći takve likove.

Evo ukratko objasnjene,retardi to rade preko ripwaya,nije tesko to uradit, ali evo da malo pomognem kako prepoznati da nesto nije u redu s linkom;
1.ako stranica izgleda kao xfireova stranica (npr. www.bestxifreklan.100mb.com) a ne ide ovako www.xfire.com sigurno je fejk strana (znaci ako se logirate gubite xfire username i password)
2.takvu stranicu zatvorite
3.Tom retardu spomenite obitelj

Toliko sam uspio saznati od brata

Team.iNfamous*DrDrift

Tacnije to se zove Phisher (Fake Login Site)
i nepostoji samo taj nacin...postoje i drugi kao sto je jednostavan Keylogger,Rats...itd...znaci ljudi..ne prihvatajte nista ...nikakve sumljive slike,programe itd..jer postoji mogucnos da kompresuje .exe fajl u jednu obicnu sliku .jpg fajla...znaci vi otvorite i vidite sliku...a i ne znate da se upravo pokrenuli keylogger..

Sta je keylogger?
To je program koji se ubaci u vas sistem od racunara i on se startuje prilikom svakog paljena racunara.Njegova namena jeste da salje podatke na neku najcesce email adresu.Znaci svaku tipku koju pritisnete on zabelezi ...i naprimer svakih 5 min salje na taj email.

Kao dobro sredstvo zastite preporucujem ESET NOD32 ANTI VIRUS.

On jedini moze da prepozna sve trenutno poznate keyloggere,rats servere itd  a i zna i da zaustavlja Phisher sajtove.

Toliko od mene. :)