Bitange da li je moguce?!

Started by sniper elite, May 14, 2010, 07:01:14 PM

Previous topic - Next topic

sniper elite

O moj Boze!Posto vidim da niko nista ne preduzima u vezi onog human CRUZA moram da ostvorim novi topic.Danas su tu bitange njemu je

ping iznad 100 decko/covek laga ubija.Bitange nista ne preduzimaju tu su bili Saltstone i muerte.Bio sam uporan da ga kickaju ali nista.

U jednom trenutku sam napisao ''Bitange da li smete da kickate humanog'' niko nista nije odgovara, da bi muerte meni rekao da imam aim

pa mi humani smeta ne mogu da ga ubijem!I humani je rekao na moj predhodni odgovor ''ne smeju da me kikaju''. Ja sad nista ne

razumem jel humani vas idol i za njega pravila ne postoje kao za nas ili sta se desava  :ne_razumem

A muerte sto je rekao da imam aim neka dokaze pa mozda i poverujem !!!  :rant2:

I nisam bio jedini koji se zalio na humana!!!!! Tvrdio je da nelaga ali ja nisam budala da ne znam sta se desava sa njim

STEK

de ono smorili ste do zla boga..... :whip3:

sniper elite

Stek ako nemas nista pametno da kazes bolje nista nemoj ni pisati  :smoke: , ja samo zelim komentare bitangi

STEK

Quote from: $carFace on May 14, 2010, 07:36:10 PM
Stek ako nemas nista pametno da kazes bolje nista nemoj ni pisati  :smoke: , ja samo zelim komentare bitangi
De ono prozvao te muerte haxorom...odma ti se digla kita...jednostavno iskuliraj humanog i to je to...laga covek pa to ti je...mislim imate nocu kosmare ili sta vec! :shutup:

sniper elite

Quote from: STEK on May 14, 2010, 08:15:06 PM
Quote from: $carFace on May 14, 2010, 07:36:10 PM
Stek ako nemas nista pametno da kazes bolje nista nemoj ni pisati  :smoke: , ja samo zelim komentare bitangi
De ono prozvao te muerte haxorom...odma ti se digla kita...jednostavno iskuliraj humanog i to je to...laga covek pa to ti je...mislim imate nocu kosmare ili sta vec! :shutup:

Da laga na kurac mi se penje.Kad on pored bitangi kaze da ne sme da ga kick, a bitange mrtve ladne bole njih dupe sta se zbiva sa cruzom
sto znaci da se poznaju medjusobno i da je humanom na bitangama dozvoljeno da nas zajebavaju.Da je se mini desio toliki lag, uf covece ja bi vec bio banovan sa svakog servera  :doc . A muerte moze da kaze da sam haxor jer izgleda to sad nije problem na mainu ... kad dokaze da sam hax i da imam aim moze da me banuje za sva vremena

Al_Capone

Quote from: STEK on May 14, 2010, 07:33:09 PM
de ono smorili ste do zla boga..... :whip3:

Stek je fino rekao. Pustite covjeka na miru i igrajte, ako vam on smeta, onda stvarno...

sniper elite

ok a da se meni desti takvo sranje vi bi mi srali nesto ali nema veze ok pobedili ste  :ok2

STEK

Quote from: $carFace on May 14, 2010, 11:20:35 PM
ok a da se meni desti takvo sranje vi bi mi srali nesto ali nema veze ok pobedili ste  :ok2
varas se...zato odjebi u nastavcima.... :yikes:

Spinx!!

NEMOJTE DAVITI VISE ZA HUMANOG JEBEM MU SUNCE!!!

DECKO IGRA I NIKO OD BITANGI NECE DA GA DIRA SA SERVERA PREMA TOME SVAKI SLEDECI POST O OVOME CE BITI SANKCIONISAN BANOM........HVALA!!!!

ugly.fender

zlenzlla

Quote from: ugly.fender on May 15, 2010, 02:50:04 PM
oštro ,nema šta   :shutup:

Ti si napravio sledeci post tako da si zasluzio bann.  :whistling

komara

Ne znam i sa tim njegovim lagom od mene dobija samo HS jbg,ali kad tovari onda tovari i to samo one koji se primaju na njegove budalastine  :yes  :super

sniper elite

Boli mene k**** sto njemu laga!! I meni laga, a i drugim igracima sigurno.Jebo vas on  :jump  :dummy

domohomo

Ako ti je dosadno dodaj me na xf pa cemo pricati do ranih jutarnjih sati... I ne kenjajte na temu humanog jer cu postove brisati a vas odalječiti od foruma...... ćao....

sniper elite

Quote from: domohomo on May 17, 2010, 11:27:30 PM
Ako ti je dosadno dodaj me na xf pa cemo pricati do ranih jutarnjih sati... I ne kenjajte na temu humanog jer cu postove brisati a vas odalječiti od foruma...... ćao....

Ćao  :bye2  :bye2  :D  :D

thosl

ko da je neki problem regati se ponovo za forum? :ne_razumem

ugly.fender

Quote from: ugly.fender on May 18, 2010, 08:59:43 AM

Ti si napravio sledeci post tako da si zasluzio bann.  :whistling
moj  post  se odnosi na  ostrenje nozeva...  :icon_dick:

domohomo

Quote from: thosl on May 18, 2010, 01:29:15 AM
Jel se teze registrirat na forum ili stisnit ban?

ToTo

Domo smuvao novog momka  :rofl :rofl :rofl :rofl  

Momci, ne znam da li znate, ali ako zelite letovati u Splitu, kod domicehomice imate besplatan smestaj  :icon_bad:

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

domohomo

Naravno, naknada je u naturi!! :diablo

zlenzlla

Quote from: ToTo on May 18, 2010, 07:40:52 PM
Domo smuvao novog momka  :rofl :rofl :rofl :rofl  

Momci, ne znam da li znate, ali ako zelite letovati u Splitu, kod domicehomice imate besplatan smestaj  :icon_bad:

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Krenula je sezona...    :party2 :-*  :icon_bad: :girl_cray

thosl

Quote from: domohomo on May 18, 2010, 02:34:31 PM
Quote from: thosl on May 18, 2010, 01:29:15 AM
Jel se teze registrirat na forum ili stisnit ban?
ti mi kazi za ban
vidim banovan si vise puta,sto na gv,sto na cb i pbbans  :doc