News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LOL, LMAO, ROFL, OMG, OMFG

Started by ugly.fender, June 14, 2010, 10:56:18 AM

Previous topic - Next topic

ugly.fender

*Laughing Out Loud
Laughing My Ass Off
Rolling On Floor Laughing
Oh My God
Oh My Fuckin God

* Izrazi koji se jako često koriste među današnjom omladinom i, što je tuоno, ne samo među mlađima. Ono što je još tuоnije je da su ovi izrazi prešli granice virtuelne komunikacije i da se mogu čuti i u govoru.
Uglavnom se loluju i rofluju likovi i ribe koji su sav svoj оivot koncentrisali na internet (pa su blejeći na stranim forumima pokupili OMFG-ove, počevši da koriste iste), ali i naloоene klinke koje je neko zajebao rekavši im da je to urbano, šta li...

Prepiska fejsbuk korisnica Coje Ae Bratori Š a Mi Moeš i Ane Jeeea Cvijo Bićeš Moj:
C: Maćora, videli smo se, hihihi
A: OMFG, i ne javljaš, ša e bilo?
C: Ono, krenuo na malu, al' ga mala zajebala, LOL!
A: ROFL, ne seeeeri, cariceee!!!
C: Pa, nego, a dig'o mu se, ono, hihiihihihhi, LMAO!
A: LMAO!
C: LMAO!
A: OMFG, ladno smo u isto vreme napisale LMAO!!! LOL!!!
C: LOL!!!

izvor :     http://vukajlija.com/

cod.Gaming_Quicker

Darkman Ki-Ninja

Eskimko

feneder moj si covek,sto je najgore ta deca sto to pricaju uopste ne znaju sta to znaci,koji retard bi reko omfg a da zna sta znaci?
oni nisu ni za komp, a za internet da ne pricam,oni su za motiku!  :doc

Darkman Ki-Ninja

Ma , Nidоo, Pusti ih, ne vredi ti ;) A nisu oni ni za motiku,i nji bi slomili  :thumbdown

zlenzlla

Quote from: Eskimko on June 14, 2010, 12:59:17 PM
feneder moj si covek,sto je najgore ta deca sto to pricaju uopste ne znaju sta to znaci,koji retard bi reko omfg a da zna sta znaci?

Solid hahhaha

* ThE JoKER *

brate to je realnost i nista se ne moze protiv toga.Bice standardizovano jednoga dana  :wink: :thumbdown

SOLID

Quote from: zlenzlla on June 14, 2010, 06:13:00 PM

Solid hahhaha
OMFG.... WTF? Sta lupas bre ti ??!?!?!?!? :yahoo :yahoo :yahoo
Stajem u odbranu ljudi koji koriste pomenute izraze  :stoner:

zlenzlla

Quote from: SOLID on June 15, 2010, 12:21:14 AM
Quote from: zlenzlla on June 14, 2010, 06:13:00 PM

Solid hahhaha
OMFG.... WTF? Sta lupas bre ti ??!?!?!?!? :yahoo :yahoo :yahoo
Stajem u odbranu ljudi koji koriste pomenute izraze  :stoner:

LoL nemoj da ti lupim dve - tri pleske pet - sest puta ROFLMAO   :stoner:

$tring

Evo da dopinim ovaj Fenderov zapisnik.... Isto tako cesto se koristi i rec 'noob', pa bar da znate sta znaci... :

http://en.wikipedia.org/wiki/Noob

stewzoR

lol....Newbie-Newb-Nub-Noob ...tako nesto,uglavnom znam da je rec NOOB pre bila koristena za pocetnike

Mustang.

Najjača od svih je definitivno low.  Ne razumijem ni točno na što se odnosi kada netko to kaоe, podađam na nečiju vještinu(skill) igranja neke igrice.  :baby

stewzoR

Low se moze protumaciti na sledece nacine:

1.An action that is considered bad morally, unfair or dirty. Shows disapproval of the action by the speaker.

2.A vernacular term for heroin (diacetylmorphine HCl) used most frequently in the Baltimore/DC ''High Intensity Drug Trafficking'' area.

synonymous with, and possibly a contraction of "Blows" (not to be confused with "Blow").

It is usually used to describe the most prevalent local variety of heroin, which is often presented as a mixture of 16-35% diacetylmorphine, ~15% mannose (sometimes lactose), 20-30% quinine hcl, and diphenhydramine or cimetadine. The latter three of these excipient ingredients are understood to function as antihistamines, anti-catabolic potentiators, and "taste-imitators".

The word can also be used in it's verb form to refer to the act of self-administration. e.g., to "get low"

3.The opposite of high. Comes after being really high, then you just... aren't high. That's a great contrast, so you feel low.

4.A cooler way of saying "noob" or "low skilled".

Often used in games such as Call of Duty etc.

5.laughing out wildly or laugh out wildly. Laughing in an uncontrollable manner. In some cases one can actually have some tears coming out or even in extreme cases one can fart or pee whilst laughing, that's how crazy the laugh is..

6.The effect of anti-crack. The opposite of being high, a boring and blinding feeling.

7.short for 'allow'.
'low it' can mean leave it, forget about it, let it happen, don't argue, just do it.

preuzeto sa UrbanDictionary.com

tamarifa

:R Cesto si koristim OMG  :R
Inace,vise me nervira upotreba slova kao sto su W,SH,CH.....
Jadni nas Vuk....  :cray

AlekSerbia

Quote from: Tamarifa on June 16, 2010, 04:04:12 AM
:R Cesto si koristim OMG  :R
UOS ... p.s. necu ti reci sto znaci :) hihihi

* ThE JoKER *