News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Call of Duty: Black Ops

Started by dexnsk, May 01, 2010, 02:01:43 PM

Previous topic - Next topic

dexnsk

Igra je smestena u vreme hladnog rata, na  lokacijama Kube, Vijetnama i Arktika.
Naravno oped ce se igrac naci kao specijalni vojnik USA (po ko zna koji put amerika je oped pozitivna strana, umesto obrnuto)

Trejler:
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-debut-call-of/64932

EDIT:
Jos jeda vest koja zvanicno nije potvrdjena je da ce 2012 izaci CoD5, i da ce to biti rimejk CoD,CoD2 i CoD3.

sniper elite

:hmm ... ni meni nije jasno zasto USA uvek bude pozitivac  :hmm ako neko zna da mi kaze neka to ucini  :bye2

Mustang.

Moоda zato što američke kompanije proizvode COD serijal  :P  :o Nisu valjda toliko glupi da sami sebe ocrnjuju.

STEK

Hehehe..odgledao,ali kakva ce masina biti potrebna da podrzi ovu igricu... :yikes:

Mustang.

Quote from: STEK on May 19, 2010, 05:04:15 PM
Hehehe..odgledao,ali kakva ce masina biti potrebna da podrzi ovu igricu... :yikes:

Skupa mašina   :down

dexnsk

STEK

Quote from: dexnsk on May 19, 2010, 09:09:39 PM
Slabija nego za BBC2.
ne lazi..posto mi BBC2 radi fino na nekim med' podesavanjima...predpostavljam da ce trebati nesto jace... :unsure

dexnsk

Quote from: STEK on May 19, 2010, 09:37:53 PM
Quote from: dexnsk on May 19, 2010, 09:09:39 PM
Slabija nego za BBC2.
ne lazi..posto mi BBC2 radi fino na nekim med' podesavanjima...predpostavljam da ce trebati nesto jace... :unsure
Ne ista je zahtevnost ko za MW2, ali za novi Medal of Honor ce trebati malo jaci.

* ThE JoKER *

Quote from: $carFace on May 01, 2010, 08:22:14 PM
:hmm ... ni meni nije jasno zasto USA uvek bude pozitivac  :hmm ako neko zna da mi kaze neka to ucini  :bye2
zato sto to uglavnom i jeste  :happy

dexnsk

Quote from: * ThE JoKER * on June 11, 2010, 10:51:56 AM
Quote from: $carFace on May 01, 2010, 08:22:14 PM
zato sto to uglavnom i jeste  :happy
Pa da upravu si najveci svecki terorizam je amerika, da bog da nestanu vise.

~LoneWolfs~Extreme

Sve ovo lijepo izgleda, ali posto moj PC jedva vrti cod4 od daljnih serijala coda ja nemam nista, mogu samo trailere gledat hahaha  :rofl

* ThE JoKER *

pazi,Amerika ti je ogromna zemlja,vecina stvari je potekla odande...sto ce reci da jesu posebna nacija i najjaca ekonomska,vojna,itd. sila na svetu pa im se moze sta god :wink:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: * ThE JoKER * on June 14, 2010, 11:17:09 PM
pazi,Amerika ti je ogromna zemlja,vecina stvari je potekla odande...sto ce reci da jesu posebna nacija i najjaca ekonomska,vojna,itd. sila na svetu pa im se moze sta god :wink:
Potekla, hmmm, nebi se reklo.

* ThE JoKER *

Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on June 14, 2010, 11:22:42 PM
a sta da ti kazem kad se SAD poredi sa ucinkom Evrope ili drugog kontinenta.Jednostavno nemaju suparnika,SSSR je bio,sad je Kina u usponu,ali SAD je uvek bio i verovatno ce biti jos dugo duugoo...  :stoner:

dexnsk

Quote from: * ThE JoKER * on June 16, 2010, 12:05:53 PM
Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on June 14, 2010, 11:22:42 PM
a sta da ti kazem kad se SAD poredi sa ucinkom Evrope ili drugog kontinenta.Jednostavno nemaju suparnika,SSSR je bio,sad je Kina u usponu,ali SAD je uvek bio i verovatno ce biti jos dugo duugoo...  :stoner:
Zaboravio si da danas u top 5 sveckis sila se nalaze Amerika, Rusija, Kina, Indija i Britanija.

dexnsk

E da zaboravio sam da kazem da ce CoD OPS imati servere ko za cod, cod2, cod4 i cod waw. Takodje ce moci i custom modovi da se koriste. To je dobra vest, ali makar su se mogi ugledati na konkurenciju niz EA i na BBC2, jer ovaj gameplay sto koristi OPS je vec isuvise star.

* ThE JoKER *

dexnsk

Quote from: * ThE JoKER * on June 17, 2010, 02:57:07 PM
nece nam trebati Steam?  :)
I da treba kakve to veze ima. Ti kad kupis igru pored key-a za igru, ukoliko igra ide preko steam-a dobijes i steam key za aktivaciju.

* ThE JoKER *

Quote from: dexnsk on June 17, 2010, 04:28:33 PM
I da treba kakve to veze ima
verovatno nisam podrazumevao kupovinu  8).... :thumbdown

dexnsk

Quote from: * ThE JoKER * on June 20, 2010, 09:13:12 PM
Quote from: dexnsk on June 17, 2010, 04:28:33 PM
I da treba kakve to veze ima
verovatno nisam podrazumevao kupovinu  8).... :thumbdown
A verovatno nisi podrazumevao da crak nece postijati za mp.

* ThE JoKER *

nije bilo ni za MW 2,pa su opet igrali

dexnsk

Za mw2 je zastita probijena za nedelju dana, kad nemaju iskustvo za tako nesto. Evo ti bbc2 jos ni blizu nisu prpbijanju prve zastite a EA svakog meseca izbaci novu sa redovnom update-om. Ziveo BBC2!!!

dexnsk

http://www.xfire.com/video/2ece0c/
Kad ovo bude u cod serijalu i pritom bude ww2, onda cu da ih cenim vise nego bbc2.

Mustang.

:ne_razumem Š to se ti toliko protiviš COD serijalima?

dexnsk

Quote from: Mustang. on June 26, 2010, 12:43:32 AM
Zato sto u zadnje 3 godine nisu nista novo uradili. Dobro MW2 je mozda jedna od naj popularnijih igara na svetu, ali ja tu ne vidim nikakvu razliku od cod2, osim sto je drugo doba. Isto i cod black ops ne donosi nista novo, stari gameplay cisto malo nasminkan, novo doba novi likovi i nista vise. I tako svake godine ne misli da zadovolje igrce vec samo da im uzmu pare. Cod, cod2 i cod4 su donele makar neke novine, mada cod2 se i ne razlikuje mnogo od prvog dela uprevodu nasminkada kopija, ali kopija koja je dobro ispala. Dakle cod black ops je cista kopija od cod waw, i nadam se da ga necedu toliko usrati kao sto je bio predhodnik, ali ponavljam po ko zna koji put da cod serijal mora da uvede nesto novo jer polako umire, ako vec i ne umre posle cod black ops jer je to vec razocarenje i nema sanse da nadmasi predhodni deo. Dok EA radi punom parom i namerava da za PC izbaci battlefiled 1943 do kraja godine koji vec vise od godinu dana postoji za konzole.

[TNT]AL PACiNO

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on June 11, 2010, 03:53:08 PM
Sve ovo lijepo izgleda, ali posto moj PC jedva vrti cod4 od daljnih serijala coda ja nemam nista, mogu samo trailere gledat hahaha  :rofl

hahah moj jedva vrti 30 fps na cod2....  :suicide

Mustang.

Quote from: dexnsk on June 26, 2010, 02:16:43 AM
Quote from: Mustang. on June 26, 2010, 12:43:32 AM
Zato sto u zadnje 3 godine nisu nista novo uradili. Dobro MW2 je mozda jedna od naj popularnijih igara na svetu, ali ja tu ne vidim nikakvu razliku od cod2, osim sto je drugo doba. Isto i cod black ops ne donosi nista novo, stari gameplay cisto malo nasminkan, novo doba novi likovi i nista vise. I tako svake godine ne misli da zadovolje igrce vec samo da im uzmu pare. Cod, cod2 i cod4 su donele makar neke novine, mada cod2 se i ne razlikuje mnogo od prvog dela uprevodu nasminkada kopija, ali kopija koja je dobro ispala. Dakle cod black ops je cista kopija od cod waw, i nadam se da ga necedu toliko usrati kao sto je bio predhodnik, ali ponavljam po ko zna koji put da cod serijal mora da uvede nesto novo jer polako umire, ako vec i ne umre posle cod black ops jer je to vec razocarenje i nema sanse da nadmasi predhodni deo. Dok EA radi punom parom i namerava da za PC izbaci battlefiled 1943 do kraja godine koji vec vise od godinu dana postoji za konzole.

Jeste, i to što kaоeš. Ja se drоim dobre stare dvojke koja je jednostavna, nema onih perkova ili kako se već zovu na MW . . .  :ok2

komara

Izgleda SPACE,a preterano mi je što ima samostrel!

Eskimko

meni se cini da ce da bude sranje kao cod5

kordoba

Bravo Eskimko, dao sam ti jedan plusic za komentar...

Opet ista prica... Trci, puca a ne pomera se nisan... Strasno :facepalm:

Mustang.

Sve to izgleda lijepo i ušminkano s onom raketom, samostrelom i onim malim autićem što eksplodira. Š to komara kaоe izdleda malo svemirski kao i MW2 i BBC2. Dobra stara dvojka će se dugo igrati.  :mafia

Eskimko

brate ko da si narkomanu dao heroin  poludeo covek :smoke:

Mustang.

Spinx!!

Intel Processor   -      Core 2 Duo E4700 2.6GHz      GD cpu hardware
AMD Processor   -    Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
Nvidia Graphics Card   -    GeForce 8800 GTS    GD gfx hardware
ATI Graphics Card   -    Radeon X1900 Series
RAM Memory   -    2 GB    
Hard Disk Space   -    10 GB    
Direct X   -    9

dexnsk

Quote from: Spinx!! on September 19, 2010, 09:20:04 AM
Intel Processor   -      Core 2 Duo E4700 2.6GHz      GD cpu hardware
AMD Processor   -    Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
Nvidia Graphics Card   -    GeForce 8800 GTS    GD gfx hardware
ATI Graphics Card   -    Radeon X1900 Series
RAM Memory   -    2 GB    
Hard Disk Space   -    10 GB    
Direct X   -    9
Jel to minimum? Ako da sreca moja sto svakako u novembru imam u planu da pojacam masinu tako da bi trebalo da leti.

Spinx!!

tako makar pise sada ako oni lazu lazem i ja Vas

Darko

Igrao sam je na x-box - u, dobra je igra ali verziju za PC nisam uspeo da pokrenem, puca mi igra cim krene prva misija. Ako neko ima slican problem neka javi ako pronadje resenje...

ToTo

Jbg htedoh napisati da je igra sranje, ali ne mogu. Nije sranje, samo se meni ne svidja, jer mislim da je sa CoD2 zavrseno pravljenje igara. Po meni nikada je nece prevazici. Pogotovo sto u igri trazim malo realnosti, i ne mogu da igram kao americki marinac, specijalac, vanzemaljac, kad oni nisu ni do kolena mnogo manjim vojnim formacijama. Vrlo dobro znamo barem mi u Srbiji, kako se danas ratuje. Bombarduju te iz pizde materine, ne znas sta sve pada po tebi, od kasetnih, do bombi sa osiromasenim uranijumom. Prvo, oni nisu nacija, vec su sklepani od evropske bagre, koja je zeljna otkrivenog zlata, i bezeci pred uredjenim zakonima u Evropi, otisla preko okeana. Zato toliko potenciraju tu njihovu zastavu, gde god se okrenes u filmovima, u medijima, itd. Ja sam Amerikanac Irskog porekla, ja sam Amerikanac Nemackog porekla,.....tako se oni predstavljaju. U gomili smeca koja je naselila ovaj kontinent, naslo se i par pametnih ljudi sa idejama. Oni su davno, davno, odredili strateske ciljeve zemlje, i svaki njihov predsednik, cak i Obama danas, samo sprovodi nesto sto je zacrtano odavno, a to je obezbediti dovoljno energije, uz ocuvanje ekonomskih interesa kompanijama koje rade po svetu. Glupost je , i to danas hvala Bogu svi znaju, sem komentatoira CNN-a, da se oni zalazu za ocuvanje demokratije i mira u svetu. Njihov jedini cilj je ekonomski, a ako tako ne moze onda vojno, obezbediti sto vise para ekonomiji SAD-a. Jedina stvar za koju im skidam kapu, i gde su verovatno najjaci u svetu je poreski sistem. Bas zato sto svako, ali bukvalno svako u SAD placa porez drzavi, oni su toliko bogati i mocni. U tome je tajna.
Amerika , amerika zemlja velika,.....mrzim ih iz dna duse, a opet,...radim u americkoj kompaniji, i placam porez naravno...tugo...

Lag

nadam se da je igra predobra, isto kao petica!

_'BlackPanther'_

ako treba vam new games.javite mi se na xf velikibratic..!!