News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Bio Ware Corp Vs iNfamous

Started by KNjAZZ, March 27, 2010, 10:09:43 PM

Previous topic - Next topic

KNjAZZ

Bio Ware Corp Vs iNfamous(15:5)

AlekSerbia

zanimljivo .. a u stvari nista novo za clan iNfarmous .. cenima malog Drifta extra je momak a i igrac ali ostatak ekipe mu je tuc muc .. bez ljutnje molim . cim osete da ce da gube odma ide .. /quit :)

KNjAZZ

Quote from: |KingSerbia|Alek on March 27, 2010, 11:28:45 PM
zanimljivo .. a u stvari nista novo za clan iNfarmous .. cenima malog Drifta extra je momak a i igrac ali ostatak ekipe mu je tuc muc .. bez ljutnje molim . cim osete da ce da gube odma ide .. /quit :)

U pravu si Alek to mene naj vise nervira na woru igramo a oni izadju :omg: :omg:

AlekSerbia

jbg . sta da se radi ne vole ljudi da gube . :) .. moj clan je dosta puta igrao protiv bitangi  .. pa su nas unistavali ljudski ali nikad nismo izasli u sred war -a . ko ne zna naucice . ;D ..

KNjAZZ

Quote from: |KingSerbia|Alek on March 28, 2010, 12:23:35 AM
jbg . sta da se radi ne vole ljudi da gube . :) .. moj clan je dosta puta igrao protiv bitangi  .. pa su nas unistavali ljudski ali nikad nismo izasli u sred war -a . ko ne zna naucice . ;D ..

Od boljih se uci :yes :yes :) :)

||_iNfamous_eRRor

Omg nidje veze to nikad ne ide /quit..I brate Alek da odigramo war pa vidi kakav nam je ostatak ekipe... :doc :icon_confused: :baby :stoner: knjazz samo ti cuti pls..

Team.iNfamous*DrDrift

Koliko ja  vidim na toj slici fali samo 1 igrac.Verovatno ga je izbacio Keypacket ili mozda je izasao,ali kraj je meca svejedno.
Totalno glupa i nepotrebna tema.Pa nije ostao 1 igrac pa da kazes da smo pobegli.

PREDLOG-LOCK

Alek Respect   :)