News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

predlog...

Started by Shaggy, May 11, 2010, 09:04:38 PM

Previous topic - Next topic

Shaggy

nadam se da ce te se sloziti samnom oko ovih predloga...mislim da ce u svakom slucaju pomoci...

Predlazem da se na mainu...omoguci opcija call vote..
cesto se desava da na main udju neki uzivljeni klinci...citeri..neke osobe...koje dodju da se zajebaju..tako sto ce npr...namerno stajati nekom ispred nisana...smetati itd
Evo..malopre se pocela neka deca prepirati...i dosli su do toga...da psuju majke jedni drugima...a pokretac svega je jedna osoba bila..
Znam da ce odmah neko pametan reci....zasto ne cimnes nekog od bit..
pisao sam tacno prema sest osoba..
neko afk..neko nema rcon...obaveze..posao..life..deca itd
da bi se to izbeglo...mislim da bi se u ovom moglo pronaci resenje ..
I naknadno da se napravi..ne znam...opcija po kojoj se bitange...iziuzimaju od mogucnosti kikanja ovim putem...
znaci preko "call vote" opcije...

druga stvar...koju cu samo usput...da dopisem..
zasto se ne uvede da konzola automatski kicka sve sa pingom vecim od 100 ?
20 igraca psuje..nervira se i vristi radi jednog humanog ..npr
a niko nece da ga kicka...
ja znam kako to utice na igru...kad mi neko kaze da lagujem..sam od sebe znaci a ne lag servera...ja izadjem..da ne smetam ljudima

toliko :)  hvala :smartass

Spinx!!

Humani je maskota servera i njega ne sme niko da dira!!!

mAx

on je maskota i zato smije da zivcira 23 ostalih ljudi na serveru... :S ne znam bas..... ali dobro kako vi kazete...

Spinx!!

Humani je na serverima pre isusa hrista prema tome ne MI DIRAJ KUMANOG ako smeta humani pisite peticiju za KIK  :smoke: :smoke: :stoner: :stoner: :smoke:

mAx

prijatelju moj jesi ti vidio kako on laga on se teleportita po mapi sa 120-150 ping-om...... ne da ga nemozes pogodit nego ....

ugly.fender

Quote from: Spinx!! on May 11, 2010, 09:27:35 PM
Humani je maskota servera i njega ne sme niko da dira!!!

NO COMMENT :shutup:

domohomo

Quote from: Shaggy on May 11, 2010, 09:04:38 PM
nadam se da ce te se sloziti samnom oko ovih predloga...mislim da ce u svakom slucaju pomoci...

cesto se desava da na main udju neki uzivljeni klinci...citeri..neke osobe...koje dodju da se zajebaju..tako sto ce npr...namerno stajati nekom ispred nisana...smetati itd
Evo..malopre se pocela neka deca prepirati...i dosli su do toga...da psuju majke jedni drugima...a pokretac svega je jedna osoba bila..
I naknadno da se napravi..ne znam...opcija po kojoj se bitange...iziuzimaju od mogucnosti kikanja ovim putem...

ja znam kako to utice na igru...kad mi neko kaze da lagujem..sam od sebe znaci a ne lag servera...ja izadjem..da ne smetam ljudima

1.bold NE NE NE I NE. Sta onda sprječava te iste klince da kikaju tebe sa servera? Da se spoji kakvi mali retard sa svojim klanom od koji 6-7 igrača i potjera server? NE
2.bold evil skripta i takve stvari se nisu bas pokazale jos gledamo da se taj problem riješi
3.bold bitange se NIKAD ne izuzimaju od kickova i banova jer je to NJIHOV server i mogu raditi sta ih volja i nitko im nemoze zabraniti. Kome se ne sviđa nemora igrat
4.bold dobra stvar ovo podrzavam, al humani nema velik ping uvijek njemu je neki fps lag mislim

potpredsednik Rambo

Kad ja ono dodjoh na ove servere a bjese to davne 2007 godine najkontroverznije licnosti na serveru su bili upravo Humani Kruz i Sluzba Vneshney Razvedki iliti skraceno SVR.
Mene je upravo Humani ucio tome da moram da gledam u svaki cosak jer se nikad ne zna gdje bi me on mogao docekati.

Elem...
U ime tih starih vremena...a i novih...
Sto se mene tice, Humani moze da se teleportuje sa kraja na kraj mape...nemam nista protiv.
Biti smaknut od strane Humanog Cruza je i cast i privilegija  :yes

don_gagi

Quote from: potpredsednik Rambo on May 12, 2010, 08:43:54 PM
Elem...
U ime tih starih vremena...a i novih...
Sto se mene tice, Humani moze da se teleportuje sa kraja na kraj mape...nemam nista protiv.
Biti smaknut od strane Humanog Cruza je i cast i privilegija  :yes

Hahahaha, koji stepen postovanja i tolerancije, to je danas retko za videti, svaka casta Rambo!  :D
Ja recimo mogu da razumem da mu je velika zabava da podjebava sve igrace na serveru, u bilo kom obliku(lag, kempanje, prozivanje), to mu je i oduvek bio cilj na serveru, , al mi nije jasno kako njemu ne dosadi ta igra sa lagom, meni kad se pojavi toliki lag, pa ne mogu corava vola da ubodem, ja odmah izadjem, pre svega da se ja ne nerviram, a onda i da ne smetam drugima...al dobro, verovatno nas ima raznih...
Jedino bih na mestu svih onih koji ga brane i cene kao ikonu i svoju slavu, gledao da mu pomognem kako da resi i sredi taj problem sa lagom, a ne samo da ga brane recima, il pretnjama...on te probleme pre nije imao, mozda jos ima nade za njega, da se vrati na staze stare slave!  :peace:

potpredsednik Rambo

ali gagi...ako sredi problem ...onda to vise nije to! :sorry
U ime svih idolopoklonika naseg Kruza...nemoj da mu je ko rek'o i pomogao da rijesi problem!
Salu na stranu...sjecam se mojih pocetaka...
Tad sam otkrio da postoji bitange server i igrao cod preko mobilnog (3g mreza).
Ping mi je uvijek bio izmedju 100 i 140 i tako sam ti se ja zabavljao nekih 3 mjeseca.
Droga je ovo moj gagi...droga.

Shaggy

Quote from: domohomo on May 12, 2010, 06:59:18 PM
Quote from: Shaggy on May 11, 2010, 09:04:38 PM

1.bold NE NE NE I NE. Sta onda sprječava te iste klince da kikaju tebe sa servera? Da se spoji kakvi mali retard sa svojim klanom od koji 6-7 igrača i potjera server? NE
2.bold evil skripta i takve stvari se nisu bas pokazale jos gledamo da se taj problem riješi
3.bold bitange se NIKAD ne izuzimaju od kickova i banova jer je to NJIHOV server i mogu raditi sta ih volja i nitko im nemoze zabraniti. Kome se ne sviđa nemora igrat
4.bold dobra stvar ovo podrzavam, al humani nema velik ping uvijek njemu je neki fps lag mislim

ne ne pogresno si razumeo :D

nisam mislio da se oduzme bitangama pravo kicka i bana...boze moj...
nego recimo sada da nemoze neko uci i pozvati vote...da se kicka neko od bitangi..sa serv...
da se to nekako moze...ograditi..izuzeti..kontas ?
koliko se secam 80-90% glasova ZA je potrebno da bi Vote prosao..
znam da bi bilo tu klinaca koji nemogu da svare...sto je neko jednostavno dobar...pa bi stalno zvali vote...ali ima tu i klinaca koji nemogu jedni druge da svare..pa bi i radio toga isao vote...i radi nerviranja nekih bezveznih itd..
ali pitanje je da li bi ijedan takav vote prosao...
uglavnom na serv uvek ima dovoljno oni stalnih igraca...koji znaju kakvo je stanje i ko je citer..a ko ne...
tako da bi njihovi glasovi odlucivali...
ali npr kad bi neki obvius Aim boter dosao....normalno da bi nekim zakonom logike i razuma svi osim njega trebali glasati ZA...da se kicka..

a sto se Humanog tice...niko nema nista protiv da on dodje i igra...ali pazi...on je naj aktivniji igrac na mainu...i svaki dan da non stop laga i nervira sve oko sebe..pa toga nije vredan niko...kakva god legenda bio..
da se stavi da konzola kicka sve sa pingom preko 100...pa elem...ko god on bio...ide out..dok ne sredi ping..bukvalno ko god..
poboljsali bi se uslovi za igru ..ako nista drugo..

i jos jedan predlog....da se neke...mape izbace..iz opticaja za main...

poput ..trainstation (caen)  i farmhouse (beltot)

jednostavno nakon neke odlicne mape poput toujane...sa 24 igraca server spadne na 10...koji ce igrati ovu mapu..
i ako sam npr ja pronasao nznm neki 1-2 sata vremena da dodjem na serv i odigram koju mapu...ako vidim da je caen ili beltot...necu igrati...zaobici cu je

ostavio bih..

mp_breakout
mp_burgundy
mp_carentan
mp_dawnville
mp_decoy
mp_matmata
mp_railyard
mp_rhine
mp_toujane
mp_tobruk

ovo je sasvim dovoljno mapa za rotaciju :)

THX  :baby :smartass

ToTo

Igrao sam ranije na nekim serverima, na kojima je postojao vote, i apsolutno sam protiv uvodjenja toga na nase servere, jer bi ti non-stop neko kome je dosadno zvao vote za nesto, a to veruj mi posle nekog vremena toliko smeta i nervira, da ne mozes igrati normalno. Malo nas je sada manje na serverima, jer je turnir u toku, ali imate nas na xfire-u gomilu, pa cimnite ako ima neki problem. Sto se tice humanog, o njemu sam vec sve rekao u nekom prethodnom postu. Pre neki dan sam mu na serveru rekao, idi na forum, postavi temu da imas problem, i siguran sam da ce neko znati da ti pomogne, sto on naravno nije uradio, jer ga boli k... Meni licno ne smeta, ali ako mnogo ljudi pocne da se zali u toku igre, jbg, sorry.

Shaggy

mislim da su predlozi bili itekako zanimljivi...kako kome..naravno..no vidim javile se 2 bitange samo...toliko o interesovanju...za main...
sinoc u ponoc...pun server...toujane se igra...nakon toga...dolazi...farmhouse...odmah na pocetku mape ostaje 10 igraca...a do kraja mape...3-4
i nakon toga mrtav serv....humani i dalje laguje...ima imunitet....
ja sam davno imao slucaj kao sto je Toto imao....ali sam bio opomenut..od strane Nine...i izasao sam ..sam...nije bilo potrebe za kick..ali je ovo preslo svaku meru.....

vi kako hocete...nece to izaci kako treba...jer se previse igraca zali...fakticki uvek skoro ceo tim koji igra protiv humanog...
a za mape..svi znaju..stanje...

Eskimko

Ja se slazem za call vote  :innocent

Spinx!!

Call VOTE NEVER NEVER NEVER!!!!  :-[ :-[ :-[  :rant2: :rant2: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

ToTo

Quote from: Shaggy on May 13, 2010, 02:12:11 PM
mislim da su predlozi bili itekako zanimljivi...kako kome..naravno..no vidim javile se 2 bitange samo...toliko o interesovanju...za main...
sinoc u ponoc...pun server...toujane se igra...nakon toga...dolazi...farmhouse...odmah na pocetku mape ostaje 10 igraca...a do kraja mape...3-4
i nakon toga mrtav serv....humani i dalje laguje...ima imunitet....
ja sam davno imao slucaj kao sto je Toto imao....ali sam bio opomenut..od strane Nine...i izasao sam ..sam...nije bilo potrebe za kick..ali je ovo preslo svaku meru.....

vi kako hocete...nece to izaci kako treba...jer se previse igraca zali...fakticki uvek skoro ceo tim koji igra protiv humanog...
a za mape..svi znaju..stanje...
Pa druze rekao sam ti, turnir je u toku, i nema se bas mnogo vremena za igranje na serverima. To je jedini razlog sto nas nema, ali cim prodje ECTFB, eto nas. U medjuvremenu, cimaj na xfire , ako bude bilo potrebe. Za mape se i ja slazem, ali postoji tema vezana za mape, pa bi mozda bilo bolje da se to tamo raspravi.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Dobro nisi ti shaggy jos rekao da izbace carentan, decoy, neka ostanu te sve mape elem da se ubaci jos novih, i da ocemo malo vise ovih mapi kao sto su beltot, rhine, ..... a ne samo toujane i burg, smorile su te mape do bola.
Ono za call vote ja sam protiv toga. Ako stavite (ne daj boze) bice to rasulo. Bio sam na nekim serverima sa tim shitom i call vote za kick je bio svakih 5-10 sec isto tako i za next map.
:worth :worth  Humani je car, kralj
    najjaci covek koga sam video  :super

Mustang.

Call vote je čista glupost na serverima, malte ne daje svima rcoon tool . . . tako da mislim da bi to bio čisti promašaj.