News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

windows Vista

Started by Labello, April 03, 2008, 09:43:56 PM

Previous topic - Next topic

Labello

da li moze da se igra COD2 na windows Visti?

$tring

moze... ali smislim da se mora staviti onaj compatibility mod.... desi klik pa properties...

Citadel of Pain

moze se igrati ali bedno radi...drzi se xp-a

[WC]=CyClops=

Ja na poslu imam Vistu na laptopu pa sam probao, ako se stavi compability mode XP SP2 i runas Admin, radi potpuno normalno. E sad Vista оdere više resursa od XP-a i još nije dovoljno pokrpana kao XP, ali s vremenom će sve doći na svoje.

Ista stvar je bila sa Win2000 kad je XP izašao (XP je tada isto jeo postojeći hardware za doručak, minimalni zahtjevi su mu bili veći nego preporučeni za Win2000). Uz to sam ja dugo sam tvrdoglavo odbijao staviti XP iako sam imao PC koji je to mogao bez problema vrtiti. Pa kad sam napokon stavio XP sam zapravo uоivao u promjeni, jer i os s vremenom dosadi ako je sve uvjek isto.

Sad više nisam u taboru oporbe i nemam dvojbi da li koristi Vistu ili ne, ali je istina da Vista još neko vrijeme kod dosta ljudi neće distati tako dobro kao XP pa njima moоda bolje ostati na XP-u, pogotovo sad kad izađe SP3.

S druge strane, 64bit Xp je pušiona, a kako ja na slijedećoj mašini mislim imati barem 8 Gb rama, mislim da će Vista lagano i na kućni stroj. Linux mi za sada još uvijek nije dovoljno zanimljiv iako je sve bolji, provjereno se 64 bit Linux i Quake Wars (OpenGL) super slaоu, bolje radi nego na XP-u.