III Kolo - Dutch Special Forces - =EUnet|Army= * 75 - 0

Started by Spinx!!, May 09, 2010, 03:20:29 PM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

Dutch Special Forces - =EUnet|Army=     *     75 - 0 ( 37 - 0, 38 - 0 )

HotStep

da ne poremetimo redosled zbog onog otkazanog meca iz prvog kola koji smo trebali da igramo sa bitangama/sliver odigracemo ga na samom kraju...a ovaj je na redu pa ga zakazujem za ponedeljak u dato nam vreme a ako je moguce u 21h.....bilo bi extra.

pozz

stewzoR

demo up CHARN ,dnnziEH,Haveets ,reason:obv wh... i molio bih admine da provere dal su momci koristili scripte,ispucaju garand u 0.6,zajebali kecmana.tnx

HotStep

Utisak nakon samo prve mape je bio zastrashujuc...jer je stvarno nerevrovatno da neko igra tako....a i bash su se sada pojavili na mec nakon 2 kola neigranja.
Dajte neka postave svoje recorde ova trojica da ih malo sudije proucavaju.....ako imaju demo. :acute

Spinx!!

Momci su veoma fer i korektna ekipa jedna od TRENUTNO najboljih ekipa na CTF.......A igrali su i protiv bitangi samo nisam stigao da okacim SS. Danas bi trebalo to da odradim

KANGqezue

dzeks

they want that you upload demos...if you were recording

KANGqezue

Ok, thanks..

Demo's will be uploaded soon

Edit:
Demo Havetts:  http://rs904tl.#cenzura#.com/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=134885109826951328
Demo CHARN:   http://www51.zippyshare.com/v/49392293/file.html
Others will be uploaded as soon as theyre online

HotStep

Sve ja razumem to kada je rec o *prici*
Medjutim pitanja glase ....

Guess that'll be all Smiley.

Goodluck everybody! We'll see you at the top!
Hooray

So.Solid xf: sosolid21 ****33f198f8
Charn xf:     codwarangel ****e0d74b6d
Scorpie xf: gothicgiant ****7f58be3a
Havetts xf: havetts ****fd7c5b6d
Qezue xf:   robbiee               ****c3aa5f04
Ovie xf: overlord91 ****267e711b

Zasto je igrao igrac pod tagom *dnizzEH* koji nije prijavljen u redovnim prijavama ? (njegove prijave nema nigde)
I zashto je uopshte igrao igrac koji za COD2 ima WH Ban.havetts!

http://www.ggc-stream.com/index.php?area=guid_search&guid=fd7c5b6d&action=do_search&do=guid_search

Havetts

"
All matches are playing on ORIGINAL servers, and therefore ORIGINAL CD KEY is needed. All playing guides of the players will be checked and they have to be clean at www.game-violation.org, www.punksbusted.com . The player under one guide is allowed to play for 1 (one) clan only.
"

This does not state GGCStream, I've got no idea how I got on the list lol as I've never been banned =/..

And can you talk f*cking English..? I dont speak hungarian, bosnian and herzogovinian or croatian so can you keep it english?

I upped my demo's good luck have fun with em, try to stamp me, wanna see with what mickeymouse stamps you come up. Check serverlog, no vstr's or any other scripts.

Look at our post, we said if needed we use other members from our Clanbase team, our backups. Infact we had to use them yesterday agaisnt you, dnizzeH also played vs Bitange and they didnt say it was wrong.

http://#cenzura#.com/files/385984825/dsf_eunet_bitange_2ndmap.dm_1.html
http://#cenzura#.com/files/385984826/dsf_eunet_bitange_1stmap2.dm_1.html
http://#cenzura#.com/files/385984827/dsf_eunet_bitange_1stmap.dm_1.html

^
|
|

are my demo's if you didnt have em yet.

Oh and dSF resides from 2003, ask SoSolid if there would be any indication of me SLIGHTLY hacking I wouldn't even be in this clan.

HotStep

Boze covek se pravda a ima okacenu zabranu igranja cod2-a....po meni za sva vremena jer je koristio varanje.
I mi sada trebamo svi da poverujemo njemu a ne nama samima i svojim ocima.
Oovakvi ljudi iz EUnet su leteli iz klana u momentu bez daljih rasprava. Mi se nismo bavili uzgojom citera i zashtitom istih.
Od 2004 mi koji smo igrali ovu igru zaista posteno imali smo prilike da se nagledamo ovih stvari.....tipa ....
"znate ja sam samo pokushao da igram sa citom ali mi se nije dopalo pa sam odlucio da se promenim"

Idem da neshto da obavim....vraticu se kasnije ali stvarno nema smisla raspravljati dalje na opravdavanje ovakvih pojava.

KANGqezue

Dear HotStep,

First of all: SPEAK ENGLISH FOR FUCK SAKE
Second: dnizzEh has been playing for dSF before you were even born
Third: dSF is known as a clean team. Every somewhat skilled team that has been playing CTF for a while will agree with me.

Summary of my post: Learn how to speak english, or GTFO

dnizzEh

:icon_dick:

Here is my demo; http://#cenzura#.com/files/386074477/EUNET_BITCUP_DSF_BOTH.dm_1.html :-)

cy@

HotStep

kao prvo....ne zelim da raspravljam ko je kada rodjen a pogotovo o nekom igraccu koji nije prijavljen na ovom turniru.
kao drugo....i EUnet je poznat klan i cist klan samo za razliku od vasheg ne zadrzava citere u svojem timu vec ih se odrice i to odmah na vreme .... u EUnet klanu za CoD2 svako ko je pokushao da neshto uradi na pomenutu temu bio je odmah izbacen iz tima i mogao je da se sa nama druzi ovako al da igra cod2 u timu vise nikada.
Da ne duzimo temu vishe jer nema smisla ...  imate 2 problema preko kojih mi ne mozemo da predjemo tek tako i ne zelimo da gubimo vreme sa prepucavanjem na forumu.
kao trece....ne zelim da govorim na engleskom iz vishe razloga...
use google translate it shall be easier.

KANGqezue

Quote from: HotStep on May 11, 2010, 06:21:51 PM
kao prvo....ne zelim da raspravljam ko je kada rodjen a pogotovo o nekom igraccu koji nije prijavljen na ovom turniru.
kao drugo....i EUnet je poznat klan i cist klan samo za razliku od vasheg ne zadrzava citere u svojem timu vec ih se odrice i to odmah na vreme .... u EUnet klanu za CoD2 svako ko je pokushao da neshto uradi na pomenutu temu bio je odmah izbacen iz tima i mogao je da se sa nama druzi ovako al da igra cod2 u timu vise nikada.
Da ne duzimo temu vishe jer nema smisla ...  imate 2 problema preko kojih mi ne mozemo da predjemo tek tako i ne zelimo da gubimo vreme sa prepucavanjem na forumu.
kao trece....ne zelim da govorim na engleskom iz vishe razloga...
use google translate it shall be easier.

Speak English *insert cuss word here*, it shall be easier

Al_Capone

Sto se tice tih tih neprijavljenih igraca, oni su prijavljeni no ja sam zaboravio unijeti u topic.
Ja sam prognozirao da ce vas dobiti 50:0 , no eto ispalo je 75:0. Citeri nisu, jednostavno igraju jako dobro i jako dugo, fer i korektno za razliku od mnogih klanova, tako da uopste nije nemoguce takav rezultat ostvariti. I mi smo slicne rezultate, tipa ovog :
http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,3614.0.html
Jel nas to odmah cini citerima? Ili kada je CRO klan petrovac 115 :0 dobio..isti slucaj...

U vezi tog "bana" i meni licno je jako cudno, jer bi onda trebao biti banan i na gv ili uopste da ne igra na org serverima, ako se ne varam. Taj dio cemo jos istrazit.

@ English.
Message was for Hotstep, you guys don't have to respond yet. Cheers.

dzeks

Havetts

Quoteif u are clean,why didnt u upload demos?http://clanbase.ggl.com/matchconflicts.php?wid=9974206 or that is also some mistake?

Infact, Ovie was on a holiday so he couldnt upload. Ovie uploaded his demo ( the chase demo, he pressed the wrong option ) when he got back. The demo request was invalid, which means we didnt have to upload, but we did.

HotStep

Ovde se AL radi o ne prijavljenom igracu i mi nismo zaduzeni za to...a ako si ti zaduzen naneo si im shetu nazzalost...nismo mi krivi.
Ja sam jurio nekoliko dana da prijavim svoje igracce i sve na vreme samo da nebude ovakvih s*an*a.
Licno se ne slazem sa tobom a i niko iz tima ne zeli ovo da prihvati. Igrao je igracc koji nema urednu prijavu a sada mozesh sve da menjash i svi neka vide te promene. Lepo ste ligu zapoceli i ja vas molim da je tako i privedete kraju barem ovaj prvi deo takmicenja.
Ovde postoje pravila NAPISANA . Svi su morali ovo da isposhtuju a oni koji su potrazili odredjene ustupke to su uradli na vreme pre pocetka svojih mecceva. U ovom slucaju pomenuti igrac nije bio prijavljen uopshte.
Drugi igracc koji ima BAN za ukljucivanje cheat-a igra bez ikakvih problema :facepalm: . Havetts ima BAN za cod2 a da za to i nezna  :rofl + ceo tim je stao u njegovu odbranu pokushavajuci da vec napisano CRNO nama svima ovde prikaze kao BELO.... pa shta smo mi ovde Balkanske ovce. :ne_razumem.... pa to je njegov GIUD sa kojim je ovde prijavljen.

HotStep

+Link Havetts nije validan za download....neka nam poshalje demo validan.

Havetts

Quote from: dzeks on May 11, 2010, 07:33:47 PM
wow he was on holiday....  :thumbdown

Then not rofl.. The fact he uploaded his demo when he came back eventhough teh request was INVALID says enough. We got nothing to hide.

Oh and if the demo's links dont work. Add Havetts to xfire ill pack the demo's in and send m to you.

dzeks

Havetts

Meh, add me to xfire then if needed:

Havetts is my xfire

Al_Capone

Slusaj HotStep, ja razumijem da ti ovdje hoces pobjedu na lagan nacin, no:

Igrac je prijavljen, ja kao admin sam zaboravio to unijeti jos prije naseg wara sa dsf-om., i posto je to regulisano sa ADMINIMA ne vazi ti taj zahtjev za "neprijavljenim" igracem. Taj igrac nije razlog sto si ti izgubio 75:0 , da se odmah razumijemo. Ovo je fer turnir gdje se svima izlazi u susret koliko god moze ,a ne CB gdje pomocu pravila mozes lako dobiti.

Kao sto sam rekao taj slucaj ce biti provjeren u vezi tog ggc bana, te ce svi biti obavjesteni dalje.
Dotle cu lockati ovaj topic da ne bude daljnje glupe rasprave.

Havets je postavio demoe u svom postu.

Topic locked for now. TBA